Pha Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Lan ben ne zaman sattım, Seren aklını alıcam maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 6v6 için hala -1 iz yalnız sly gelemiyor adam arayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 fizban gelcek demişti sly için? yine mi gelemiyo=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 sly 2-4 maslakta vizede olucak, gg. jankis gelebilir demis ama fizban, tutsun kolundan getirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ya babacuma söledim de arkadaşına sorcaktı telefonu açmamış arkadaşı acilen en az +1 lazım çıkmıyor ama patiden hehe=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 fizban said: 6v6 olacaksak şöyle olsun takımlar IMBASPOR: fizboz, holy, wish, cavanagh, bathory, eshreff NOOBSPOR: dela, khala, babacum, kender, griz, babacum'un +1'i babacum +1 ile geliyor acaba 2 kişi daha bulup son dk golü atabilirmiyiz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 neyse sabnırım 6v6 yapıcaz işallah babacumun adamında sorun çıkmaz başka adamb getirebilirseniz 7v7 yapalım yarın sabah bakarım foruma ben evden çıkmadan evvel bathory sen de kontrol edersen eğer forumu ben öğlen kadıköyde olcam, tel edersin bana beraber gideriz sahaya kadıköyden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 ben yarım saat sonra falan çıkıcam 6v6 olcak sanırım maç pati açılır açılmaz da maç başlığına bakıyorum hemen=) neyse sahada görüşürüz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 babacum getirir inşallah adamını 7v7 olsa güzel olurdu o sahada şimdi dela gibi yetolar koşamıcak zevki kaççak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 fizban jankis geliyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 yok o da gelemiyo. maç 3-4 deyince başka plan yapmış o da özel ders verecekmiş. maçı 4-5 e almamızın hiç bi nedeni kalmadı lol. babacum adam getirecek aradım konuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 getiremiyorum :/ adam bildiğin oynamak istemedi başka yerden adam bakınıyorum yok mu hiç bnirinizin krdeşi ağabeyi fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 ben bi kolpa adam buldum. emir aksoy olarak bilinir kendileri heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 oha o adam top oynarmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 senden iyi oynar merak etme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 IMBASPOR: fizboz, holy, wish, cavanagh, cavanagh'ın +1, babacum NOOBSPOR: dela, khala, eshreff, kender, griz, fizban'ın +1'i takımlar böle oldu çok koştuk, deyim yerindeyse it gibi koştuk=) imbaspor:11 noobspor:9 maçın resmi sonucu bu=) efendim maç hakkındaki yorumumu yapayım; wish bizim takımı baya bi götürdü, takımın iyilerindendi holy kalede iyiydi ama gene her zaman yediği golleri yedi şaşırtmadı bizi=) babacum maçta kustu geldi devam etti falan takımını yarı yolda bırakmadı fizban gol yollarında etkiliydi ama uzun zamandır maç yapmadığımız için kondisyon eksikliği çektiği belli cavanagh fena değildim, kötü pozisyonlarım olsada attığım 3 golle hatamı telafi ettim kender her zamanki kender, panter dela resmen bizim ceza sahasında yerden kalkmadı,her pozisyonda kendini yere attı=) khala rakipte en fazla koşan adam oldu, ama ileriki zamanlarda delayla ortak çirkefliklere başladılar=) eshreff güzel pozisyonlar yakaladı ara paslarında başarılıydı griz rakibin yine en fazla koşan adamlarındandı, her mevkide oynadı maç boyunca 045804954 km koştu=) efendim burdan bizi izlemeye gelen arcane ve dralnuya teşekkür ediyoruz, hehe sakat oldukları için saha kenarından izlediler bizi, bi dahaki maç arcane işallah formasına kavuşacak maça yetişmeye çalışırken kaza yapan bathory'e geçmiş olsun diliyoruz ayrıca, o da ileriki maçlarda formasına kavuşacaktır=) yrn maç sonu toplu resmini de koyucam buraya bi sonraki maç için yakında başlık açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bana yesil yanmasına ragmen kırmızıda gecen bir bayana yol vermek sucmus. bugun bunu ogrendim. yol vermeme ragmen(!) sanki orda ben yokmusum gibi geldi vurdu sol on kapidan. inip sinirlerimi tepeme cikarmasi ise yaklasik 15snyi buldu. polis cagirdi, sikayetci oldugunu soyledi. polis gelmeden biraz tartistik, arabama sise firlatti. ben de aldim onu kadinin kafasina firlattim. polis gelince bu cocuk beni dovmeye kalkisti memur bey dedi. kafamda sise kirmaya calisti dedi. kaldi ki sise dedigimiz sey su kucuk pet sisede sular. polis ne sisesi hanfendi deyince de ay sampanya sisesi degil ya memur bey diye onu azarladi bi de. of neyse. plakasini simdi hatirlamiyorum. evraklar iceride. yalniz kizil sacli, 30lu yaslarinda, sesi muazzez abaciya benzeyen ve bordo bi peugeot206 kullanan bu canazoru gorurseniz yolda tükürün, chemical'i arayin arabayi bombalatin falan. bisey yapin. yoksa o size yapabilir. cok tehlikeli. ama cok icim gitti, minimum 2 hafta icerisinde bir mac daha talep ediyorum. talep etmekle kalmayip yetkili mercilere bildiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 önümüzdeki haftasonuna düşünüyorum aslında bi maç ama fizbanın işi avrmış sanırım emin olamadım 2 hafta içinde bi maç daha yapıcaz abi bu arada hakkaten geçmiş olsun ya,sen de bişi yok sanırım sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 önümüzdeki hafta maç varsa kesin geliyorum kısmet olursa beni yazın mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Dela ve Khala'yı takımca kınama kararı aldık =) Özellikle khala bir pozisyonda kendisine atılan hızlı arapası yakalayamadığında "Henry miyim ben nasıl koşayım o topa?" derken başka bir pozisyonda serbest vuruş kullanacak,kalecimiz holy barajı ayarlamakla meşgulken boş kaleye topu vurup golü de saydırmasını bilecek ve gözümün önüne Henry'yi getirecektir :) Bizim takım komple koştu ama..Sonlara doğru cavanagh,fizban ve +1 sertaç arkadaşımızda yorgunluk belirtileri gördüm.Kalecimiz holyman çok başarılıydı.Babacum çok koştu çok emek verdi.Bence güzel maçtı. Sürekli bizim 1 farkla öne geçip,karşı takımın(genellikle khala'nın) durumu eşitlemesi rekabet havasında geçirdi maçı.Maç sonu herkes mutluydu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Tüm sakatladıklarımdan özür diliyorum (:P) Her tarafım ağrıyo ya bi daha maç öncesi yemek yersem iki olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 önümüzdeki hafta olursa plx bnide yazın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Kontrollü bir maç oldu, sabit defans vesaire. Gerçi defans hep switchledi, her pozisyonda başka biri vardı. +1 Emir Aksoy dışında, adam güvenlik sibobu gibi görev gördü eheh. Genel bir formsuzluk gözlemledim, 1-2 maça eski formunuza dönersiniz, üzülmeyin. Bence maçın adamı Khala'ydı. Seri atak ve golleri değil de takımı dinamo gibi ateşlemeye çalışmasından ve takım bir türlü ateşlenmeyince isyan etmesinden (ahahah) bu ödülü haketti. Kaleciler adeta birer panter yavrusu zaten. Şut hakkını vermezse gol yemeyecek hale gelmişler. Lifetime achievement onlara gitsin ehueh, işte kender/holy işte istikrar. Babacum rakibi geçip direklere tellere takılmasını bildi. İşte o anlarda adeta nostalji yaşadım. Midesini boşaltmış olmasına rağmen eforda sınır tanımadığı ve sağlı sollu vurmasıyla gönlümüzün kahramanıydı. Sizi bilmem ama son deparında gelişine çaktığı top az farkla dışarı çıktığında ben kendim kaçırmışçasına üzüldüm. Dela dota'da kaybeden takımın "BACKDOOR" diye ağlayan üyesi gibi birkaç pozisyonda kendini yere bıraktı. Bir de üstüne su istemez mi... Koşmayana su yok arkadaş. Senelerce bana az koşuyor diyenler bu maçta Dela'yı görselerdi kilondan utan derlerdi ehueh. Yerçekimine muhalefet ettiği şık bir golu var, ikinci denemede atmış olsa da (haha) takdir edilesi bir gol, gratz. Batistuta ekolü Silthanas ve Larsson ekolü (gerçek Larsson :P) Griz bekleneni veremediler ama bir sonraki maçta intikamlarının çok gollü olacağına dair sinyal verdiler. Fizboz bildiğin Fizbozdu. Henry ekolü plaseleri gözden kaçmadı. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı, adamı kaç topla buluşturdunuz da gol bekliyorsunuz sorarım. Bir kafa pozisyonu var, tam bir paticik klasiği ehue Fizboz'a hava topu atan utansın. Bateri arkadaşıma büyük geçmiş olsun :( Dralnu the BOSS'a da maç sonrası etkinliklerinde ev sahipliği yaptığı için teşekkür ederiz. Güzel bir gündü. İzlemeye bile gelmeyenler utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bath bath ım geçmiş olsun. polis raporunu alınca bildirirsin bi daha :) 4 gol attım, mutluyum gururluyum. dela yı da sahaya gömdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 YÜRÜ FİZBOZ! off ne güzel çakmışlar =( bir dahaki maça geleceğim haftasonu olursa özellikle cumartesileri bundan sonra birkaç ay boş diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar