adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 razien hangi ara banlandı yaaa şimdi geldim eve neyi kaçırdım ben biri paylaşsın benle:(
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 üzüntüden ne yaptığımı biliyomuyum ben ?
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ben de çok üzüldüm ya =( böyle katletmeyelim dilimizi diye geçirdim içimden.
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Sly-One said: soracaktın heralde yazacak bişey bulamadıktan sonra bu yazdığını yazmayı planlamıştım ki farkettim senin bunu yazdığını ve o anda şu anda yazdığım şeyi yazmak geldi aklıma ve yazdım ayrıca senin yazdığının aynısını yazmaktan da kurtuldum sayende, saol edit: ne kombo çekmişim hulan
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 nick'in bile ingilizce bana türkçe dersi verme konuya gel razien nasıl banlandı çok merak ediyorum konuyu feci ayar verdim heaa:D
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ya bi kişi açıklasın beaaaa:D sonra yüklenin üstüme de merak ettim arkadaşım
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 yazcak bişey bulamadyınca senin yazıdğını yazmayı planlamıştım. Son anda farkettim ki sen yazmışsın. Hemen o anda, şu anda yazdığım şeyi yazmak geldi aklıma ve yazdım. Ayrıca senin yazdığının aynısını yazmaktan da kurtuldum sayende, saol.
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Nickim ingilizce çünkü ingilizcem de Türkçe'm kadar olmasa da çok iyidir. Almancam da öyle. Razien'den daha önemsiz değil Türkçe'miz. lüt fen.
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 razien neden forumdan atıldı? gibi bi türkçe ile sorsam mesela?
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 OLDU O ZAMAN. bilmiyorum ya sori. =( haketmiş de atılmış diye bir tahminim var ama.
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 haydaaaa ozaman ben inatla "sorucam" aehfuaehfuaefh:D
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 dynamick ve bütün moderasyona baskı yapmış hak dinine dönün diye ondandır ya da kedidir kedi :D:D
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 yiğit özgür karikatüründe bunu büdü diyo zaten
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 biri yanıtlasın sorumu çok ya:(
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Abi işte bir tartışmada dayanamamış Allahsızlar diye küfür etmiş olabilir. Darısı diğerlerinin başına diğelim.
Öne çıkan mesajlar