Greeny Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bilmiyorm verildi mi onceden. Adam karisini dovuyor, mahkeme ceza olarak 6 ay boyunca sigara icmeme cezasi veriyor. http://www.ntvmsnbc.com/news/428265.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mantıklı bir ceza. Herkesi cezaevine koyacaklarına, böyle cezalarla hem adamın sağlığına faydalı oluyorsun, hem de adama cidden ceza vermiş oluyorsun... Zira gerçek bir sigara tiryakisi için 6 ay sigara içmemek, zor bir durum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 nası uygulayacaklar....pehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ahah sigara içememenin verdiği sinirle bi daha döver karısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Slat said: Ahah sigara içememenin verdiği sinirle bi daha döver karısını hahah evet ben ole yapardim kesinlikle :).. gercekten nasil uyguluyorlar cok merak ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 yurtdışındaki yapıcı cezalara özenmişler de orda genelde çok vakit alan bir iş bulup 1 sene falan oraya yerleştiriyorlar... sigardan çok alkol ve sigara cezası olmalıymış bu. ayrıca muhtemelen şimdi daha sinirli olacak ve ben de merak ettim nasıl kontrol edeceklerini. her gün kan testi yapacak değiller herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mantıklı cezalar geliyor Türk mahkemelerinden de. Sevindirici.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ardeth said: yurtdışındaki yapıcı cezalara özenmişler de orda genelde çok vakit alan bir iş bulup 1 sene falan oraya yerleştiriyorlar... sigardan çok alkol ve sigara cezası olmalıymış bu. ayrıca muhtemelen şimdi daha sinirli olacak ve ben de merak ettim nasıl kontrol edeceklerini. her gün kan testi yapacak değiller herhalde okulumuza gelen bir bilen anlatmıştı bunu bize. 1 yıl boyunca sigara içmeyenlere ödül gibi birşey veriyorlardı. sorduk nasıl oluyor bu, kan testi dışında başka bir testleri varmış ve en son ne zaman içildiğini hemen hemen tespit edebiliyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 w.c girip içti mi nasıl anlıcak kamera mı koycaklar adama enteresan uygulama başarılı olursa güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 değil mi wcde içince hiç belli olmuyor zaten kokmayan vücutta hiçbir kalıntı bırakmayan bişi sigara içion 2saat sonra wc ye gidion hemen temizleniyorsun öyle de güzel bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 O hakimi de doverse sigara icmeme cezasi verecek miymis? Kadinlar dayak yemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Halam hakim benim bir sene hergün kitap okuma cezası vermişti serserinin birine. Gazetelere falanda haber oldu hatta. Sokağa işerken yakalanmış salak. Kütüphaneye girip çıkarken imza veriyordu o. Ama bu sigara cezasını nasıl denetleyecekler bilmem. Acaba karakola gidip nefesini mi koklatacak her gün_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Tahlilde çıkıyodur nikotinden falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 saçmalamayın sigara nasıl kalıntı bırakmıyor nikotin var kan dolaşımında 9 ayda zor temizlenen maddeler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bana verilecek en büyük cezalardan birisi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Chemical said: saçmalamayın sigara nasıl kalıntı bırakmıyor nikotin var kan dolaşımında 9 ayda zor temizlenen maddeler var normal içersen kalıntı bırakıyor sigaranın yanında 1 bardak su içersen nikotin suya geçiyor wc ye gidince çıkıyor zaten wc de sigara içmenin asıl mantığı odur:P töbe yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ağzına pil sokunca alkol testi alkolsüz göstermiyormuş bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Burax said: Chemical said: saçmalamayın sigara nasıl kalıntı bırakmıyor nikotin var kan dolaşımında 9 ayda zor temizlenen maddeler var normal içersen kalıntı bırakıyor sigaranın yanında 1 bardak su içersen nikotin suya geçiyor wc ye gidince çıkıyor zaten wc de sigara içmenin asıl mantığı odur:P töbe yarabbim allahım ne kadar bilimsel bir açıklama ben de bir tane ekleyeyim... SİGARA İÇERKEN PIRT YAPARSANIZ DUMAN GİRDİĞİ GİBİ ÇIKIYOR VE VÜCUDA ZARAR VERMİYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar