Quibble Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 walla bana cok yakisicak.. sana kirmizi cok yakisiyoooor !! ates seni cagiriyor !! korkuyorum :(
oper Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 adamınbiri said: oper said: yalnız dinle ilgili konular açmak yasak değil miydi yav? birazdan sen dinime nasıl konuşuyon, nasıl alay edersin hoyttt diye saldırmasınlar :S fake accountu ile giriş yapmak için siteden çıkar Razien said: sen dinime nasıl konuşuyon nasıl alay edersin hoytt adamın fake'i bile madalyalı aehfuaehufaeh:D ayıpsın ;)
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 valla emine erdoğan gibi hurilerle cennette takılcağıma pamela anderson gibi zebanilerle cehennemde yiyişirim daha iyi :)
JD Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Cennete gidemiyoruz bari cehennemi hakedelim.hmmm.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 JD said: Cennete gidemiyoruz bari cehennemi hakedelim.hmmm. onun gibi bişey
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Cennet baya guzeldir ya.hersey var abi.Yalniz nasil isyan cikmayacak onu dusunuyorum.Herkesde mercedesler,porschelar, villalar,yatlar falan olur heralde.
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 huzur neşe mutluluk hep nereye kadar dimi sıkmazmı bi süre sonra :D
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 cennet var mi diye guzel bir konu atmak isterdim ama hayır hayır din tartismasi gormek istemiyorum bu arada ne alaka kisisel? kisisel olarak cennet sana mı yakismiyor bizi ne ara kattin karistirdin?
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ben sana mod olamazsın demedim , adam olamazsın dedim dubua . Zaten listede yoksun ilk 5'de , anlamıyorum sana nasıl yetki vermişler .
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bak dostum bu bölümde avatar da ben de güc de. hayır farkinda mısın olabileceklerin gölgelerin gücü adina donusum başlasin! sen mod muydun bi yere? hiç aklimda kalmamıs
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Evet , seni Warhammer bölümünde görmiyim . Zira WoW'u bırakınca ilk geleceğin yer orası olacak . Ayrıca yazım yanlışlarıyla dolusun , typogül ünvanını sana devretmek istiyorum .
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 hah hah HAH canim arkadasim benim bu konuyu sasirtmamam gerekiyo, insanliktan cikarttin beni!! ayrica, eheh ne var canim sakalaşiyoruz surda, hemen buyutmeyelim demi =))
oper Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 koca mod bile forumda msn muhabbeti yapıyor.. paticiğin düştüğü hale bak.
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Modun suçu yok ben kendisini provoke ettim . Amacım buydu .
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 oper said: koca mod bile forumda msn muhabbeti yapıyor.. paticiğin düştüğü hale bak. koca derken? neyse, *çekiçle kürsüye, peşi sira kaanin kafasina vurur* konuya donebilir miyiz lütfen? ne diyorduk hmm ne alaka kişisel
oper Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 dory said: koca derken? iri anlamında. huge, massive
Dev Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 of lütfen ayrı yazın şu mi ekini ya. lütfen
Cons Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ilk gelen 5 kişiyi cennete alıyorum. bu da paticiğe kıyağım olsun ;)
Öne çıkan mesajlar