Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışı Lisans

Razien

Öne çıkan mesajlar

Kendim için yeni bir serüvene başlamaya karar verdim.Yurtdışında eğitim almayı planlıyorum.Avusturya gibi AB üyesi bir ülkede mi almalıyım yoksa Ukrayna,Rusya da iyi bir alternatif mi?Bu konuda tecrübeli arkadaşlar arkadaş ortamı,konaklama,masraflar...vs gibi konularda fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sonradan pişman olacağını düşünüyorsan mutlaka git. Ama tercihini doğru yapman lazım. Bunun içinde zaten takip ediyorsundur, yurtdışı eğitim fuarlarını kaçırma. Hem doyurucu bilgiyi sağlıyorlar sana (ki Türk öğrenci varsa tadından yenmez, inini cinini anlatır), hemde dil geliştirirsin, sosyalleşirsin. Zevklidir, güzel geyik muhabbeti yapabilirsin rastgelirse okulun dekanıyla filan. Rezilde olabiliten var ki CNN-BBC karşılaştırmasına girersen garanti olursun :)

Kısaca, Yurtdışı eğitim fuarları + mezun.com diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ben bu sene öss'ye gircem. ama aklımda yurtdışı var biraz, türkiye'de pek iyi bi üni kazanabilcem gibi durmuyo. bilgisayar bilimcisi olcam da burs alma şansım var mıdır, burs verirken nelere bakıyor yurtdışında üniler vsvs... bu konuda hiç bi bilgim yok nereden araştırabileceğimi de bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...