Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow + wmp = performance boost

Akerfeldt

Öne çıkan mesajlar

serverimdaki(vek'nilash) insanlık ayıbı lagin nedenini ogrenmek uzere tech forumlarina girdigimde bu topicle karsilastim.wow a baglanmadan once wmp yi actiginizda login suresi kısalıyor ve fps artiyormus.6 sayfa cevap var toplamda ve xp kullanan bi cok oyuncu çalistigini iddia ediyor.bende denedim ve leş bi laptoptan oynamama ragmen daha hizli yukluyor oyunu.fps yi degerlendirecek kadar oyunda kalamadigimdan su anda(16k latency = / ) bisey soyleyemiyorum ama fps yi de arttirdigini iddia ediyorlar.şaka gibi ama calisiyor hakkaten.
açıldıysa sry, bulamadim.
Sosyal ağlarda paylaş

ohaaaaa, hakkaten işe yaradıgını dusunecektim az kalsın, belki de yarıyordur bilemem ama bana sans getirdiği kesin :D

karazhan realminde abartısız 8k ping alıyordum your freedom programını kullanmadan. ping sorunu yuzunden oynayamaz durumdaydım resmen. baslıkla dalga gececektim ama bir deniyim dedim. önce media playerı actım sonra oyuna girdim ve pingim 300 civarlarında basladı hala da dusmeye devam ediyor. su anda tam 99 pingim. normalde yf kullanmadan bu pinge ulasmamın imkanı yoktu. su anda ne yf kullanıyorum ne wmp acık.

yani biraz rastlantı oldu benim için ama süper oldu yahu, 100 ün altında ping ile oynuyorum hem de haftasonu. gercekten inanamıyorum hala cok mutluyum.
Sosyal ağlarda paylaş

evet fake, 100 kisi toplanip hadi anlamsiz bi saka yapalim demisler.

2.3 den sonra fps dususu ve lag sorunu olan adamlarda oluyor bu olay. dual core ile ilgili bi degisiklik yapmislar 2.3 patch de boyle bir sorun ortaya cikmis. tuhaf bir sekilde wmp bir seyi triggerliyo ama blizz henuz cozememis olayi tek bi blue post yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...