synorin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Anası çıktı,kızım evde yok demedi naapcaz?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Armut dalda kız balkonda sallanıyi vay vay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 valla sallanıyo mu sallanmıyo mu ona göre bişeyler yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Tık demez o taş "tığh" der:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 nınınınnınnını nınıın nını nı nını ının nını dınıdındııdnıdn dındndı dınıdnı dınıdn dındınd Bir daş attım pençereye tıh dediy, ağnası çıhtı gızım evde yoh dedi vay vay ağnası çıhtı gızım evde yoh dedi vay vay İnaymazsan gel yokarı bah dediy, armut dalda gız balkonda sallnıy vay vay, Atalımmı bara gızı atalımmı vay vay, Arakhıyı şaraba da gatalım mı vay vay, seniy içiün üç beş sene yatalım mı vay vay... Ah...Atalımmı bara gızı atalımmı vay vay, Arakhıyı şaraba da gatalım mı vay vay, seniy içiün üç beş sene yatalım mı vay vay... dınıdındı dınıdnıdn dındındın dıdnıdnınd dıdnı dındınd nınınının nınınının nınınınını nınınınını nının nınnnı Demirciler demir düver güç holur, altın yüzhük barmağında hoş olur vay vay, altın yüzhük barmağında hoş olur vay vay Sevüp sevüp ayrılmasıh, güç olur, armut dalda, gız balkonda sallanıyır vay vay Atalımmı arap gızı atalımmı vay vay, Arakhıyı şaraba da gatalım mı vay vay, seniy içiün üç beş sene yatalım mı vay vay... Atalımmı kürdün gızı atalımmı vay vay, Arakhıyı şaraba da gatalım mı vay vay, seniy içiün üç beş sene yatalım mı vay vay... dınıdındı dınıdnıdn dındındın dıdnıdnınd dıdnı dındınd nınınının nınınının nınınınını nınınınını nının nınnnı Demircüler demir düver ocahta, gonca güller açmış yavrumh yanahta vay vay, Şimdihi gızlar ne huş olur gucahta vay vay, Öpüşürkhen yemeh yandı ucahta, armut dalda gız balkhonda sallanıyır vay vay Atalımmı kürdün gızı atalımmı vay vay, Arakhıyı şaraba da gatalım mı vay vay, seniy içiün üç beş sene yatalım mı vay vay... Atalımmı çerkes gızı atalımmı vay vay, Arakhıyı şaraba da gatalım mı vay vay, seniy içiün üç beş sene yatalım mı vay vay... Atalımmı lazın gızı atalımmı vay vay, Arakhıyı şaraba da gatalım mı vay vay, seniy içiün üç beş sene yatalım mı vay vay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bir taş attım pencereye puff daddy, 50cent cıktı usher evde yok dedi why why Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bir tas attım pencere kırıldı babası cıktı mınıgunla mermı yagdırdı ben bır guzele asık oldum babası benı mermı manyagı yaptı uzun lafın kısası poligonda basladı das gibi hatun sılahımı kaldırdı pencere onlerınce hayatımı kaydırdı my way my way highway o yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 vay kısmını voay diye söylemiyo muydu o sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 pencere nasıl konuşmuş? bide niye ah dememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 1 taş attım pencereye vuramadım. tekrar attım vuramadım gene. çok salağım. depresyondayım. unutuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Fistan said: bir taş attım pencereye puff daddy, 50cent cıktı usher evde yok dedi why why (tu) imzalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bu şarkı manowardan arak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar