Batilc Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 hııı, o da güzel:D Ama onun ne olduğunu nerde olduğunu bilmiyorum ki? Halen bilmiyorum:D Hatta bios'un pili diye bir şey olduğunu dahi şimdi öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ehue anakartın üzerinde yuvarlak bi pil var büyükçe saat pili şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Dogru duzgun bi anakartsa pili cikarip takmak yetmiyor artik genelde, manual'inden nasil BIOS resetlenir bi bak ona gore yap. En son resetlemem gerektiginde pili cikarip, bi jumperin yerini degistirip 10 saniye oyle bekletmem gerektigini okumustum mesela manual'den. Yine duzgun anakartlarda o power cikart falan filan olaylari ayarli oluyo, overclock ayarlarini boot edilemez derecede bozarsaniz, sonra goruntu gelmediginde power tusuna basili tutarak kapatirsaniz, bir sonraki acilista BIOS ayarlari gecici olarak default oluyor ki girip bozdugunuz seyi duzeltin. Basina gelen budur belki o sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 herkezin başına gelmiş gibi ama ben çözdüm olayı 65 YTL ye benim problem ekran kartıda imiş ve şu anda bu msj evden PC den yazıyorum ne mutlu bana PC kavuştum ekran tartını değiştidim ama bilgisayarcı çok şaşırdı nasıl olurda ekran kartı hata vermez diyor her şey normal çünkü ... neyse eski bozuk ekran kartı bende şimdi onuda diger bozuk bilgisayar parçalarının yanına çekmeciye koydum... yardımlarınız için tşkler arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 benim sorunumun da kesin ekran kartı olduğunu düşünüyorum. neyse artık, salla gitsin, askere gidiyoz. gelince bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 12 aralıktamı gidiyorsun askere neresi oldugu belli oldumu bizim arkadaşda var ayın 10 unda belli olucak dedi neresi oldugu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 abi bunu bari pm at :D yok belli olmadı daha bekliyoz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar