Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara Icmeme Cezasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mantıklı bir ceza. Herkesi cezaevine koyacaklarına, böyle cezalarla hem adamın sağlığına faydalı oluyorsun, hem de adama cidden ceza vermiş oluyorsun... Zira gerçek bir sigara tiryakisi için 6 ay sigara içmemek, zor bir durum...
Mesaj tarihi:
yurtdışındaki yapıcı cezalara özenmişler de orda genelde çok vakit alan bir iş bulup 1 sene falan oraya yerleştiriyorlar... sigardan çok alkol ve sigara cezası olmalıymış bu. ayrıca muhtemelen şimdi daha sinirli olacak ve ben de merak ettim nasıl kontrol edeceklerini. her gün kan testi yapacak değiller herhalde
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
yurtdışındaki yapıcı cezalara özenmişler de orda genelde çok vakit alan bir iş bulup 1 sene falan oraya yerleştiriyorlar... sigardan çok alkol ve sigara cezası olmalıymış bu. ayrıca muhtemelen şimdi daha sinirli olacak ve ben de merak ettim nasıl kontrol edeceklerini. her gün kan testi yapacak değiller herhalde

okulumuza gelen bir bilen anlatmıştı bunu bize. 1 yıl boyunca sigara içmeyenlere ödül gibi birşey veriyorlardı. sorduk nasıl oluyor bu, kan testi dışında başka bir testleri varmış ve en son ne zaman içildiğini hemen hemen tespit edebiliyorlarmış.
Mesaj tarihi:
değil mi wcde içince hiç belli olmuyor zaten kokmayan vücutta hiçbir kalıntı bırakmayan bişi sigara içion 2saat sonra wc ye gidion hemen temizleniyorsun öyle de güzel bişi
Mesaj tarihi:
Halam hakim benim bir sene hergün kitap okuma cezası vermişti serserinin birine. Gazetelere falanda haber oldu hatta. Sokağa işerken yakalanmış salak. Kütüphaneye girip çıkarken imza veriyordu o. Ama bu sigara cezasını nasıl denetleyecekler bilmem. Acaba karakola gidip nefesini mi koklatacak her gün_?
Mesaj tarihi:
Chemical said:
saçmalamayın sigara nasıl kalıntı bırakmıyor nikotin var kan dolaşımında 9 ayda zor temizlenen maddeler var

normal içersen kalıntı bırakıyor
sigaranın yanında 1 bardak su içersen nikotin suya geçiyor wc ye gidince çıkıyor
zaten wc de sigara içmenin asıl mantığı odur:P

töbe yarabbim
Mesaj tarihi:
Burax said:
Chemical said:
saçmalamayın sigara nasıl kalıntı bırakmıyor nikotin var kan dolaşımında 9 ayda zor temizlenen maddeler var

normal içersen kalıntı bırakıyor
sigaranın yanında 1 bardak su içersen nikotin suya geçiyor wc ye gidince çıkıyor
zaten wc de sigara içmenin asıl mantığı odur:P

töbe yarabbim

allahım ne kadar bilimsel bir açıklama ben de bir tane ekleyeyim...

SİGARA İÇERKEN PIRT YAPARSANIZ DUMAN GİRDİĞİ GİBİ ÇIKIYOR VE VÜCUDA ZARAR VERMİYOR.
  • Yeni Oluştur...