Densiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Grevin bittiğini öğrendikten bir kaç saat sonra.. Çok özlediğimiz spike ları yemeye başladım. 1-2 sn kadar sürüyor. Sizdede durum böylemidir acaba? eğer sizdede böyle ise.. Herkezde varmış diyip kendimi rahatlatacamm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 garip ama aynı durum bende de var.. dün sabah işinin başına(!) dönen T_T çalışanları varlıklarından haberdar etmek için kasıyorlar sanırım.. 2 gündür spike lı bir oyuna sahibim tekrardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 dün gece başladı hala spike var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 aynen çatır çatır spike giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 lol ciddisiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 yalniz degilsin..adamlar işe basladi bir fark olmasi lazim tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bende internet tamamen bombok bi halde su grev bittikten beridir. TELEKOM TEKRAR GREVE!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 baglantım gelmedi daha cok iş birikmiş flm =p telekom geri dön greve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 GO HOME TT :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bütün internette yavaşlama var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Hani diyorum.... Belki oyunda bi sorun vardır, bg lere çok yığıldı millet dedim ama.. NAFİLE sitelere yeniden 10k ile girmeye başladım. Grev bitene kadar online TV yada FILM izleyebiliyordum. Şimdi siteleri 10k ile açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Grev boyunca 300ms max 400ms ile oynarken şuanda 1000ms in altına düşüremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Ehh evine net bağlatmak isteyen 141341413 kişi bir anda doluştu TT ye. Doğal olarakta yavaşlamalar başlar. Açıkçası o doluşmalardan korktuğum için TT ye gitmiyom. Zaten bugünde kardeşim ''ABİ ACC HACKLENDİ'' die bir telefon edince, neyleyim interneti koy kafayı yat ya dedim. Sizde yapın. Acc i hackletin. Spikemış, delaymiş, lagmış, 20k msmiş... Unutun hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 aynen.. Latency i kırmızı görmemiştim grev boyunca. Şimdi sarı göremyorum. 750-1250 arası gidip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 abi girsinler greve cıkmasınlar bu nedir yahu. onlar yokken daha iyiydi baglantı yeminle. bu arada yeni abonelerin baglantılar yapılmıyordu. onlar yapılmaya başlandı sanırım, olan bize oldu yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 KASIM SONU yurt dışı çıkışları 2 katına çıkacaktı ne oldu? Bu haber benim hayal ürünümmü? (aklımda böyle birşeyler kalmış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Ula bende grev var diye açmadın accountu bitince açarım diyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 düzgün çalışmayan personeline, hastalıklı ve takıntılı müdürlerine, bir b.ktan anlamayan teknik servisine, işveli işveli konulan sekreterlerine kısacası ülkemin güzide Arrap firması Türk(!) Telekoma KAFAM GİRSİN !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Grullda 5 kere DC yedim. Bugün de akşam üzeri BG lere girdiğim an düşüyodum. wow yalan oldu benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Densiz said: KASIM SONU yurt dışı çıkışları 2 katına çıkacaktı ne oldu? Bu haber benim hayal ürünümmü? (aklımda böyle birşeyler kalmış) yalan yemişler seni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 İnanılmaz ama gerçek.Bir arkadaşın şakayla karışık yaptığı tahmin doğru çıktı ve grevin bitmesiyle lag arttı spike başladı.yazıklar olsun dünyanın en pahalı hizmetini veren ttnet'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 benim kafam rahat su an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 CANKHAN said: İnanılmaz ama gerçek.Bir arkadaşın şakayla karışık yaptığı tahmin doğru çıktı ve grevin bitmesiyle lag arttı spike başladı.yazıklar olsun dünyanın en pahalı hizmetini veren ttnet'e o zaman sana halkımızın ölümsüzleşen bir Lafını armağan etmekten kaçınmıyorum..Çok klişe bir laf olacak ama gerçek.. ''BURASI TÜRKİYE'' ''WELLCOME TO REAL WORLD'' (Matrixi yapan adamlar bizden çaldı!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 wow oynamıyorum ama grev bittikten sonra net inanılmaz kotu durumda.sayfalar acılmıyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bir teknik destek forumlarında bu 2.3 pach çıktığından beri insanlarda baya bir dc sorunu yaşayanlar var klasik blue postlarda ya internet ayarlarınızı gözden geçirin diyorlar yada ISP'nizle görüşün, birde bu TELIA şerefsizleri var, Blizzard buna karşıda bir şey yapamıyo. 8 milyon oyuncumuz var 5-6 tane eksilse ne olucak ki havalarında sanki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar