Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hasan Şaş

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

valla katılmıyorum buna tam olarak.ancak doğrudur sinirini kontrol edemiyosa yavaş yavaş çekilsin artık futboldan.hırs başka şey sinir başka şey.bu arada çirkeflik olarak algılamıyorum hasanın yaptıklarını.bak mesela ümit karan yapar çirkeflik tamam ama hasanın sadece sinirden göz kararması bence
Sosyal ağlarda paylaş

bi gün oturalım elimizde hasanın tüm maç kayıtlarıyla aksini gösteriim sana.
adamın sinirlenip delirmesi onun ucuz veya çirkef olduğunu göstermez üzgünüm. çürkeflik ne demek sözlüğe bakalım istersen.işte örnek veriyorum sana ümit karanın yaptığı çirkefliktir.mesela bugün maçta iki tane tokat attı adama. ayrıca ümit karanın gerçek hayatta ucuz hareketler yaptığınıda biliyoruz.senin dediğin şeyler bence ümit karan için daha çok geçerli=P
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:
Senelerce yan yana oynadığı , takımda abi dediği adama , Ergüne , rakip oldugu anda küfürler yağdıran bir insandan ne bekliyorsunuz , karakter bakımından noksan biri..

Böyle bir adamı nasıl savunabiliyorsun bana Gilean? Her maç kavga, küfür, hakemle tartışma, gereksiz sert fauller.. Bu adamı mı gsye yakıştırıyorsunuz? Bu mudur gs'de oynayacak kalite de olan adam?
Sosyal ağlarda paylaş

"Gider evimde otururum"
Hasan Şaş, isyan etti: "Bu saatten sonra Türkiye'de futbol oynayamam. Devre arasında ayrılacağım."

02.12.2007 18:07
İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında kırmızı kartla oyun dışında kalan Galatasaraylı futbolcu Hasan Şaş, kendisine büyük haksızlık yapıldığını ileri sürerek, artık Türkiye'de futbol oynamayı düşünmediğini açıkladı.

Karşılaşmadan sonra basın mensuplarına açıklama yapan Hasan, adının agresif oyuncu olarak mimlendiğini dile getirerek, şunları söyledi:

''Tabii Hasan Şaş'ı atmak kolay. Hemen iki itirazda üst üste sarı kartlarla oyun dışında bırakmak kolay. Üstelik hiçbir küfür de yok içinde. Başka oyuncular hakeme müdahalede bulunuyor, yabancı dilde küfür ediyor ama onlara bir şey yok. Bu saatten sonra Türkiye'de futbol oynayamam. Devre arasında ayrılacağım. Artık burada yerim olmadığını düşünüyorum. Devre arası yöneticilerimle oturup konuşacağım ve yurt dışından bir kulüp araştıracağım. Bulabilirsem bulurum, bulamazsam gider evimde otururum.''

Kaynak:A.A.
Sosyal ağlarda paylaş

ya eer o kendi yaptıklarına normal bir itiraz falan derse gitsin gerçektende evde otursun actın tvsini yaptıklarını bi daha izlesin soora karar wersin itiraz illaki olucaktır ama bi sınırı wardır bu adam bu sınırı bilmio bişi olduğu anda hemen parlıo bencede artık burda işi yok
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...