Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

işe girdimmm

night906

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ya bi işe girdim öle maksat muhabbet olsun die bi reklam şirketi.firmalara gidip reklam almaya çalışçaz öle dakka başı çalışacağım bi iş deil.sizce nasıl bi iştir?aranızda hiç böyle bir işte çalışan olmuşmuydu?eğer olduysa benimle deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz?beni aydınlatınnnn
Sosyal ağlarda paylaş

yok öle masa başında bişey yapmıyorum.gezicez büyük şirketlerden reklam almaya çalışçaz.tabi ikna yeteneği biraz önemli ki bende olduğunu düşündüğüm bişey.zaten para falan değil olay boş günlerim var hem onları değerlendireyim diye hemde işletme okuyoruum pazarlamada bi bölümü insanlarla biraz yüz göz olayım diye.bide reklamcılık istemiştim hep.ilgimi çekti tabi çok bi alakası yok ama yinede reklamı yaparken bizdende fikir alıolar ki bugün yaratıcı fikirler sundum kendilerine öle yani :D bakalım ne olacak..ilk olucak yarın biraz tutuk gecebilir belki.bide ben biraz çabuk asabiyet yapabiliorum bazen tabi bunu yapmamak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Masa başa iş olmadığı için ve insanlarla sosyal ilişkileirni geliştirebileceğin için mutlusundur ama malesef Türkiye'de insanlarla yüz göz olmak ve iş yapmaya çalışmak öyle hayattan soğutuyor ki masa maşı işi tercih ediyorsun..

Umarım öyle olmaz tabii düzgün insanlara denk gelirsin.. Hayırlı ossun
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkür ederim arkadaşlar umarım ii olur alında ii olmasada bi zorunluluğum yok bırakırım yani.diyorum ya sadece bi deneyim olsun istiyorum okadar.doğruda söylüyosunuz insanlarla uğraşmak çok zor.herkes farklı farklı ve artık iki laf edp bi güler yüz göstermek bile zor gelio insanlara..
Sosyal ağlarda paylaş

ne mezunusun?
hangi sirket?
nasil girdin?
niye girdin?
nasil maksat muabbet? cok paran var galiba :)
tam pozisyonun ne ?
ben yaziyim siz cekin reklamlari kirisalim 60% bana :P
evet uykum var.. ne var.

cevap vermek zorunda diilsin kardes soriim dedim :)tabiki diilsin ne aptal bisi bana mi sorcan alla allaa..
Sosyal ağlarda paylaş

oh oh iyyidr bu pazarlama işleri, randevu aldığın tipler üst düzey olursa birde oh oh..çok geliştirirsin insan ilişkilerini.. bu işte uzun süre değil ama bu konuda kendini iyi ce geliştirdiğine inanan kadar çalış bence.. daha sonra ki iş görüşmelerinde ve çalışma hayatında çok faydasını göreceksin, en azından kendine olan öz güvenin artar ve birisinin gözünün içine bakarak konuşmayı, ve konuşmanın nereye gidip nerde ne sorulabileceğini kestirmeye başlarsın..
Sosyal ağlarda paylaş

kolay gelsin

tek verebileceğim öneri : SABIR! :) sabırlı olunca alışıosun bi süre sonra en kilit nokta bu bence :P

bkz. yaşanmış örnek:

*şirketin ürün reklamını youtube den gösteriyorum*

Adam: peki hangi kanalda çıkıo bu reklam
Ben: nickleodeon,fox kids
A: hııı.... nası güzelmiş yaw.
B: eet bi tane daha yayınlicaz insallah
A: hangi kanalda cikio bu?
B: nickleodeon , hani warya cizgi film kanali
A: *kafa sallar* Tv de cikmio mu bu?
B: ( O_o ) cikio yaw , nickleoden da cikio fox kids de cikio kanal d cocuktada cikicak sanırım
A: hangi kanalda peki?
B: *sinirden güler takriben 2-3 sn* çizgi film kanalında cıkıo işte :D
A: cd si warmı bunun böle ekrana koysam dükkanda oynatsam olurmu?
B: youtube acın ordan oynatın birine göstercekseniz? :S
A: TV de yokmu bu?
B: var?!? var sanırım?!?!? *kendide şaşırmış durumdadır* nick..
A: hangi kanal?
B: biraz bekleticem seni tuvalete gitmem lazim *kaçar odadan*

gerçektir bu gülmeyin =(
Sosyal ağlarda paylaş

komikmiş ama..bakalım bindik bi alamete..çok zorluyacağını düşünmüyorum bende.bu arada çok zengin deilim tabii ki,mezunda deilim henüz dedm ya öyle hergün çalışacağım bir iş te değil boş vakitlerimde çalışıcam sadece..öyle yani..teşekk
rler bu arada önerileriniz ve katılımlarınız için..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...