Quibble Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 walla bana cok yakisicak.. sana kirmizi cok yakisiyoooor !! ates seni cagiriyor !! korkuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 adamınbiri said: oper said: yalnız dinle ilgili konular açmak yasak değil miydi yav? birazdan sen dinime nasıl konuşuyon, nasıl alay edersin hoyttt diye saldırmasınlar :S fake accountu ile giriş yapmak için siteden çıkar Razien said: sen dinime nasıl konuşuyon nasıl alay edersin hoytt adamın fake'i bile madalyalı aehfuaehufaeh:D ayıpsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 valla emine erdoğan gibi hurilerle cennette takılcağıma pamela anderson gibi zebanilerle cehennemde yiyişirim daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Cennete gidemiyoruz bari cehennemi hakedelim.hmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 JD said: Cennete gidemiyoruz bari cehennemi hakedelim.hmmm. onun gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Cennet baya guzeldir ya.hersey var abi.Yalniz nasil isyan cikmayacak onu dusunuyorum.Herkesde mercedesler,porschelar, villalar,yatlar falan olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 anneler gitti cennet yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 huzur neşe mutluluk hep nereye kadar dimi sıkmazmı bi süre sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 cennet var mi diye guzel bir konu atmak isterdim ama hayır hayır din tartismasi gormek istemiyorum bu arada ne alaka kisisel? kisisel olarak cennet sana mı yakismiyor bizi ne ara kattin karistirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ben sana mod olamazsın demedim , adam olamazsın dedim dubua . Zaten listede yoksun ilk 5'de , anlamıyorum sana nasıl yetki vermişler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bak dostum bu bölümde avatar da ben de güc de. hayır farkinda mısın olabileceklerin gölgelerin gücü adina donusum başlasin! sen mod muydun bi yere? hiç aklimda kalmamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Evet , seni Warhammer bölümünde görmiyim . Zira WoW'u bırakınca ilk geleceğin yer orası olacak . Ayrıca yazım yanlışlarıyla dolusun , typogül ünvanını sana devretmek istiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 hah hah HAH canim arkadasim benim bu konuyu sasirtmamam gerekiyo, insanliktan cikarttin beni!! ayrica, eheh ne var canim sakalaşiyoruz surda, hemen buyutmeyelim demi =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 koca mod bile forumda msn muhabbeti yapıyor.. paticiğin düştüğü hale bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Modun suçu yok ben kendisini provoke ettim . Amacım buydu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 oper said: koca mod bile forumda msn muhabbeti yapıyor.. paticiğin düştüğü hale bak. koca derken? neyse, *çekiçle kürsüye, peşi sira kaanin kafasina vurur* konuya donebilir miyiz lütfen? ne diyorduk hmm ne alaka kişisel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 dory said: koca derken? iri anlamında. huge, massive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Evacuate . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 of lütfen ayrı yazın şu mi ekini ya. lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ilk gelen 5 kişiyi cennete alıyorum. bu da paticiğe kıyağım olsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ben sana inanmıyorum cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 slot tutun res atip gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Kapıyı tanıyorum ben . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar