Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Miller Music Factory ve Makrodalga

Solonor

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
saolun arkadaşlar 3. olduk:) myspace bloguma yazdığım yazıyı buraya kopyaliyim isteyen okur hehe

Makrodalga@MMF yazısı

Selam arkadaslar, bu yazida miller music factory de gecirdigimiz 2 gunu kisaca anlaticam.

Oncelikle, Miller a 2 gun boyunca bize gercekten "iyi" oldugumuzu hissettiricek cok cok fazla sey yaptigi icin bir tesekkur etmeyi borc bilirim. 1. Gunku workshopta gercekten cok yararli seyler ogrendik, roportajlar yaptik, bir cok iyi arkadas edindik. Gorevliler de gercekten cok yakin ve arkadas canlisiydi. Buraya bakarlar mi bilmiyorum ama tesekkuru hakediyorlar..

Final gecesine gelirsek.. Belki de su ana kadarki en iyi performansimizdi. Ancak gitari duymamis insanlar sanirim. Olabiliyor boyle seyler tabi, tonmeister in dalgasina gelmis olabiliriz makro"dalga" olarak (en azindan hayko cepkin oyle dedi=)). Sonuc olarak alternative rock kategorisinde 3. luk odulu ald--k. Ama bu asla bir son degil, aksine baslangic. Zaten diger gruplara gore cok yolun basindayiz, sadece bu kadro olarak 1 senedir caliyoruz adam gibi. Onun icin daha cok calisarak, yeni bestelerle, elimizden gelmeyeni bile yapicamiza kimsenin suphesi olmasin..

Gelen, gelmeyi dusunen, bizi izleyen izleyemeyen herkese destekleri icin tesekkur ediyorum bu arada. Suana kadarki en kaliteli seyirciye caldigimiz gercegi de var tabi. Bizle alakasi olmadan da olsa orda bulunan herkese cok tesekkur ederim kendim ve grubum adina.

Umarim herkese iyi bir izlenim yaratmisizdir, gelecekte bizi daha fazla gormeye baslarsaniz sasirmayin, bu yolda sonuna kadar cabalayacagimizdan da kimsenin suphesi olmasin..

Herkese muzikli ve makrodalga li gunler dilerim
makrodalga adina sinan..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...