Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Dragons gibi RPG dergilerinde çizerlik yapan birisinin bu oyun için birşeyler çizmiş olduğunu gördüm (Sitedeki robot resmi onun). Kore oyunu gibi gözüküyor, ama sitedeki bilgilere göre epey iddialılar. Böyle "game-play over graphics, immersion over repeated plays, depth over reduntant functions" gibi havalı kelimeler kullanmışlar. Sıradan beleş Kore oyunları gibi mi olur, yoksa WoW, Warhammer, AOC gibi oyunların seviyesinde birşeyler mi çıkartırlar, bilemiyorum. Henüz oyun için pek bilgi vermemişler zaten. http://www.reloadedstudios.com/eng/index.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Reloaded Studios'u tanımamız lazım gibi bir havası olmuş başlığın. Ben tanıştırayım: MU Online'ı yapmışlar. Şimdi yeni bir oyun yapıyorlar. Yürek hoplatan bu oyunun(*) ortada sadece 5-10 tane konsept çizimi var. İşte bu başlığın altındaki Overwhelming Truth bu. *game-play over graphics, immersion over repeated plays, depth over reduntant functions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 mu online güzel bir oyundu ama çerezlikti :) . Yeni oyunu bilemem ama bir kaç konsept çizim ve sözlerle bir şey demek zor. Yani kendileri için kötü şeyler söyleyecekte değiller :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bone said: yoksa WoW, Warhammer, AOC gibi oyunların seviyesinde birşeyler mi çıkartırlar, bilemiyorum. yok daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar