Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Ben daha yeniyim :P kimsesizim =) nasılsınız arkadaşlar ? Alıntıla
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 hoşgeldin =] stikileri oku, çabucak karış aramıza o zaman, kalabalığız biz arada kaynarsın. ilk zamanlar fazla göze batmazsan birşey olmaz, merak etme. birde sakın madalyaları görünce korktuğunu belli etme, o zaman saldırmazlar =P Alıntıla
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Selam Darkwall sen catastrophedaki darkwall musun? Alıntıla
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 hoş geldin :) Alıntıla
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 mADmaXimus said: Selam Darkwall sen catastrophedaki darkwall musun? wow oynuyordum =) bırakmak zorunda kaldım bazı nedenlerden en kısa zamanda bilgisayarımı formatlayıp tekrardan başlamayı düşünüyorum. :) Darkquartz Gnome rogue :P Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 hoşgeldin biz warız ya yetmez mi =) Alıntıla
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 aleyküm selam ya darkwall Alıntıla
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ve aleykum es-selam. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.