Farinal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Ya şimdi birisi aradıda özel numaradan. Artık uyandırmak mı istedi ne yapmak istedi kendisi bilemiyorum ama hem uyanık olduğum hemde tel sessizde olduğu için pek amacına ulaşamadı. Her neyse aklıma takıldı bu özel numaralardan kurtulamıyor muyuz? Mesela Turkcell ile konuşsam ben işte beni özel numara aramasın engelleyin desem yada arayan özel numaralar gözüksün vs. desem ne olur? Biride bana bu özel numara saçmalığının mantığını açıklayabilir mi? Hayır kim böyle aptalca birşeyi koyar ki telefona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 *253# yapıyorsun aktif ediyorsun bir daha arayamıyor :) iptal etmek için #253# yapıyorsun. rica ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ohanes çok ama çok saol :D edt: arayana ne diyor peki? bu adamla özelden konuşamazsın falan gibi bişi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 evet. aradığınız kişi özel numaradan görüşme kabul etmiyor gibi birşey diyor. şimdi rahat rahat uyuyabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 kahramanım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Vay be iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 2008 başlarında bu sistem diğer operatörlere de gelecek.. sadece turkcell ile sınırlı kalmayacak ;) süper olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 yakında tamamen iptal oluyormuş arkadaşlar. yani özel numara diye birşey kalmayacak. yasası mı ne geçiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Elbette ki kalkmalı zaten, çok saçma bir mevzudu özel numara. Herkezin numarası gözükmeli insanların en doğal hakkı olmalı arayanı görmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 yoo iyidi bence sdfjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 sapık alert :D o değil de arayan herhangi bir numarayı bloklamak mümkün mü şu numara bana ulaşamasın tarzında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 symbian telefonlar için black list diye bir program var galiba (Türkçe versiyonuda var karaliste diye galiba) onu indirip telefonuna kurarsan (nokia kullanıyorum,çalışıyor) istediğin numarayı blocklayabiliyorsun,karşı tarafa meşgul düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 evet normal telefonlara (işletim sistemi desteklemeyen) olmuyor ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar