eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 hasan şaşın ben artık futbol falan oynamasını istemiyorum soğutuyor beni ya siz ne düşünüyorsunuz bu konuda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bal yapmayan arı diyorum ben kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 herkez sevmediği beğenmediği oyuncunun topic ini açsın ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Devre arasında ayrılcam diye açıklama yapıyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 cado said: herkez sevmediği beğenmediği oyuncunun topic ini açsın ozaman kıllık olsun diye msjlar yazmayın kardeşim adam azıttı artık ve güncel su an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Yıllardır sahayı enine kullanıyor,garip bir stili var,biraz da hırçın ama olay kaşlarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Senelerce yan yana oynadığı , takımda abi dediği adama , Ergüne , rakip oldugu anda küfürler yağdıran bir insandan ne bekliyorsunuz , karakter bakımından noksan biri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 dunya kupasından soora futbolu iice bitmiş bi adam o da hırsını hakemlerden ve rakiplerinden cıkarmaya calısıo ama bu sadece gs ye ve kendine zrar werio ayrıca acayipte çirkef bi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 2002 aklıma gelio da o dönemde türkiyede hasan'ı kesicek adam varmıydı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 hasan artık gs nin yararına değil zararına oynuyor sanki hakem kırmızıyı geç verdi o kırmızı 50-60. dk dada olabilirdi uhaha son resim ne öyle ya :D kime vuruyor acaba o yumruğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Bi de deli gibi sigara içio bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 devre arasinda turkiye kariyerini noktalayacakmiş. isabet yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 yumruğun gelişi nefismiş tam oturtma pozisyonu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 2002'de gidecekti Milan'a işte.Kafasını karıştırdı.En sonunda söndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 valla katılmıyorum buna tam olarak.ancak doğrudur sinirini kontrol edemiyosa yavaş yavaş çekilsin artık futboldan.hırs başka şey sinir başka şey.bu arada çirkeflik olarak algılamıyorum hasanın yaptıklarını.bak mesela ümit karan yapar çirkeflik tamam ama hasanın sadece sinirden göz kararması bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Ucuz, çirkef, karaktersiz bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ya eğer sinir hastasıysan git tedavi ol değilsen tiyatro oynuyorsun her hafta sahada zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 afferin slat aynen devam bu yorumlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Aksini iddia edebilir misin bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bi gün oturalım elimizde hasanın tüm maç kayıtlarıyla aksini gösteriim sana. adamın sinirlenip delirmesi onun ucuz veya çirkef olduğunu göstermez üzgünüm. çürkeflik ne demek sözlüğe bakalım istersen.işte örnek veriyorum sana ümit karanın yaptığı çirkefliktir.mesela bugün maçta iki tane tokat attı adama. ayrıca ümit karanın gerçek hayatta ucuz hareketler yaptığınıda biliyoruz.senin dediğin şeyler bence ümit karan için daha çok geçerli=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Bonjo said: Senelerce yan yana oynadığı , takımda abi dediği adama , Ergüne , rakip oldugu anda küfürler yağdıran bir insandan ne bekliyorsunuz , karakter bakımından noksan biri.. Böyle bir adamı nasıl savunabiliyorsun bana Gilean? Her maç kavga, küfür, hakemle tartışma, gereksiz sert fauller.. Bu adamı mı gsye yakıştırıyorsunuz? Bu mudur gs'de oynayacak kalite de olan adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Hasan Şaş gerçekten çirkef bir adam hep kavga hep sinir. Bir türlü sempatisini kazanamadı milletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 yahu şimdi niye o yöne çektin yine. ben gsye yakışıyo mu dedim? sadece dediği kalitede bi herif değil diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 "Gider evimde otururum" Hasan Şaş, isyan etti: "Bu saatten sonra Türkiye'de futbol oynayamam. Devre arasında ayrılacağım." 02.12.2007 18:07 İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında kırmızı kartla oyun dışında kalan Galatasaraylı futbolcu Hasan Şaş, kendisine büyük haksızlık yapıldığını ileri sürerek, artık Türkiye'de futbol oynamayı düşünmediğini açıkladı. Karşılaşmadan sonra basın mensuplarına açıklama yapan Hasan, adının agresif oyuncu olarak mimlendiğini dile getirerek, şunları söyledi: ''Tabii Hasan Şaş'ı atmak kolay. Hemen iki itirazda üst üste sarı kartlarla oyun dışında bırakmak kolay. Üstelik hiçbir küfür de yok içinde. Başka oyuncular hakeme müdahalede bulunuyor, yabancı dilde küfür ediyor ama onlara bir şey yok. Bu saatten sonra Türkiye'de futbol oynayamam. Devre arasında ayrılacağım. Artık burada yerim olmadığını düşünüyorum. Devre arası yöneticilerimle oturup konuşacağım ve yurt dışından bir kulüp araştıracağım. Bulabilirsem bulurum, bulamazsam gider evimde otururum.'' Kaynak:A.A. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ya eer o kendi yaptıklarına normal bir itiraz falan derse gitsin gerçektende evde otursun actın tvsini yaptıklarını bi daha izlesin soora karar wersin itiraz illaki olucaktır ama bi sınırı wardır bu adam bu sınırı bilmio bişi olduğu anda hemen parlıo bencede artık burda işi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar