BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Yildiz Teknik Universitesi Amerikan Futbolu Takimi YILDIZ STALLIONS 8 Aralik Cumartesi Gunu saat 12:00 da Yildiz Davutpasa Kampusunde Secmelerini yapicak. DAVUTPASAYA ULASIM: Mecidiyekoyden : 75 Taksimden : 85T Asya yakasindan E-5 uzerinden : 500 ES + Zeytinburnu Davutpasa hafifi rayli sistemi ni kullanabilirsiniz. Asya yakasindan gelicek arkadaslar icin en basit cozum Mecidiyekoyden 75 e binmek olacaktir. SECMELER ICIN NELER GEREKLI: 1. esofman alti 2. t-shirt 3. varsa krampon yoksa spor ayakkabi hava soguk olucagindan sweat shirt getirmek mantikli olacaktir. Ilgilenen arkadaslar sorulari icin [email protected] adresini ya da direk bana ulasmak icin pati ozel mesaj sistemini kullanablirler. Onemli Not: AMERIKAN FUTBOLU SOCCER YANE BIZIM FUTBOLA NAZAREN TEK TIP OYUNCU YERINE HER KILODA VE BOYDA OYUNCUYA ACIKTIR. KENDINE GUVENEN 50-200 KILO ARASI 1.50 // 2.50 METRE ARASI UNIVERISITE OGRENCISI VE YA DEGIL YILDIZDA OKUYAN VE YA OKUMAYAN HERKESE KAPIMIZ ACIK. GELIN VE BI TAKIMIN PARCASI OLMA HEYECANINI TADIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 GELIRDIM AMA LISANSIM BASKA TAKIMDA =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 izmirde olursa seve seve yada varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 OKUMASI BİLE HEYECANLI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 up up and away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Erzurum'a beklerim =) Boy 1.83 Kilo 65 100 metre: 11.04 200 metre: 23.00 İşinize yararım heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 walal ise yararsinda erzurum zor eauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ben oraya geleyim diyorum. O da bana zor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 athlet erzurumda rugby takımı var kuruluor galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konu ile alakasız fekat böyle birşey olduğunu sanmıyorum. Araştırdım yok yani =) Nerden duydunuz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bizim başkanlar vs. herkes söylüyor :D , var birşeyler demek. BonePART bu arda topic'ini baltalıyoruz kusurumuza bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 boneplerle 2 hafta sonra hazırlık maçımız olacak :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 benide böle kandırdılar boy kilo önemli degil gel dediler geldim.. 3 senedir imanım gevriyo haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 up up and away walla boy kilo onemli deil yane 60 kiloda oyuncumuz war 170de eahea4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 gecen sene gelemedim.. bu senede yurt disindayim :( sansima bak ya.. 65 kilo 1.83 um :) benden reciever mi olur simdi? [deli kosarim] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 reciever olur corner olur biraz kas yaparsan fs olur kicker olur punter olur qb olur super hizli ve kasliysan rb olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Ehueh, madem boy kilo verene pozisyon veriyosun; 1.91 boyundayım, 78 kiloyum (rugbyde forvet oynuyorum nispeten zayıf olmama rağmen 2. row'um, hedefim 85 kilo olmak) Amerikan futbolu oynasaydım mevcut boy ve kilomla hangi pozisyonda ne yapardım? (Hızlı değil ama güçlü koşarım, boyumdan beklenmeyecek kadar alçak koşabiliyorum :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 half back full back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bende merak ettim ya deadwolla boy aynı ona bi 10-11 kilo ekle sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Gelirim Ben Bostancı Tarafından Gelecem Neyle Geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Bostancı - Taksim arabaları var, oradan da davutpaşa otobüsleri vardır, yoktursa da şöyle yapıyorsun, aksaray otobüsüne binip metroya biniyorsun aksaraydan, metrodan da davutpaşa da iniyorsun. Gerçi daha kestirme bir yolu var olabilir ama benim bildiğim karşıdan davutpaşaya gitme yöntemleri bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 1.91 turkiyeye gore cok uzun rb icin kirarlar rugbidekine nazaran amerikan futbolunda darbeyle cok rahat indirirler. Bence direk Defensive end Falan... Yada tightend neyin olabilir o boyla runnin back ylana olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 1.91 78 kiloyla reciever olursun yada corner abi cok uzunsun ortadan yararlar hb felan oynasan ama bak top atabilsen super qb olursun o boyla o kiloyla defensive end cok zor yane 78 deilde mesela 98 olsan yad ane biliyim 90 felan de olabilirsin gene 78 deil iste 5 10 kilo civari kas alsan Tight end oynayabilirisn ama abi bu tahmini seler yane kosunuza top tutusunuza ota boka herseye bakar ben mesela 180 99 kiloyum OL oynayabilmem lazim yada FB HB RB felan ama olmuyo beceremiyorum tackle yemekten hazzetmiyorum block yamaktanda ama super sacke kosarim super cuta yatarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Rugby oynarken aslında pozisyona girerken eğilebilmek boy dezavantajını ortadan kaldırıyor, ben pozisyona girerken pozisyona girmiş bir hooker kadar kısa durabiliyorum. Uzun boyun en kötü yanı, full back vs. oynuyorken hava toplarına çıktığınızda ya da başlama vuruşunda top üstünüze gelirse, topa tackle yiyeceğinizi bilerek çıkıyor olmanız :P (pozisyona girmekten kastım, koşu stilini değiştirip eğilmek suretiyle adama tackle atmaya, ruck'a ya da maul'e girmeye hazırlanmak.) Hedefim 85 kilo olmak (geçen sen bodye ilk başladığımda 80'i gördüm ama sonra yeme alışkanlıklarım bozulunca kilo verdim garip şekilde), yağlı değil vücudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ameriakn futbolu rugby gibi kosarak oynanmadigindan yane turn base doldugundan 191 adam hele hele 70 li kilolardansa direk hedef olur ortadan yararlar mazallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar