ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 İntihar etmek mi zor bazen etmemek mi? Kaçmak çözüm değil. Hayat güzel be abi. GÜn doğmadan neler doğar. Allahın verdiği canı almak sana mı düştü? İntihar etmek en büyük günah. İntihar edenler direk cehenneme gidiyormuş. Arkanda kalacakları düşün. Dünyada çözülmeyecek sorun yok. Milletin ne dertleri var. Üstteki klişelerden birini veya birkaçını seçerek intihar etmeyi düşünen arkadaşa söyleyiniz. Derdini sorunuz dinler gibi yapınız. Allah yardımcın olsun deyip bir sigara ikram ediniz. En olmadı gel içmeye gidelim deyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 İntihar etmek büyün günah onun yerine gel içmeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bu insanlar genelde çocukluklarında falan ilgi görmemiş insanlar sanırım. ilgi görmek için yemedikleri b.k yok. bu aralarda da intihar etmek moda galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 intihar edicek işi şansa bırakmaz lap diye intihar eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 öle bişe olsa ne fena olur insan yahu, vicdan azabı kikler adamı walla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ombakkombak said: İntihar etmek mi zor bazen etmemek mi? Kaçmak çözüm değil. Hayat güzel be abi. GÜn doğmadan neler doğar. Allahın verdiği canı almak sana mı düştü? İntihar etmek en büyük günah. İntihar edenler direk cehenneme gidiyormuş. Arkanda kalacakları düşün. Dünyada çözülmeyecek sorun yok. Milletin ne dertleri var. Üstteki klişelerden birini veya birkaçını seçerek intihar etmeyi düşünen arkadaşa söyleyiniz. Derdini sorunuz dinler gibi yapınız. Allah yardımcın olsun deyip bir sigara ikram ediniz. En olmadı gel içmeye gidelim deyiniz. süper abi hepsini yaptım. yaptılar vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ben biliyorum bu tipleri. Ben de öyleydim çünkü. İlgilenme. Kendine gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 onlar sex yapmio o yüzden öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 hayatta yaşanıcak zibilyon tane hoş şey, ekşın olaylar, sevinç çığlıkları atamana sebebiyet vericek şeyler varken. ölmeyi seçen biri çabuk vazgeçip kendini kolayca üzebilen biridir bence. gereksiz tavırlarını sergilediklerinde yanındakilerin ne kadarda sıkıldığını yada onlarında içlerinin karardığını düşünmezler. kendine kıyması gibi bir lüksü olmadığına inanmalı çünkü yaşamak için geldiysen buraya neden kendini öldürüyorsun?. hangi sebeb senin sonradan ne olacağını bilmediğin birşeyi yaptıracak kadar ağır olabilir ki.. ama bu tip insanların hayatında bir dönüm noktası oluyo, bir şekilde büyük bir korku yada tam tersi çok mutlu birşey başıan geliyo ve normal sevecen ve hayata dolu dolu bakmayı öğrene biliyo. genelde ergen çocuklarda olması aslında herşeyi açıklıyor. katı bir tavırla yaklaşmalı böle durumlarda insanlara bence. sonuçta acındırıyo kendini sana söleyerek niyeti olan bir insan çat diye yapar zaten. acıyıp haline üzülmek yerine katı bir tavır sergileyip kendine geel! demek daha mantıklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Dying is your latest fashion diye emo lara seslenen bir şarkı sözü bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 yaklaşmayın keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bazi arkadaslar intihar eden veya bunalimdaki insalarla dalga gectigimi dusunmusler yazidan. Ben de bir arkadasimi kaybetmistim lisede, bunun neresiyle dalga geceyim? Yazidan o anlami cikaran arkadaslar lutfen kosarak kollarini jiletlesinler (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 senin yazından o anlamı çıkaranlar montla sıçsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 B4p Th3 K3nk baydı espri dfsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 intihar edenler eski sürüm, yenilenince pırıl pırıl oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 siz gülseniz de dalga geçseniz de intihar etmiş ve edecek olanlar var. bu yüzden hayattan bir şeyler beklemiş; ama bu süresiz beklemelere dayanamamış ve tam aksine kötü şeyler yaşamış bir insanın canına kıymasının gülünecek bi tarafı yoktur. "kendi canına kıyma" cesaretinden yoksun, odak merkezi olmak için can atan bünyelere ise gülebilirsiniz. işbu kişiler intihar etmeyenlerdir zaten; başlığın dalgaya aldığı kesim de onlar olmalı. intihar eden kişi güçsüz değildir. çıkar yol bulamayan bi ruhtur sadece. kaçış arayan ruhların ise hayatta yeri yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 öyle tipleri allah bildiği gibi yapsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 "etmezsen adam değilsin" falan demek lazım da. zaten dişiler. napcaz :/ o değil de ben bi kere kafam çok iyiyken balkondan atlamıştım. çehilin löeay diye de bağırmışım hatta. allahtan 1. kattı bişey olmadı fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 ederse ustune kalirsa daha fena olabilir malum kayış kopmuş amcamda heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 sıkma canını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 varsınolsun said: sıkma canını okşa neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar