SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Yarın matematik sınavım var ve 1 saattir falan bu soruyla uğraşıyorum lütfen yardım edin. lim (x^1/2 - x^1/4)/(x^1/3 - x^1/5) x->1 cevap: 15/8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bekle bakıyoz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 şimdi bu yerine 1 koyunca tanimsiz oluyor l'hospitalden yapcaz yani altin ve üstün kendi icinde turevlerini alip yerine koyucaz 1i yapamazsan pm at cozumu yazip yolliyim bonepart arkadasim, biz hallettik, çekilebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 hmmm 0 /0 oldugundan lahoptal alcan dur bakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 dory ya pfff ben dicektim once lim (x^1/2 - x^1/4)/(x^1/3 - x^1/5) [(1/2x^-1/2)-(1/4x^-3/4)]/[1/3x^-2/3)-(1/5x^-4/5)] x uzerleri hep 1 oldugundan 1/2 - 1/4 ----------- 1/3-1/5 olmali cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 lahoptal degil löpital. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ülen ünide lopitale izin vermiyolar diye klasik yöntemden çözmeye alışmışım, lopitali unuttum yarım saat uğraşıyorum. lopitalsiz çözüm alalım bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 pwnbot said: lahoptal degil löpital. hayır l'hospital Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 BonePART said: lahoptal of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 BonePART said: hmmm 0 /0 oldugundan lahoptal alcan dur bakem pwnbot said: lahoptal degil löpital. dory said: hayır l'hospital hayır löpital diye okunur. emre haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ama bone da kendi dilinde haklı. dory haksız sadece. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 okulda türev görmediğimiz için lopitalle yapmamıza izin vermiyolar maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Löpital diye okunmaz. Lopital diye okunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 o zaman ckmaz abi yormucan lehopitalsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Lopital diye okunur cahil herifler , ne iğrençisiniz , elit ruhumua yakıştıramıyorum buraya post atmayı ama insanlar öğrenmeli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 büyük adammış bu löpitağl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 adam daha l'hospital görmemişse o yoldan yapamıyabilir çünkü hatırladığım kadarı ile ilk limiti gördüğümüz zaman bazı belirsizliklerin kendine has çözümleri vardı. örneğin; çarpanlarına ayrılıp belirsizlik ortadan kaldırılıp öyle çözülüyordu. buna benzer bir durum olabilir yoksa l'hospitalden daha kolay çözülüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 yarın benimde elektromanyetik dalgalardan sınavım vardı ama calculusten aa ile geçip hiç bişey öğrenmedim mi diye hırs yaptım gittim çözümü buldum loptala sız :) a=1/60 olsun o zaman lim(x^30a-x^15a)/(x^20a-x^12a) gibi bişey oldu her 2 tarafı da x^12a yla sadeleştir sonra 2 kare farkı alt tarafa 3 kere üst tarafa x^3a parantezi 2 küp farkı falan çıkıyor sonuç 15/8. anlaşılamadıysa anlatmaya çalışırım ama acilen emf lere dönmem lazım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 calculus 1 görüorz türewe geçmediğimizden bizim de l'hospital e izin vermiolar. lisedeki deneyim olayı yattara ehe. eşleniğiyle çarpıp eşleniğine bölerseniz çıkma ihtimali yüksek. genelde l'hospital uygulayamadıklarımda öle yapıorm. ha işlemlere kasamadım sorry =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 lhospitalsiz limit de çok zor zanatmişt be. beceremedim. cevab veremedim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 birinci calculus vizelerinin klasik sorusudur o: bu soruyu l'hospital kullanmadan çözünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 limitin tanimiyla filan cozulmesi lazim, sina'nin dedigi gibi, ilk ogrendikten sonra direk sorarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 eşlenik çarpıp bölmeyle çıkmıyor bu soru. daha farklı yöntem gerek. paranteze almaya çalıştım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 lisedesin muhtemelen, türev görmediysen evet l'hospital kullandırtmazlar. bilen varsa gel öğreteyim dese de kullanma , puanını kırar hocan yüksek ihtimalle. çarpanlara ayırma vs kasılıyordu hatırladığım kadarıyla, deniyorum öyle bulmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar