Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Tartışalım . Deli oldum zira geçen gün . Gidecek film bulamadık , merak ettik kız arkadaşımla "Musallat"a girelim dedik . Film 18+ rated mi bilmiyorum ama öyle olması lazım , neyse . 3 koltuk yanımda 4 kişilik bir 12-13 yaş grubu oturuyor . Film başladı , gayet güzel . Bunlar fısırdaşmaya başladı , bir tanesi çok saçma diye serzeniyo , diğeri yok olm değil falan diye bunu geçiştiriyor . Derken sevişme sahneleri geldi . En köşede oturan çocuk gülmeye başladı "OHAHEHA OHA HEAHA" diye , durmadı , sevişmek ayıp çünkü . Benim sinir katsayım yükselmeye başladı yavaş yavaş , çocuk susmadıkça ben daha çok ağzını kırmak istedim , çocuğun ağzını kırsam film zevkim gidicek diye kırmadım , sonra bunlara bu filme bilet satan adamlara içimden küfretmeye başladım . Neyse çocuklar sustu , derken noldu , flashback , tekrar sevişmeye başladılar . Velet yine kopmaya başladı , benim gözlerim kızardı sinirden , filme odaklanamıyorum . Ki ben film izlerken rahatsız edilmekten hiç hoşlanmayan bir adamım , transa geçerim , transımı bozanın yuvasını yıkarım . Kız arkadaşım çocuktur şudur budur dedi , bişey de demedim ama keyfimin içine ettiler . Sizin düşünceleriniz nedir bu konuda ?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Michael Clayton'a gitseydiniz, güzel film
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Gittik ki ona yavru kuşum . Bi Beowulf kaldı gitmediğim .
Slat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ohhş film iyiymiş saol paylaştığın için
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 beni birakip nazla gidersen veletler de sana musallat olur. zuhuhzuhauhaha
Slat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Veletleri sakin bir ses tonuyla uyaracaktın, büyük ihtimal dururlardı.. Durmadıkları takdirde hışımla dönüp "azınızı burnunuzu kırarım piçler" şeklinde dudaklarını gerip diş arasından bu sözcükleri fısıldayabilirdin.. Kız arkın "aşkkımmm yapma cocukk onlarr" şeklinde veryansIn edebilirdi ama ona da "kes ula" şeklinde tepkini koyabilirdin.. Böylece 2 taşla bir kuş vurmuş olurdun.. Hem veletleri susturmuş, hem de hatuna gelecekteki şımarıklıkları için gözdağı vermiş olurdun..
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Benim tanıdığım xaenin kes ula demez
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ya hem olmalı hem olmamalı,kaç filme sinemada giremedim 18 tutmuyor diye,nasıl sinirlendim anlatamam.En sonunda içeriden tanıdık adam bulduk o bizi sokuyordu gerçi. Yani 17 yaşındayım kardeşim 1 seneden ne çıkar,ben bu filmi izlemek istiyorsam zaten izleyecem,velet değilim ki sevişme sahnesinde gülecek,korku sahnesinde korkup kaçacak... 18+ değilde 16+ daha yerinde olur diye düşünüyorum,gerçi 18'ime şurada 4 ay kalmış artık koymuyor bana yaş sınırı hehe,
Osso Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 eheheheh sevişme sahnesimi hehehehehehehkikikikiki
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Abi ben kız arkadaşım uçan tekmeyle giricek diye korktum da o sakin tuttu kendini , dalga geçti falan . Gelecekteki şımarıklıklarına girmeyelim zati 1.5 yıldır beraberiz Kİ BURASI KİŞİSEL DEĞİL NİYE ANLATIYORUM ?
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 En son kişisel moduyla saç sakal kavga ediyodun ban yemedin di mi? Başına sinema ekle ac vizyon bölümüne oh ne iyi.
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Osman çok iyi bir noktaya değinmiş bence.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Arkadaslar yazi uzun olmus usenenler icin ben ozetleyeyim. 1- 18 yasindan buyugum 2- Kiz arkadasim var 3- Cok hasinim doverim zudasdh <3
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Neden üste çıkıyorsun ki ilke 1-Bilgisayar mühendisisin cookie silemiyorsun 2-Sapsın kız arkadaşın olamıyor 3-İsveçe gidiyorsun türk buluyorsun Özetle yani ... Bir de o günkü kız çirkindi .
Cons Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ekmek said: En son kişisel moduyla saç sakal kavga ediyodun ban yemedin di mi? Başına sinema ekle ac vizyon bölümüne oh ne iyi. ne sakalı aga hangi sakal
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Xaenin said: Gittik ki ona yavru kuşum . Bi Beowulf kaldı gitmediğim . 4.Çok kültürlü ve sinemasever biriyim. Ayrıca sempatiğim sanırım.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Xaenin said: Neden üste çıkıyorsun ki ilke 1-Bilgisayar mühendisisin cookie silemiyorsun 2-Sapsın kız arkadaşın olamıyor 3-İsveçe gidiyorsun türk buluyorsun Özetle yani ... Bir de o günkü kız çirkindi . 1- dostum anlattim bunu zaten, ayriyetten yasin kadar kuki silmisligim var. 2- zor begeniyorum agaboy (bu arada begendim bu sefer lan, kismet 3- turkleri ben de mi dislasaydim avrupa birliginden? Ekmek uyardi, cok entelim maddesini unutmusum.
Osso Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ekmek buraya yazı yazcağına START a bas
Öne çıkan mesajlar