Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Ölmemesi daha bile iyi belki çünkü ondan sonra yerine geçecek olan gideni aratabilir.Ne diyelim ölürse huzur içinde yatsın, ölmesse ülkemi rahat bıraksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Annem "Gebersin" dedi +1 diyorum bitaneme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Helal teyze +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 reslenir ki bu o para + imanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Ankh vardır. Bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Açılın ben üfürükçüyüm.! bi okuyup üfledimmi sorun kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 @Charsi; senin nefesin bira kokuyo hacı. Yalnız adam ölürse büyük ihtimalle ulusal yas ilan etmeye falan çalışacak bazı kesimler sadafaasaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bayraklar yariya cektirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 aga feto demeyin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 spirit healer olur mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 deadwoll said: @Charsi; senin nefesin bira kokuyo hacı. gfafasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Hmmm fetonun CR:20> falandır o yuzden ölmez kolay kolay.. Güzel bi yorum yapılmıs 'gelen gideni aratabilir'diye..cok dogru o yuzden biraz daha yasamasında yarar görüyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Ceketin içinde Invul leather da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Doğru gelenin gideni aratacağı, belki adam bile bilmiyordu ülkeyi ne hale sokacağını xD , ondan daha örümcek kafalı insanlar yetiştirdi yıllarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Burda pek gelen gideni aratacak durumu yok. Adam koy agasi degil, hapishane mudur degil (fazla Oz izledim evet). Bizim icin bir degisiklik olacagi yok bildiginiz uzere. Bir insanin olumune de sevinmemek lazim aslinda ben sevinmiyorum demiyorum ama etik olarak yanlis oldugu dusuncesindeyim :) Bu nur cemiyeti icin biraz uzucu olacak, bizi irgilayan birsey yok. Sonucta adamlar icin `hoca` sifatindaki kisi gg olacak. Bir sure medyayi mesgul eder okadar, yerini birisinin alacagini da dusunmuyorum. Adam lider degil bir sey degil, onlara gore hoca okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Hocamiz hakkinda nasil boyle konusabiliyorsunuz aklim almiyor ya. Oturun adamin kasetlerini izleyin, belki dogru yola gelirsiniz. Dunya'nin her tarafina okul acip hizmet eden bir musluman hakkinda boyle konusmaniz cok yanlis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 kalp kalp değil heart of tarrasque ne ölmez adammış bu ya kaç yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Prawler said: Hocamiz hakkinda nasil boyle konusabiliyorsunuz aklim almiyor ya. Oturun adamin kasetlerini izleyin, belki dogru yola gelirsiniz. Dunya'nin her tarafina okul acip hizmet eden bir musluman hakkinda boyle konusmaniz cok yanlis. O vatan sevgisini Güneydoğu'da da görmek isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Olm ne 1 hp regen i. masallah adam tarasque gibi. Her turde +11 hp regen. üstüne üstlük, -20 hpye getirip wish kullanmadanda gebermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 gelen gideni aratmaz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Umarim ilgi cekmek icin yazilmis yalan haberlerden biri degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Biri gider öbürü gelir. Onlar yerine kimin geliceğini belirlemişlerdir bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ilk defa gördüm böle bişey hasta olan biri hakkında topic açıp, ölsün, gebersin yazılıyor bi tane de count down yapın bari tam olsun gerçekten dışardan baksanıza bu topice, sevdiğiniz-sevmediğiniz birisi olması önemli deil sadece bi postları okuyun, bir insan bahsi geçen kişi; aynı sizin gibi, sevenleri veya sevmeyenleri olan. hayatınızda bir şekilde yer alan veya almayan, tüm bunları önemini veya size göre önemsizliğini geçin; bu kadar nefret fazla insanlık için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Vatan haini birini korumakta iyimiş forgiver... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 hitlerde bir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar