cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 dün dank etti bana da ses etmedim satış koymasın kimse he=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 o zaman maç izlenebilirliği açısından moda olsun saha=))) göztepede mekan aranamsın bi de=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 aga dela top oynamayı mı biliyo ya yetersizin teki almayın takıma felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bende gelebilerm belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 hehe dela bizim "yılların romen santraforu delanoresse"miz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ben de hakem olayim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 o zaman moda 5-6 alıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 moda alma oolm, fenerli apacilerin arasina sokmayin mac gunu adami arabayla formayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ben de göztepeden yanayım da ağlıyolar ulaşım falan (:P) sahanın yeri çok kolay ayrıca hiç bir zorluğu yok. Yayalar için : göztepe benzinci'den girince ilk sola giriyosunuz. 100 m kadar ilerde sağda. Arabalar için : göztepe benzinci'den girince ilk sola giremiyosunuz çünkü tek yön. ikinci soldan giriyosunuz. ilerde solda sahayı görüyosunuz. sahayı geçip soldan giriyosunuz. sonra tekrar sol. solda sahanın otoparkı var oraya parkediyosunuz. bu akşam kararlaştıralım o zaman herkes bi söylesin nereyi istediğini. Ben, dela göztepe diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ogrencilere 70ytl de bu firsat saat 19.00 a kadar gecerli yigit-_- ona gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bana farketmez bathory'e biri ulaşsın, o sölesin ona göre alalım sahayı akşama saha konusunu ayarlıyalım adamları zaten tamamlarız ben yatıcam şimdi gece ders çalışçam o zaman bakarım başlığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 rLx said: ogrencilere 70ytl de bu firsat saat 19.00 a kadar gecerli yigit-_- ona goreZaten maç var akşama 5-6 alınır büyük ihtimal sonra gidip maç izleriz bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 göztepe hilal olsun +1 diyorum kankama bana da cok yakın yürüyerek gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 sabo zamanında yürüyerek gelcem die moda die tuttururdu amma göztepeli varmış ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 yuruyerek gelinmez de, en azindan maca daha cok enerjimiz kalir kadikoye gitmeyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Khala, Dela fazla şortu olan getirsin 3 tane şortum var t-mac, iverson, kobe apaçi gibi onlarla oynamamiyim. Larsson formamı giyicem ona göre uyan bişey getirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 gençleeeeeer göztepe olsuuun laylaylaylaylaylaylaylay laaaaaaay oooo gööözteeepeeee laylaylaylylaylay laaaaaay ooooo gööözteeepeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Pha said: Khala, Dela fazla şortu olan getirsin 3 tane şortum var t-mac, iverson, kobe apaçi gibi onlarla oynamamiyim. Larsson formamı giyicem ona göre uyan bişey getirin. hehe bende de tek şort var saygın getirsin bunlardan biri evleri de yakın hem=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 olm ne çapulcu adamlarsınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ya alo. mac varmıs harbiden. maca gidicem ben. onu unuttuk. sahayı cok gece almazsaniz gelebilirim. 5-6 en gec olur benim icin. giyinip anca giderim cunku. bi de moda olsun pls. goztepe trafigi falan mac gunu cekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ben 2 gün fln evde olmicam sanırım kontrol edemeyebilirim başlığı sahaya karar verin ona göre 7v7 ya da 6v6 ya karar vericez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 sahayi erken saate goztepeye alalim, sabri de ok verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 yalan soyledigin icin REPORTED! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 göztepe iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Vidyo isterüğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar