Prawler Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 O konuda haklısın bak. Recep Tayyip mesela 1 milyon dolar yatırabiliyor oğluna. Bu da işin görünen kısmı. Kim olduğuna baktığımızda Recep Tayyip'in yatırması normal da, O zaman Abdullah Gül'ünki gayet cüzi bir miktar kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 gomecek degiller ya parayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 abicim 1 milyon dolar yatırdığında orda bir bit yeniği ararsında, 15 milyarda adam sırf cumhurbaşkanı maaşıyla geçinse bile büyük bir miktar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Yalnız çocuğun tipe çok uyuz oldum ya. Kulağından tutup kafasını duvara duvara toslayasım geldi. Imgfjh. Tamam sadist değilim bi anlık sinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Ankara'da Armada, Cepa gibi alisveris merkezlerinde kutu ile misir satan standlar var, o standlar da Abdonun ogluna ait, o yuzden ordan misir almayin Ankaralilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 siz burda pati başında pineklerken adam ticarete atılmış babasından araba cart curt isteyeceğine tbrx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bu sitedeki yazarlarin %50si özel üniversiteye giderken senelik milyarlar okula verebiliyorken cumhur niye ogluna o miktar ile is kuramasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ultrAslan said: bu sitedeki yazarlarin %50i özel üniversiteye giderken senelik milyarlar okula verebiliyorken cumhur niye ogluna o miktar ile is kuramasin? buradaki özel üniversitede okuyan(tahsil yapan) kullanıcılar ile abdullah gülün oğlunun iş kurmasındaki meblağ ile nasil bir korelasyon kurdun tam anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 özel okulda okuyanlar kendi çalışıp kazanıpmı okuyo.baba parasıyla okuyo adamda baba parasıyla iş kurmuş farkı nedir yani? he fark şu birisi diyo ben okutiyim oğlumu ilerde iyi bi işe girsin iyi kazansın faln biride diyo ben okutcağıma o parayı veririm iş kursun ordan kazansın.tercih meselesi yani. gerçi cumhurbaşkanının oğluda özel okuyo ama imkan meselesi işte . para var huzur var olayı.kapitalizmin çarkı faln filan bundan öte tartışılcak bi yanı yok yani bu olayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 özek üniversitede okuyabilmek icin senelik yaklasik 15 milyar parayi gözden cikarmak gerekiyor, bir de onun yerine 15 milyara bir is kurup calisabiliyorsunda ilginc degil mi? hepimiz gülüz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 15 milyara çok rahat bi site kurarsın ya da orta halli bi siteye ortak olursun.adam düşünmüş kurmuş sen o beceriye sahip değilsen adamın suçu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 evet herkes özel üniversitede okuyor, abdullah gülün oğlu devlet üniversitesinde okuyor di mi? yazılanları görünce içim acıdı oğluna.15 bin ytlcikle, kendine iş kurmuş.sanki açmış açıktaymış ne var bundaymış. helal olsun diyorum. bari liknkini verinde alış verişimizi oradan yapalım.çocuğa yardım olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 sende bari zahmet edip ilk mesaji oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 evet, haberi tamamen okuyun ve objektif olmaya çalışın kısa bir süre de olsa. Absolut said: Benimde oğlum istese bende yardımcı olurum ne var bunda abartacak. Jandor said: Tamam bu adamları sevmiyoruz ama attıkları her adımdada bok aramamak lazım. said: Şirketini babasının Dışişleri Bakanlığı döneminde kuran Gül, reşit olmadığı için ortaklığı ailesinin velayetinde sürdürüyor. babam bana verse 15k ytl, dese "git site kur bir şey yap, benim adıma kayıtlı dursun , reşit olunca da sen devralırsın" dese , kim karışabilir ? kışkırtma amaçlı yazılmış bir haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Abi tamamda duyarlı bir insanın bunu dikkate alması lazım. Elimize malzeme vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ya bu arada olay 15k ytl degil galiba. bu yasta 16 sirkete ortakligi mi ne var diye aklimda kalmis benim. arastirip dogrulamak lazim tabii. baskasinin oglu da olabilir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 DoGMeaT said: SİİİİZ beceriksiz olabilir eşşek kadar adam olduğunuz halde parasız,işsiz güçsüz olabilirsiniiiiz AMAAA bu memleketin pırııııl prııııl çocuklarına o çocukların yumurta fabrikalarına gemiciklerine 5 taneCİK şirketine dil uzatmayın günah işlersiniz üzüldüm abi şimdi ya. gerçekleri söyledin, çok pis oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 adam misirciliktan internet ticareti imparatorluguna yukseldi 16 yasinda, sen daha pes 2008 oyna online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Çokakıllıadam said: 19 yaşındayım daha 15 bin ytlyi bir arada görmedim. bu kafayla ömür boyu göremezsin faşist seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 basbakanimiz gecinemiyor vekil maasiyla pis ulusalcilar ulkerdeki hisseleri cikarinca onalrida gecici olarak birilerine devretmek zorunda kaldi yazik adamcagiza sara si filan da var malum bu ulke icin kendini perisan ediyor kartpostal satiyoruz yardimci olmak icin her ay para topluyoruz aramizda yolluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 o çocuk benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ultrAslan said: bu sitedeki yazarlarin %50si özel üniversiteye giderken senelik milyarlar okula verebiliyorken cumhur niye ogluna o miktar ile is kuramasin? su %50 adam bası 2 ytl burdaki diger %50 e burs cıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Farinal said: o çocuk benim. hadi leyn :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 özel uni örneğide acayip saçma olmuş. her özel uniye giden biraksin okulu hemen iş kursun o parayla. bakarsiniz ilerde paticik gemi filosunu oluştururuz. marmarada pvp yapariz hiç mmo oynamayada gerek kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 %5 burslu var özel üni de. Belki %5 teniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar