Maddog35 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 peki neye göre çarpık ? Benim yolum bana göre doğru.. onun veya senin yolunsa sana göre doğru.. Şimdi ben senin bu çarpık yorumundan bahsettimmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ben kendi son mesajimdan sonrasini okumadim tek bi laf edicem isteyen istedigi $ekilde anlar,akp nin dtp den kalir hicbir yani yok.isteyen istedigi yere ceksin dursun hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 dtp akp yi dover en azindan delikanli gibi amaclarini soyluyorlar eyalet kurucaz kurdistan bagimsiz olcak apo ozgur olsun diyebiliyorlar takiyye yapmiyorlar yalan soylemiyorlar gizli gizli sinsi sinsi is cevirmiyorlar akp gibi benden DTP ye oy cikar AKP ye cikmaz bu yuzden en azindan durustler acik acik bolucuyuz deme cesaretleri var geliserek degistim diyip kurt dogalarini kuzu postunun altina saklamiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Benden dtp'ye ölsemde oy çıkmaz ama hak payın var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ikisi de aynı halt. ikisi de milleti bölerek kendilerine rant sağlıyolar biri diğerinden daha büyük çaplı bi organizasyon, o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar