Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 serverimdaki(vek'nilash) insanlık ayıbı lagin nedenini ogrenmek uzere tech forumlarina girdigimde bu topicle karsilastim.wow a baglanmadan once wmp yi actiginizda login suresi kısalıyor ve fps artiyormus.6 sayfa cevap var toplamda ve xp kullanan bi cok oyuncu çalistigini iddia ediyor.bende denedim ve leş bi laptoptan oynamama ragmen daha hizli yukluyor oyunu.fps yi degerlendirecek kadar oyunda kalamadigimdan su anda(16k latency = / ) bisey soyleyemiyorum ama fps yi de arttirdigini iddia ediyorlar.şaka gibi ama calisiyor hakkaten. açıldıysa sry, bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 nasi ya nealaka ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 oha lan 50 kisi gercekten calisiyor demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 wmp ? windows media player? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bende diyorum winamp acıkken neden kasmıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 windows media player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 çift çekirdeği de çalıştırdığı için mi ne hızlandırıyomuş hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 MS ürünleri ilk defa işe yaradı desene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ohaaaaa, hakkaten işe yaradıgını dusunecektim az kalsın, belki de yarıyordur bilemem ama bana sans getirdiği kesin :D karazhan realminde abartısız 8k ping alıyordum your freedom programını kullanmadan. ping sorunu yuzunden oynayamaz durumdaydım resmen. baslıkla dalga gececektim ama bir deniyim dedim. önce media playerı actım sonra oyuna girdim ve pingim 300 civarlarında basladı hala da dusmeye devam ediyor. su anda tam 99 pingim. normalde yf kullanmadan bu pinge ulasmamın imkanı yoktu. su anda ne yf kullanıyorum ne wmp acık. yani biraz rastlantı oldu benim için ama süper oldu yahu, 100 ün altında ping ile oynuyorum hem de haftasonu. gercekten inanamıyorum hala cok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 wmp açınca bilgisayar buff lanıyor xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 değişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 winamp deniyorum ben bişi değişmiyo edit belki değişiyoduk hiç kapamıyorum winamp'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 windows vista'da ve vista windows media player'ıyla da oluyor muymuş bu peki? madem wmp açınca oluyor, fps arttırıyor, ping arttırıyor, oyunun load süresini felan arttırıyor, neden blizzard baştan öyle yapmamış ki? fake gibi geldi bana sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 evet fake, 100 kisi toplanip hadi anlamsiz bi saka yapalim demisler. 2.3 den sonra fps dususu ve lag sorunu olan adamlarda oluyor bu olay. dual core ile ilgili bi degisiklik yapmislar 2.3 patch de boyle bir sorun ortaya cikmis. tuhaf bir sekilde wmp bir seyi triggerliyo ama blizz henuz cozememis olayi tek bi blue post yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 çift çekirdekli işlemcisi olmayanlarda işe yaramıyor mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Cuce said: winamp deniyorum ben bişi değişmiyo edit belki değişiyoduk hiç kapamıyorum winamp'i hızlı bişeyler çal değişir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 İşlemcisi kabak çekirdeği kalan bir ben kaldım, o yüzden onu belirtme gereği duymamışlar sadece dualde mi çalışıyor yoksa hepsinde fark yaratıyor mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 deadwoll said: İşlemcisi kabak çekirdeği kalan bir ben kaldım, o yüzden onu belirtme gereği duymamışlar sadece dualde mi çalışıyor yoksa hepsinde fark yaratıyor mu diye. lol gece gece yarildim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 microsoft yapmışsa bir sorunu vardır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ben wmp açtım içinede illegal film attım.. hehe wow bi hoş oldu ping 20-70 arası gidiyorr geliyor.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 çok gidip gelmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar