adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 razien hangi ara banlandı yaaa şimdi geldim eve neyi kaçırdım ben biri paylaşsın benle:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 soracaktın heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 üzüntüden ne yaptığımı biliyomuyum ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ben de çok üzüldüm ya =( böyle katletmeyelim dilimizi diye geçirdim içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Sly-One said: soracaktın heralde yazacak bişey bulamadıktan sonra bu yazdığını yazmayı planlamıştım ki farkettim senin bunu yazdığını ve o anda şu anda yazdığım şeyi yazmak geldi aklıma ve yazdım ayrıca senin yazdığının aynısını yazmaktan da kurtuldum sayende, saol edit: ne kombo çekmişim hulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 turkce plssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 nick'in bile ingilizce bana türkçe dersi verme konuya gel razien nasıl banlandı çok merak ediyorum konuyu feci ayar verdim heaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ya bi kişi açıklasın beaaaa:D sonra yüklenin üstüme de merak ettim arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 :D:D:D:D::dD:DD:Ddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 yazcak bişey bulamadyınca senin yazıdğını yazmayı planlamıştım. Son anda farkettim ki sen yazmışsın. Hemen o anda, şu anda yazdığım şeyi yazmak geldi aklıma ve yazdım. Ayrıca senin yazdığının aynısını yazmaktan da kurtuldum sayende, saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Nickim ingilizce çünkü ingilizcem de Türkçe'm kadar olmasa da çok iyidir. Almancam da öyle. Razien'den daha önemsiz değil Türkçe'miz. lüt fen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 razien neden forumdan atıldı? gibi bi türkçe ile sorsam mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 OLDU O ZAMAN. bilmiyorum ya sori. =( haketmiş de atılmış diye bir tahminim var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 haydaaaa ozaman ben inatla "sorucam" aehfuaehfuaefh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 dynamick ve bütün moderasyona baskı yapmış hak dinine dönün diye ondandır ya da kedidir kedi :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 edidir edi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 büdü diyesim geldi. BÜDÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 yiğit özgür karikatüründe bunu büdü diyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 biri yanıtlasın sorumu çok ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Abi işte bir tartışmada dayanamamış Allahsızlar diye küfür etmiş olabilir. Darısı diğerlerinin başına diğelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 cumaya gitmiştir gelir birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar