Razien Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Kendim için yeni bir serüvene başlamaya karar verdim.Yurtdışında eğitim almayı planlıyorum.Avusturya gibi AB üyesi bir ülkede mi almalıyım yoksa Ukrayna,Rusya da iyi bir alternatif mi?Bu konuda tecrübeli arkadaşlar arkadaş ortamı,konaklama,masraflar...vs gibi konularda fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Hiç biriniz yurtdışında okumadı yani ? pes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Sonradan pişman olacağını düşünüyorsan mutlaka git. Ama tercihini doğru yapman lazım. Bunun içinde zaten takip ediyorsundur, yurtdışı eğitim fuarlarını kaçırma. Hem doyurucu bilgiyi sağlıyorlar sana (ki Türk öğrenci varsa tadından yenmez, inini cinini anlatır), hemde dil geliştirirsin, sosyalleşirsin. Zevklidir, güzel geyik muhabbeti yapabilirsin rastgelirse okulun dekanıyla filan. Rezilde olabiliten var ki CNN-BBC karşılaştırmasına girersen garanti olursun :) Kısaca, Yurtdışı eğitim fuarları + mezun.com diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ne okuyacağına göre değişir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 4 yıllık üniversite programına giriş yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Yurtdışında okuyacaksan Kuzey Amerika (Amerika ya da Kanada) tavsiye ederim. Ne üzerine düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Psikoloji veya siyaset bilimi olabilir.Avusturya veya Rusya,Ukrayna hakkında ne düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Amerika dusunursen anlatabilirim, orada okuyorum. Hatta isteyen herkese nasil girilir anlatirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Birşey düşünmüyorum. Avrupa pek ilgimi çekmiyor :) Ama Ukrayna ve Rusyada kızlar iyidir. Avusturya'da EU diploması alırsın o açıdan iyidir. İki ucu çiçekli değnek. Nereye gideceğini seçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ukrayna veya Avusturya olucak gönül ukrayna istiyor ama :) avusturya daha iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 rusya olursa rusça bilmen lazım moskova devlet üniversitesine git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Kendi imkanlarımla gidebilceğim yerler buralar.Burs konusunda hiç araştırma yapmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Sen üniversitede değil miydin zaten ? Erasmus falan dene bence bi , iyi gibi dersen mastera yurtdışı kasarsın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ünideyim geçiş yapmayı düşünüyorum olmadı baştan lisans yapıcam.Burs için başarılı bir eğitim geçmişi şart mı yoksa doğru zamanda doğru yerde bulunmak yeterli midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ortalamana bakarlar burs için . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 off iyice kafam karıştı ya nerde okuyacağımı şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ben bu sene öss'ye gircem. ama aklımda yurtdışı var biraz, türkiye'de pek iyi bi üni kazanabilcem gibi durmuyo. bilgisayar bilimcisi olcam da burs alma şansım var mıdır, burs verirken nelere bakıyor yurtdışında üniler vsvs... bu konuda hiç bi bilgim yok nereden araştırabileceğimi de bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Ukrayna'da okuyan arkadaşım vardı ev kiralarının yüksekliğinden çok şikayetçiydi. Kiev'de okuyor. :D Yurtları faşistlerle doluymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar