Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da büyük provokasyon

ombakkombak

Öne çıkan mesajlar

İyi tamam da dinsizin hakkından imansız gelir diye de bişey var..
yani burda çok entelektüel bir ağızla, herkezin gösüne hoş gelen cümleler kurarım, ve herkz mutlu olur... Peki yazdığım yaşanmış örnekler ne olcak, ve bu bir duruş halini almışsa bzi ne yapmalız.. esefle kınamalımıyız sadece, evet onlar yapıyor ama yanlış bu yapılanlar, diyip köşemize mi çekilmeliyiz..
Sosyal ağlarda paylaş

-Wissy said:
Valeron said:
@viktor

abi benim anlayamadigim bi$i var sol'un turku kurtu olur mu? Sol mantiginda etnik yapilari reddedip insani insan oldugu icin savunmak gerektigini vurgulayan bir ideoloji degil mi? ben mi yanli$ du$unuyorum ?

Yanlis dusunuyorsun.

dogrusunu aciklarsan sevinirim o zaman ?
Sosyal ağlarda paylaş

@ Valeron

byzasz said:

halk evinde kürt davasını desteklemeyen bir devrimcinin hali ne olur biliyormusun..akşama kadar sadece kürtce şarkılar dinlenir.. acayip te şovanistler.. bi kere kürtcede türkçeden daha çok harf olduğunu söyleyip kürtçeninde türkçeden daha sengin bir dil olduğundan bahsediyorlard kürt şovanistliği yapıyorlardı, ya nediyorsunuz ya 0 1 kullanarak insnlar neler yapıyor sen hala bilmem kaç harften bahsediyorsun demiştim, sonra zor kaçtım :D
Sosyal ağlarda paylaş

nazi neyin kisaltmasi?

nasyonel sosyalizm

yani ulusal sol

oluyor yani

ha bana sorarsaniz bu admalar turkiyeye tehtidmi?
evet

ama hasan mezarci ne akdar tehdit ise bunalrda o kadar tehdittir

su anda turkiyeye karsi en buyuk tehdit islamofasist takunyalilar ve demokrasi kalkani altinda takunyalarini gizliyenlerdir

pesinden PKK gelir

eskiden dogru durust yayin yapiyorlardi uzuldum yani

savunulcuak bir yani yok
direk nazi gazetesi olmus turksolu
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
ne güzel oldu şu attığın mesaj apache, herkese gösterdin ne demek istediğimi. çok güveniyorsan kendine absolut'u çağır bakalım da görelim ne olacak.

byzasz said:
tamam senin dediğin gibi olsun ama senin bu insancıl davranışlarının karşılığı bazı ırklarda yok

işte ırkçılık budur. nokta.

burada kimse kimseyi farklı görüşleri için vatan haini vb. ilan edemeyeceği gibi ırkçı,kafatasçıda ilan etmemeli.sonuçta hainliğinde,ırkçılığında sınırları senin düşüncelerin gibi başkalarının düşüncelerine göre sınırı değişen kurallar.nasıl sen kendi düşüncene göre haklıysan,başkasıda eyleme geçirmediği müddetçe düşüncelerinden bahsetmekte serbesttir.sen burada başkalarına ırkçı diyerek asıl gündelik faşizmin kendisini yapıyorsun,farkında değilsin.

said:
Madde 18- Herkesin düşünce, vicdan ve din özgürlüğüne hakkı vardır.

Bu hak, din veya topluca, açık olarak ya da özel biçimde öğrenim, uygulama, ibadet ve dinsel törenlerle açığa vurma özgürlüğünü içerir.

Madde 19- Herkesin düşünce ve anlatım özgürlüğüne hakkı vardır. Bu hak düşüncelerinden dolayı rahatsız edilmemek, ülke sınırları söz konusu olmaksızın, bilgi ve düşünceleri her yoldan araştırmak, elde etmek ve yaymak hakkını gerekli kılar.

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
insan hakları evrensel bildirgesi

ırk temelli ayrım yapılamayacağını belirten birkaç madde var, isteyen bakabilir detaylı olarak. ırkçı eylemlere destek verenler de doğal olarak ırkçılık yapmış olacaklardır.
yaa adam yaptımı bunu ezilen halkın dayanışması oluyor,sen yaptın mı ırkçılık oluyor, haksızlık değilmi bu..
Sosyal ağlarda paylaş

ya hakikaten sizin kafaniz da mi sorun var arkadas ? Bunun en ufak mantikli bir yani varmi nasil bir i$tir bu ya? Ulan bu nasi bi mantiktir?Adam yapti mi bi$i bi$i oluyor kim ne yapti mi halklarin dayani$masi oldu? Turk solu diyolar Denizin resmini koyuyolar kurt yoktur diyolar ulan Deniz dedigin adamin son sozu o ya$asin Turk-Kurt karde$ligi diye bir laf ne kadar bo$ adamlar bunlar aman yarabbim aman ya uzak durun hakikaten sizin gibiler yuzunden bok yoluna gidiyo bu memleket .
Sosyal ağlarda paylaş

Valeron said:
ya hakikaten sizin kafaniz da mi sorun var arkadas ? Bunun en ufak mantikli bir yani varmi nasil bir i$tir bu ya? Ulan bu nasi bi mantiktir?Adam yapti mi bi$i bi$i oluyor kim ne yapti mi halklarin dayani$masi oldu? Turk solu diyolar Denizin resmini koyuyolar kurt yoktur diyolar ulan Deniz dedigin adamin son sozu o ya$asin Turk-Kurt karde$ligi diye bir laf ne kadar bo$ adamlar bunlar aman yarabbim aman ya uzak durun hakikaten sizin gibiler yuzunden bok yoluna gidiyo bu memleket .
sen bir kendine gel istersen, burda kimse kimseye saldırmıyor, düşüncelerr de saygsızlık yapma, aksini idda et sadece.. insalara da..

@ sam

sölemeye çalıştığım kendinin de değin üzere bunu kim yaparsa yapsin yanlış, tamam bu kağıt üsütünde çok da şık duruyor, ama hiç de böyle olmuyor. tabiki başklarıda kendine göre önlemler almaya organize olmaya çalışıyor,bu başkaları tarafından çok önceden silahlı bir mücadele halinde yapılırken...
... Kimse ırkçılık yapmasın ne güzel yazması da okumasıda..
dolayısıyla adamın sadece türklerden alışveriş yapın demesi de mevcut şartlarda meşru bir tepki oluyor bence..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...