_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 şu kaçırma olayı çok komik geliyo bana ya.kaçırıyo adam kızı, kızın ailesiyle konuşmuyolar 2-3 sene,sonra barışıyolar. bi arkadaşım anlatmıştı,çocuğun babası,annesini kaçırmış zamanında ama 2 sokak ötede oturuyolarmış kızın ailesinden sdfg
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Yazlıkta kız kaçıran birini biliyorum . Böyle bir aptallık olamaz , adam kızı kaçırmış , 2 saat sonra jandarma alıp götürdü adamı . Bari evinde durma be dallama .
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 oha ya şaka gibi olay koptum xaenin'in ki de iyiymiş hehe
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bundan 30 küsür sene evveli dayım yengemi kaçırmış. Ama gerçek kaçırma. Yengemi alıp getirmiş Bursa'ya evlenmiş. Yengemin ailesi kızlarından 1 sene haber alamamışlar. Ne kimin kaçırdığını biliyorlar ne sağ olup olmadığını. Harbi gız gaçırma yani. Paran olmayınca kaçırmaya mecbur kalıyormuşsun. Ne salak devirlermiş yaw.
Korax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Olivies said: abisi falan patiden cikabilir tedbirli olalim +15 :D
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 dailin ulen !! [isi gucu yok patide takilcak, herkez bizim gibimi?]
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 age sex location? 10+ kizim heryer oyyywss kacirammi seni action olur temem olirrrrr
Öne çıkan mesajlar