Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hasan Şaş

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

suBzer0 said:
Bence karakter ve insanlık olarak çok sağlam ve düzgün bir insan Hasan şaş. Siz hasan şaşı gidip takım arkadaşlarından ve hocalarında filan dinleyin isterseniz. Adamın pisikolojik problemi , aşırı sinir patlaması vs hastalıkları bile olabilir. Fakat bir insanın bu tip durumunun olması onun "karaktersiz" "çirkef" bir oyuncu olduğu anlamına gelmez. Kaba etinizin üstüne oturup evden televizyondan izlediğiniz kadarıyla bir insanın karakter tahlilini yapamazsın heleki bir futbol maçında. Onun için yorumlarını biraz adam akıllı yapın!

ben olsam vicdanım sızlardı bunları yazarken.he değilim o ayrı mesele
Sosyal ağlarda paylaş

lorratar,

hasan şaşı hayatında kaç defa canlı izledin,gördün,yüz yüze konustun

futbol oynarken rahatsız bi adam olabilir hasan şaş.da bu normalde de mi böyle yani.takımın en komik adamı diye sürekli konusu cıkan da hasan şaş değil mi?

televizyonda görüyosunuz adam 2 el kol yaptı tamam bitti hasan şaş çirkef karaktersiz şerefsiz bi adam oldu.

bu topic nedir hala kapanmadı anlamadım.

tanımadıgınız etmediğiniz adam hakkında atıp tutuosunuz.

ben bile halı sahada futbol oynarken sinirli oluyorum.o adam niye olmasın.

galatasaraylıyım.hasan şaşın futbolunu ve hırsını beğeniyorum.cunku takıma faydası oluo.ha agresifleşip itiraz etmesi el kol sallaması bazen bende uyuz oluyorum.arada böyle kırmızı kart görüo ama yani sizin hakaretleriniz nedir yani?

meydanı boş bulup onun bunun hakkında şerefsiz çirkef ahlaksız namussuz diyebiliosak eğer,bizde herhangi bir maç sonrası maç içinde uyuzluk yapan topcular hakkında hakaret topicleri açalım

güncel konu diyosunuz ya.bizde maçlardan sora açarız
Sosyal ağlarda paylaş

hiç sevmem sahada sürekli kendi etrafında döndüğünden mevlevi olduğunu düşündüğüm, hep aynı hareketi yparak önünü açan ( liglerimzde kimse yemiyor artık) sene başında necati yerine keşke yollasaydılar dediğim, şimdide atıldı sahadan çıkarken bi ton çamur yaptı feldkamp ın bu tür tiplere müsamma gösteröediğini bildiği için tribe girip gündem değiştirmeye çalışam bi adam..
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
lorratar,

futbol oynarken rahatsız bi adam olabilir hasan şaş.da bu normalde de mi böyle yani.takımın en komik adamı diye sürekli konusu cıkan da hasan şaş değil mi?

televizyonda görüyosunuz adam 2 el kol yaptı tamam bitti hasan şaş çirkef karaktersiz şerefsiz bi adam oldu.

galatasaraylıyım.hasan şaşın futbolunu ve hırsını beğeniyorum.cunku takıma faydası oluo.ha agresifleşip itiraz etmesi el kol sallaması bazen bende uyuz oluyorum.arada böyle kırmızı kart görüo ama yani sizin hakaretleriniz nedir yani?

meydanı boş bulup onun bunun hakkında şerefsiz çirkef ahlaksız namussuz diyebiliosak eğer,bizde herhangi bir maç sonrası maç içinde uyuzluk yapan topcular hakkında hakaret topicleri açalım

arkadaşım sanane bikere ben onu anlamadım?şerefsiz de derim köpek de derim sokakta görsem yine derim.futbol oynarken kudurmuş köpek gibi olan adamları sevmiyorum ister canlı göriyim ister görmiyim.he bu bitek hasan için geçerli değil.mondragon da sevmezdim mesela.her olay çıktığında kaleden koşar en ön safhalarda el kol hareketi yapan şerefsizin biriydi.lugano da sevmem filan.bi dünya örneği var...
Sosyal ağlarda paylaş

Smoke said:
Haşan şaş yanında rakip yokken düşünce bile hakeme itiraz edebilen biri. Ama Galatasaray'a yakışmıyor diyenleri anlamıyorum hiç. Tam GS topçusu adam.
Bkz. Ayhan Akman a.k.a küfürbaz
Bkz. Bülent Korkmaz a.k.a büyük kaptan
Bkz. Arif Erdem a.k.a atlangaç
Bkz. George Hagi a.k.a Tükürgen
Bkz. Vedat İncefe a.k.a Isırgan
Bkz. Emre Belezoğlu a.k.a hareketci

adam abilerinden kardeşlerinden gördüğünü yapıyor daha ne yapsın.

Bu saydığın kadro,Türkiye'ye bi daha gelmez yalnız...Kişilikten çok mesleki başarısına bakmak meslek etiğinin önde gelen bir kuralıdır,futbolculuk da bir meslek olduğuna göre saydığın başarılı adamlara taktığın lakaplar teferruattan başka bşi değil malesef ^^
Sosyal ağlarda paylaş

arif e başarısız diyen adam cahildir

hiç mi avrupa maçı izlemedin galatasarayın.yaşın tutmuodur belki yetişmemişindir

arifin şişko gobekli zamanını izledin herhalde

hakan-arif ikilisi avrupada ne yapmış bi araştır.gollerini izle

ayrıca ayhan a da başarısız diyosan senle tartışmam.galatasaray şu gün toplam kaç puan kaybetti tam bilmiyorum ama.ayhanın yoklugu önemli bir rol oynadı puan kaybetmemizde
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arkadaşım sanane bikere ben onu anlamadım?şerefsiz de derim köpek de derim sokakta görsem yine derim.futbol oynarken kudurmuş köpek gibi olan adamları sevmiyorum ister canlı göriyim ister görmiyim.he bu bitek hasan için geçerli değil.mondragon da sevmezdim mesela.her olay çıktığında kaleden koşar en ön safhalarda el kol hareketi yapan şerefsizin biriydi.lugano da sevmem filan.bi dünya örneği var...

diyemezsin diyen yok.burda diyemezsin.küfürlerini kendine ve kendi çevrene sakla.burda senin cahilce küfürlerini okumak zorunda değiliz

yeni üye olmam ilk defa burda oldugum anlamına gelmio.çoktur okurum.eski şifremi ve mailimi unuttugumdan bunu açtım.

senin gibiler yüzünden forum okunmaz halde.
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar said:
Red said:
lorratar,

nese vazgeçtim
Sosyal ağlarda paylaş

Başından beri okuyordum ama artık dayanamıyıcam bokunu çıkardınız bazılarınız.

Hasan şaş hakkında bildiğim kadarıyla bilgi veriyim. Florya'da oturuyorum. Galatasaray'ın tesisleride florya'da. Ben evde yoktum gormedim ama sokağın köşesinde kaza olmuş. Bi kadın ve küçük çocuğu yaralanmış. Bir kaç araba geçmiş ama kimse durmamış ilk duran hasan şaş olmuş.Cocuğuda,Kadınıda almış götürmüş.

Bi 5 ay önce tesislerdeki GS Store'ye gittim orda güvenlik görevlisiyle lafladık biraz. Tesisten çalışanlar tarafından en çok sevilen iki oyuncu Hasan şaş ve Mondragon demişti. Bayramda para dağıtırlar , Hasanla oturur tavla oynarız , şakalaşırız diyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar said:
Red said:
lorratar,

O zaman ben şimdi senin hakkında , ailen hakkında , en yakın arkadaşın hakkında burda "karaktersiz" "çirkef" vs. kelimeler ediyim sonra sen bana laf edince sana"bunlar benim görüşüm sanane " diyim öyle mi? bu mudur yani
Sosyal ağlarda paylaş

ya hasan sasın kişiliğine laf etmek yalnıs zaten burada bulent korkmazda harika bir adamdı ama çirkefin önde gideniydi hasan sas artık sinirlerine hakim olamıyor ve tatsızlastırıyor durumu burdaki sorun bu artık suyu çıktı ve bırakması gerek gibi çünkü soğutuyor insanları ve hem kendine hem gsye zarar veriyor

bilip bilmeden kişiliğine laf söylemeyelim...
Sosyal ağlarda paylaş

eagle_dnz said:
ya hasan sasın kişiliğine laf etmek yalnıs zaten burada bulent korkmazda harika bir adamdı ama çirkefin önde gideniydi hasan sas artık sinirlerine hakim olamıyor ve tatsızlastırıyor durumu burdaki sorun bu artık suyu çıktı ve bırakması gerek gibi çünkü soğutuyor insanları ve hem kendine hem gsye zarar veriyor

bilip bilmeden kişiliğine laf söylemeyelim...

kişilik konusunda sana katılıyorum. adamları sadece sahada yaptıgı hareketlerle yorumlayabılırız, buda kişiliğe girmez. adam kendını atabılır, hakeme vurabılır ama saha dışında da boyledır dıyemeyız. onlarında bir ailesi var sizin bizim gibi. bak tanıyan arkadaşlar kişiliği hakkında bilgi vermişler zaten. kişiliği bizi ilgilendirmez, saha içinde yaptıklarını değerlendirmemiz lazım.

arif konusuna gelince ; evet adam saha içinde güvenilmez birisiydi. bir kaç kez stadta maçını izleyebildim arifin arif oldugu donemlerde. bana kalırsa oyun zekası ile şu anda milli takımda oynayan butun forvetlerden daha iyiydi ve gordugum en iyi türk forvet ikilisiydi hakan-arif.

ayrıca hasana kızanlarıda anlamıyorum. bir çok kez kahvede yanlış faul kararı, ofsayt, gol .. vs yuzunden bırbırıne tekme tokat gıren adamları gordum. sonucta unuttugunuz bır nokta, bu adamlar hayatlarını, ailelerinin geçimlerini futboldan kazanıyorlar. hakem hatası yuzunden maç gidince alacakları primden oluyorlar. 10 bin dolar az para mı ( miktar onemli değil ) kim bu devirde 90 dkk sonunda o kadar para kazanıyor ? bırakın 10 bın doları, ayda 3-4 bin dolar alan birisi cok rahat geçiniyor.

kişiliklere laf etmezsenız daha iyi olur.

ayrıca tr nin en çirkef oyuncusu luganodur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...