Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Merhaba, Bugün bir anda aklıma geldi,bir çok forumda ve patininde birçok bölümünde vardı böyle şeyler.Bölümde de yapabiliriz diye düşündüm, Her hafta bir konu seçeriz Penth'le ya da ne bileyim işte okuyuculardan gelen istekler üzerine falan açarız.Üstte asılı olarak durur 1 hafta boyunca,hafta bitiminde P.tesi günü yeni konu gelir. Böyle sıradan konularda olmaz yani bol bol tartışılacağını düşündüğümüz şeyler olur,ya da sıradan sadece yönetmenler,oyuncular,filmler üzerine konular olabilir. Direk girişmeyeyim fikir sorayım dedim,böyle birşey sizce gerekli mi yoksa gereksiz mi? Ben arasında kaldım birçok sebepten dolayı,karar sizin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 olabilü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 güzel olabilir aslında tüm sinema ve tv dünyası önümüzde konu bulmakta zorlanmayız sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Güzel fikir. Yalnız konular herkesin anlayacağı dilden birşeyler olsun, halka da hitap etsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Hazır haftanın başındayken ben bir konu açayım o zaman,bir kaç hafta deneriz tutmazsa kaldırırız zaten bu olayı,hmm düşünelim bakalım haftanın konusu ne olsun euhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 saylon mu insandır yoksa insam mı saylondur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 aga derinlere inmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 fransız yeni dalga akımının italyan realizmiyle karşılaştırılması ve günümüz sinemasına yansımaları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 amatör pron da alman ekolü _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 turk sinemasinin teknolojiyi dislamasi ve gereksiz filmler yapmasi(arada istisnalar var onlara bisi demiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 knightrider yeniden geliyormuş.. ee voltranın da filmi yapılıyormuş nedir bu iş? 80ler geri mi geliyor? gelirse tutar mı? ha bi de hedef kitle kimdir? bunları izleyen jenerasyon büyüdü, koccaman adamlar oldu.. kısaca bit pazarına nur yağıyor.. da sonucu ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 su an miamide im ve inan bana burdaki insanlarin hepsi 80lere donmek icin canlarini verirler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 animasyon sineması üzerine yazı yazıyordum makine kitlendi :) Bir ara yazarım yine hehe,dasaa'ninda önerileri iyiymiş ya sadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 sir said: fransız yeni dalga akımının italyan realizmiyle karşılaştırılması ve günümüz sinemasına yansımaları? evet haftanın konusu bu olsun bence. ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ehehe tartışalım yukarıda,kötü bir yazı oldu ama düzelirim ilerledikçe hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar