Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara Icmeme Cezasi

Greeny

Öne çıkan mesajlar

yurtdışındaki yapıcı cezalara özenmişler de orda genelde çok vakit alan bir iş bulup 1 sene falan oraya yerleştiriyorlar... sigardan çok alkol ve sigara cezası olmalıymış bu. ayrıca muhtemelen şimdi daha sinirli olacak ve ben de merak ettim nasıl kontrol edeceklerini. her gün kan testi yapacak değiller herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
yurtdışındaki yapıcı cezalara özenmişler de orda genelde çok vakit alan bir iş bulup 1 sene falan oraya yerleştiriyorlar... sigardan çok alkol ve sigara cezası olmalıymış bu. ayrıca muhtemelen şimdi daha sinirli olacak ve ben de merak ettim nasıl kontrol edeceklerini. her gün kan testi yapacak değiller herhalde

okulumuza gelen bir bilen anlatmıştı bunu bize. 1 yıl boyunca sigara içmeyenlere ödül gibi birşey veriyorlardı. sorduk nasıl oluyor bu, kan testi dışında başka bir testleri varmış ve en son ne zaman içildiğini hemen hemen tespit edebiliyorlarmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical said:
saçmalamayın sigara nasıl kalıntı bırakmıyor nikotin var kan dolaşımında 9 ayda zor temizlenen maddeler var

normal içersen kalıntı bırakıyor
sigaranın yanında 1 bardak su içersen nikotin suya geçiyor wc ye gidince çıkıyor
zaten wc de sigara içmenin asıl mantığı odur:P

töbe yarabbim
Sosyal ağlarda paylaş

Burax said:
Chemical said:
saçmalamayın sigara nasıl kalıntı bırakmıyor nikotin var kan dolaşımında 9 ayda zor temizlenen maddeler var

normal içersen kalıntı bırakıyor
sigaranın yanında 1 bardak su içersen nikotin suya geçiyor wc ye gidince çıkıyor
zaten wc de sigara içmenin asıl mantığı odur:P

töbe yarabbim

allahım ne kadar bilimsel bir açıklama ben de bir tane ekleyeyim...

SİGARA İÇERKEN PIRT YAPARSANIZ DUMAN GİRDİĞİ GİBİ ÇIKIYOR VE VÜCUDA ZARAR VERMİYOR.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...