Defensive Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Pentium 4 2400 2 x 512 MB 1024 DDR RAM 80 GB Seagate HDD VİA Anakart 52x Asus CDROM 64 MB Geforce 2 MX 400 Hyundai Q770 17' Flat Creative 2 + 1 Kolon Onboard ses kartı Net 200 milyon, kargo vs herşey karşıya ait.İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ben bu kasayı 400 ytlden satmıştım. tabi 4 ay önce :) nasıl bu kadar oynamış fiyatlar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Hangi ildesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Kardeşim için alabilirim ama sistemlerden pek anlamadığımdan soruorum cod2,gtasa,wc3 gibi oyunları oynaması için ekran kartımı almam gerekicek? bide ss alabilirmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bu ekran kartıyla 800 X 600 kaldırabilir diye düşünüyorum ama küçük bir ekran kartı almakta fayda var bence fiyatıda uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ekran kartı alırsan iyi olur en azından gtasa için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 İstanbul / Bahçelievler Upload edebileceğim bir site varsa bilgisayarın resmide mevcut. Güncel : Hangi oyunları açar, açamaz bilemicem üzgünüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 imageshack.us a upload edebilirsin boyutu büyükse rapide atsanda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 parça parça satarsan işlemcıyle ramlerı kapabılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Parça parça satmayı düşünmüyorum elde kalırsa düşünürüz ama bu fiyatada kalmasın =) Arkadaşlar herhangi bir sorun kesinlikle yok.Zaten bir kere kurup herşeyine bakıcam.Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ben alicam yahu :P gelicek parayı bekliyorum xD bugün yarın gelir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 yalniz dikkatinizi cekerim DDR ram anladigim kadari ile sadece DDRlari satarsaniz ben hemen talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 eğer hala satılmadıysa almak isterim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar