paramecium Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Selam, Şimdilik görselleri ekliyorum. Detaylar daha sonra ;) Görseller İlk izlenim; arka taraf kaba olmuş gibi geldi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 araç iyi güzel de, A5'in stoplarını niye kopi peyst ediyonguz ulan audi milletinin insanları!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Selam, Sanırım yeni arka tasarım karakterimiz bu artık : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ben pek tutmadim acikcasi. bu segmente cabrio pek yakismiyor. a4 nefis gozukuyor halbuki gozume. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bu segment cabrioya aç bence :D ama TR'de alan olmaz o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ustunden bir defa daha gecmek istedim, bildigin koca gotlu olmus bu araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 olmamis :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ayrica eos bu arabadan cok daha basarili burda cogu kisi begenmesede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 çok ingiliz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 eosu beğenmeyen kim ya:) Kanada'da alet reklam kampanyası başlamadan tükendi :D VW reklam harcamalarını iptal etti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 var burda bi kac tip iste onlar begenmemisti. fanatik opelciler vs. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 yok bugun otoparkta gordum bi tane siyah eos. sahibi ortalikta olmadigi icin baya inceledim ama cidden kotuydu ya :/ simsiyah araba ici akvaryum gibiydi bide, film falan olsa daha guzel gorunebilirdi belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bmw 1 serisi cabriolet te yolda, satisa baslanacakti bu aralar. bir facia da o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 olmamış arkası olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 2008 bmw lerin arka yapisi gibi buda ayni sekli almis. ben bayagi begendim acikcasi.normal a3'un koca kicini gormekten baymistim. a3 = golden retriever = barbi bebek.. fikrimi biraz olsa degistirdi, ancak EoS'a degismem bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Bmw 1 serisi coupe cabrio'yu tercih ederim ben cogu pati begenmesede o arabayi :).. E46 kasadan cikarsalar bitane 1 serisi coupe cabrio nasil olurdu acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Götü başı ayrı olmuş. Bir de arkası bir cabrio'ya yakışmayacak kadar hantal geldi gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Selam, Arka taraf kayıp : EOS'un arka tasarımı da çok 'nonoş' vari :P Tipinde tip yok aracın. Bir deniz yumuşakçası ondan daha karizmatik. [Tanrım! VW grubuna ben neler söylüyorum...] Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 A3'ün yeni kasasının nasıl olacağınıda böylece anlamış oluyoruz. Ben önceki fotoğrafları beğenmemiştim ama bu seferkileri beğendim. Bunlar resmi olarak açıklanan fotoğraflar mı acaba para? Seri üretim tarihi gibi ayrıntılar varsa siteye haber diye koyayım ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 arka tarafı bence yeni 3 serisi tek kapı bmwlere benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 super kiz arabasi olmus ya kiz olsamda alsam dedirtir insani o tip yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 yüksek arabaya cabrio yakışmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Selam, matama bu nasıl bir tanımdır böyle :P @Vodan Bildiğim kadarıyla resmi: 30 Kasım 2007 said: Audi Hungaria continues its success story with the Audi A3 Cabriolet: production of the new model was officially started today by the Hungarian Prime Minister, Ferenc Gyurcsány, and Audi's Chairman of the Board of Management, Rupert Stadler, at AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. in Győr. The production launch was also the world premiere for the new Audi A3 Cabriolet and was attended by a host of international guests. Arka tasarımı kötü olarak yorumlama nedenim oldukça yüksek olması. Küçük boyutta pek kaba kaçmış gibi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Selam, said: Firmanın yeni otomobili Almanya’da Şubat 2008’de satışa sunuluyor! 4 motor seçeneği ile satışa sunulacak A3 Cabriolet’de, 4 silindirli motorların ikisi dizel diğer ikisi ise benzinli olacak. Bütün motorlar turbo beslemeli ve direk enjeksiyon sistemine sahip olacak. Dizel motorlardan küçük olanı 1.9 TDI 105 beygir gücü ve 1900 devirden itibaren 250 Nm tork üretiyor. Karma kullanımda 100 kilometrede ortalama 5.1 litre yakıt tüketen aracın 0-100 km/s hızlanması 12.3 saniye sürüyor, son hızı ise 185 km/s. 2.0 TDI 140 beygir gücü ve 1750-2500 devir aralığında 320 Nm tork üretiyor. Araç 0-100 km/s hızlanmasını 9.9 saniyede gerçekleştirebiliyor ve maksimum hızı 204 km/s. 100 kilometrede 5.3 litre yakıt tüketen 2.0 TDI, uygulamaya konulacak olan Euro 5 standartların şimdiden karşılıyor. Benzinli motorlardan 1.8 TFSI 160 beygir gücünde ve 1500-4200 devir aralığında 250 Nm tork üretiyor. 6 vitesli düz şanzımanı ile 100km/s hıza 8.3 saniyede ulaşabilen araç 218 km/s hıza ulaşabiliyor. 1.8 TFSI karma kullanımda 100 kilometrede 7.3 litre benzin yakıyor. Serinin en güçlü versiyonu 2.0 TFSI, 3 kez üst üste “Yılın Motoru” seçilmiş bir güç ünitesine sahip. 5100-6000 devir aralığında 200 beygir, 1800-5000 devir aralığında 280 Nm tork üreten motoru ve S-tronic şanzıman ile, araç, 100 km/s hıza 7.3 saniyede ulaşabiliyor ve son hızı 231 km/s. 2 litrelik motor 100 kilometrede ortalama 7.6 litre benzin tüketiyor. 140 beygir ve üzerinde sipariş edilebilen çift kavramalı S-tronic şanzıman, tam gaz verildiğinde 0.2 saniyede vites atıyor. A3 Cabriolet rijit olması için, şase en sert metallerden üretilmiş. Süspansiyonda önde klasik McPerson kullanılırken arkada 4 noktadan bağlantılı bir sistem tercih edilmiş. Araç spor süspansiyon ile donatıldığında 15mm alçalıyor. Attraction paketinde 16 inçlik jantlara 205/55, Ambition paketinde ise 17 inçlik jantlara 225/45 ebadında lastikler takılı. Bagaj hacmi tavanın açık ya da kapalı olmasından bağımsız olarak 260 litre hacme sahip. Arka koltuklar yattığında bu hacim 674 litreye ulaşıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinruhi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 kasayı makyajı beğendiğimi söyleyemicem.. yuvarlak hatlarını kaybetmiş gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar