Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Bir arkadaşın isteği üzerine buraya koyuyorum. Programın adı EveKey . ne yapiyor ? Aslında basit ilk F1 - F8 slotları F9 a bindliyor. Benim gibi Tembel adamlar için yapılmış. Yani tüm üst slotlarınız yada seçtiğiniz üst Slotları tek F9 a basarak çalıştırıyorsunuz.Benim çok işime yariyor sizin de işinize yarayabilir. http://rapidshare.com/files/73639610/EveKey.rar.html ekleme yapam virüs filan yoktur. İsteyen istediği şekilde taratsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Niye ki? Sen her füzeyi ateşlerken içinden kendi kendine "füze 1 ateşliyorum,füze 2 ateşliyorum" demiyomusun? HANİ RP HANİ FANTAZİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Valla dediğim gibi ben tembel bir adamım , 8 tane düğmeye basmak zor geliyor. :) Ayrıca :) Podlanmak üzere iken adamın aklından hiç RP vari düşünceler geçmiyor valla,Buzx. daha çok ne yapsam da dötü kurtarsam mı diye geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 destryer kullnırken kıl edebiliyo bu durum, ama yasak sanırım 3tihrd party her türlü eve de, ha nerden bilicekler o baska bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 yok EULA da (eğer doğru anladı isem)ancak eğer diğer playerlere göre , oyun sürecini otomatikleştirecek, daha hızlı skill kasmayı,item cıkarmanı sağlayacak türü ,3d programları yasakliyor, bu herhangi bir avantaj sağlamiyor.Ne daha hızlı bir şey elde etmeni,ne de otomatikleştirmeni sağlıyor, eğer oyle olsa idi sanırım G15 klavye sahipleri direk banlanması gerekirdi.Gayet kullanışlı oluyor benim için bu küçük program , aslında aynı etkiyi F tuşlarının üstüne cetvel koyarak ta elde edebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 G15 klavye sahipleri dışında bu tip macroları software ile yapmak yasak EULA ya göre.Eğer yakalanırsan banlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 teoride bunu yakalamak imkansız ama yahu, command lerimizi kaydeden bi log varmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 sadece teoride değil pratikte yakalanması da imkansız.(G15 im var yada 8 düğmeye de parmağımla aynı anda bastım da diyebilirsin) 2 senedir kullaniyorum.Hani herhangi bir sey olsa bile.Önce uyarı gelir.Her neyse size kalmıs bir şey de. Buna sıra gelinceye kadar neler var neler.(BOB un meşhur fiyat mödülü gibi mesela,lootun üstüne cursorü getirdiğinizde o anki jita fiyatını ipucu olarak gösterir) :) ilginç bir programcık olmus. Tabi öceden vardı şimdi varmıdır kullanan bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 otomatik lootlarda var ayıptır söylemesi 4 senedir birşey olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 şu otomatik loot linkini pm den atabilirmisin Udinen bir test edip onaylayalım :) acayıp işime yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 eger sadece dgmelere basiyosa bisi yapamazar en kotu ben bi bateri bageti aldim keyboarda yapistrdim yanlamasin f1 den f8 e ona basiyorum dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar