Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve Key istek üzerine.

Quo-Vadis?

Öne çıkan mesajlar

Bir arkadaşın isteği üzerine buraya koyuyorum.
Programın adı EveKey . ne yapiyor ?
Aslında basit ilk F1 - F8 slotları F9 a bindliyor.
Benim gibi Tembel adamlar için yapılmış.
Yani tüm üst slotlarınız yada seçtiğiniz üst Slotları tek F9 a basarak çalıştırıyorsunuz.Benim çok işime yariyor sizin de işinize yarayabilir.

http://rapidshare.com/files/73639610/EveKey.rar.html

ekleme yapam virüs filan yoktur.
İsteyen istediği şekilde taratsın.
Sosyal ağlarda paylaş

yok EULA da (eğer doğru anladı isem)ancak eğer diğer playerlere göre , oyun sürecini otomatikleştirecek, daha hızlı skill kasmayı,item cıkarmanı sağlayacak türü ,3d programları yasakliyor, bu herhangi bir avantaj sağlamiyor.Ne daha hızlı bir şey elde etmeni,ne de otomatikleştirmeni sağlıyor,
eğer oyle olsa idi sanırım G15 klavye sahipleri direk banlanması gerekirdi.Gayet kullanışlı oluyor benim için bu küçük program , aslında aynı etkiyi F tuşlarının üstüne cetvel koyarak ta elde edebilirsin :)
Sosyal ağlarda paylaş

sadece teoride değil pratikte yakalanması da imkansız.(G15 im var yada 8 düğmeye de parmağımla aynı anda bastım da diyebilirsin)
2 senedir kullaniyorum.Hani herhangi bir sey olsa bile.Önce uyarı gelir.Her neyse size kalmıs bir şey de.
Buna sıra gelinceye kadar neler var neler.(BOB un meşhur fiyat mödülü gibi mesela,lootun üstüne cursorü getirdiğinizde o anki jita fiyatını ipucu olarak gösterir) :) ilginç bir programcık olmus. Tabi öceden vardı şimdi varmıdır kullanan bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...