Katra Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Evet bana meydan okuyacak cesareti olan varmi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 mı ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 korktuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 lol yanıtlara bak. mı ayrı olsa ne olur birleşik olsa ne olur. Ayrıca bundan önce de şu anda da bundan sonrada hata yapabilirim toplum gönüllüsü olarak düzelticekmisin. Kermit korkman gerekmiyor oyun içi bir durum oynamadıgın için bilmiyorsundur ama biz burada arkadaşlar arasında UO oynuyoruz ve arada birbirimizle kapışıyoruz. Yarın akşam da turnuva var. Oyunu oynayanlar mesaj atarsa daha anlamlı olur nede olsa burası konu dışı degil. Varmı bana meydan okuyan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bu yüzden 3 tane madalyası binlerce postu var. toplum gönüllüsü genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Katra, oynuyorduk biz de bıraktık yazın.baya oldu. madcat, madalyalarımla döverim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Post kasmak için mesaj atiyorsunuz resmen. Biz burada serverı canlandırmaya çalışıyoruz. Ha mesaj at laf sok ama bari karakterinle hiç değilse turnuvalara katılda bizimde istedigimiz olsun.. Ben burada oynayan insanlara hiç değilse bir amaç katmaya çalışıyorum yoksa Allahın oğlu veya yenilmez değilim biri gaza gelir de kasar bir diğeri aa hareket var diye der amacıyla birşeyler yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 seni uo diye oynardım ben zamanında patiuo yada girdim sonra çıktım bi aralar sarmadı beni runuo felan her nese madcat sende hiçbişi yok aga yetersizsin yani sen yet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Beni uo diye oynardın? fecimişsin sen...Wooaaw ben yeni basladım babska ilk defa uo oynuorum ehehe ya gelde bi beni uo diye oyna pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 böle canlanır uo işte sağa sola laf atcaksın uo bölümü canlansın ilgi çeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bak şimdi nasıl servera giricek herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Madcat'in charı var mı acaba uo da merak ettim şimdi 5000 e az kalmış onunda ha gayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 tek madalyayla anca b.k atıyorum zaten asdhuad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Madcatın karakteri var. Buraya laf atan sizsiniz topicin basına bakan anlar şimdi kalkıpta baskasına laf atılıyor demeyin. Size ne oynamadığınız serverın forumundaki başlıktan ben bunu anlamıyorum. Ayrıca varmı bana meydan okuyan demem nasıl sizi gerdi? Bunun dısında kermit, beni uonla dövebilirsin ama kim oldugumuda bilmiyorsun ben senin türkiye de oynadığın istisnasız ilk açılandan bundan bir önceki server a kadar hepsinde üst yönetimdeydim. Sen ancak bana page atabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 olm cok büyük patlama olcak serverda. bu laflardan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 agality isim ver o zmn bende sana bi kaç isim vereyim özelden ondan sonra sus burda atıp tutmak pek olmuyo üst yönetim felan ahah şaka gibi uo anılarımı yazasım yok hiç sana şimdi kastırma hangi serverdı o üst yönetim oldukların arkadaşça takıldığınız player sayısı 20 yi geçmeyen serverlarmı fdasdas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Patlama olmazsada sana post olur merak etme her halukarda karlısın kolay degil 16000 post yapmak hrseye yetısmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 evet süper bişey her türlü kardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Hoba laf iyiymiş, "Sen bana anca page atabilirsin" ehehehe Yalnız forum UO server'ının forumu değil, server Paticik'in server'ı, karışmasın onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 yok merak ettim acaba hangi serverlarda üst düzey yöneticiydin kardeş cidden fasdsad komik isimler yazmada buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Küçükleri veya senin bilmeyeceklerini saymıyorum. SNN / NEBULA / Bir önceki Paticik. Sen git Oversoul de CQ de vereceğin isimlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 snn nebula hepsinde bende oynadım yavrum cq belli zaten pek güzel bi namın yok zaten uo olarak merak etme bizimde elimizden çok üst düzey karakter geçti biz de yaptık yapacaklarımızı o serverlarda. geçti artık bizden eskilerden bahsetmeye kalkarsam uzun sürer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 nebula'nın kurulusundan yalan dolan kuranları alt etmelerinden mi gircez çıkcaz napcaz şimdi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 dur iki post daha atayım ben uo yu özledim ya.snn de iyiydik horselords falan of ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar