BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 öncelikle parantez içindekileri aramada kolaylık olsun di,ye koyduğumu belitmek isterim :) şimdi ben hep elemental şaman oynadım şidmilerde de bir elemental şamanım var (şu anda 46) ama gel gör ki pvp de beklediim gibi değil. bundan çoook uzun zaman önce (uzun zaman derken TBC den bahsediyor) en az 3 kişiyi indirmeden inmezdik de artık Ab ve WSG maç başına 5 killing blow bile alamaz oldum acaba bu enhancement mı çok iyi yoksa daha ileride mi elemental coşuyor bilemiyorum sizce enhancementa dönmeye değer mi yok sa enhancement şaman elemental şamanı (birbirine denk eşyalarla)döver mi? benim şimdiye kadar dövüdüğüm de tabiiben twiek değilim eşyaların durumu malum :P evet önerilerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 hatta biraz deneysel takılarak Kamikaze şaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 O lvl'de pvpde herşey melee yandaşıdır, mana kullarak ranged dmg verme gayretindeki classlar hem lvl kasarken hem de pvp yaparken baya çile çekerler. Bence enc. shammy olup eline two handed birşeyler alman ve öyle pvp yapman ve lvl atlaman daha hayırlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 peki şu and arenalarda şamanı durumu nasıl? 2v2 3v3 ve 5v5 dövüşlerde hangi şamn tercih ediliyor? neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Genelde resto sanırım, ben bayadır arenaya girmiyorum ama top rating'de pek shaman yok galiba. 1600 1700 civarlarında gördüklerim genelde restoydu, 5v5 için bir şey söyleyemeyeceğim ama 3v3'te iyi iş yapıyorlar. 2v2'de de rogue ve warriorlarla iyi takım oluyorlar kanımca. Enc. shaman neredeyse hiç görmedim arenada, zaten olanı da kitelarlar keserler 70 lvl'de enc. arena için yetersiz geliyor bana. Elemental ise tek tük görüyorum, onlar da shock manyağı yapıp lightning bolt spamlama üzerine kurulu bir sistemle çalışıyorlar genelde :P , gerçi dediğim gibi 2.3 patchiyle hiç arena yapmadım, hatta 2.3 gelmeden önce acc.ımı kapatmıştım vizeler dolayısıyla hala da kapalı. Hatırladığım kadarıyla böyle ama shamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 arenada ench şaman düşünme. maalesef cc manyağı olursun. yüksek rating alanlar resto build. bi de illa ench diyosan zaten dw alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 enhancement shaman kağıt gibi oluyor paladinimle bi 2v2 takımına girmiştim enhancement shamanla adam hem öküz gibi damage alıyordu hem de kitelanıyordu komikti baya, pillar'ın bişeyin arkasına giriyordu, aralıksız holy light spamle adamı ayakta zor tutuyodum, e pillar'ın arkasına girince koşarken de heal atamayacağım için yatıyordu, sonra da bana çatıyordu, "WTF HEAL FFS" diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Arenada elemental olarak dusunuyorsan sanirim en uygunu 3v3 ve 5v5 olur. Hatta biz birkere enterasan bir takima gelmistik, rogue-hunter-elem shamandi. ayni anda dps e basladiklarinda o kisiyi heal etmek mumkun olmuyordu. Birakmistik o gun zaten, ayni takima yenilince. Burst dps i guzel diyebilirim ben, hele 5v5 de. Focus target gercekten aptal oluyor elemental shamana karsi. Ha 2 tuslu bir oyun sozkonusu o yuzden pek beni sardigini soyleyemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 hangi build olursa olsun shaman arenada primary target. bol bol stun olan fear yiyen silence'ın debuf'ın her türlüsüyle muhattap olan bir class. zaten bir takım shamanı rahat kendi halinde bırakırsa o combatı alması imkansız gibi birşey. shamanın rahatça heallediği adamın öldüğü pek görülmemiştir. elemental shamanında 3-4 lr bolt attıgı adamın yaşaması imkansız. bu nedenle her zaman ilk nukeyi sen yersin. sağolsunlar şu oyunda cc si olmayan tek, yegane class shaman da oldugu için, ve drums of panic arenada çalışmadığı için, ve dahi hamstringden tut, concusive shota kadar dispell edilemeyen bir ton slow yediğin için tek çaren resto olmak, ve sana nuke yapmaya başlayan wound poisonlı rogueyi biri başımdan alsın diye allah dua etmek, heleki arkadan hunter arcane shot spamlıyorsa sana zaten şehadet getirmeye başlamak lazım bi yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar