ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 efenim selamlar, griswold yok; ben de biraz aziza mustafa zadeh çalayım ha nedir derseniz, piano jazz, arada klasik müzik kompozisyonları falan. kafa dinlemek isteyenlere, ya da tür ile ilgilenenlere şiddetle tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 yayını almak isteyen olursa da haber versin, boş durmasın diye çalıyorum şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bete Noire Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 buffer da olmasa süpersin zaugna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 arda ben yayın yapamıcam bandırma da olduğum için, benim yerime de devam edersen sevinirim. tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 abi kimse yayın yapamıyor da, ben de shuffle a falan atacagım eger devam edersem bir süre sonra; ki devam etmeyi düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 bişey rica ettik lan, yapıcaksan yap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 kerem görsev ile bitirdim yayını; benden sonraki 4 saatte kimse yayın yapmayacak sanırım; belki girerim ben, takozlara kaldı ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 biri sanat müziği veya piyano ağırlıklı bir şeyler çalarsa dinlicem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bete Noire Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 zaugna çalıyodu piyanolu enfes bişeyler. buffer muffer yüzünden pek anlayamadım ama güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 tamamen alakasız şarkılar çalıcam. sonracıma kimi zaman şarkıları yarıda kesicem. aşırı moralim bozuk kısaca kendimi eğlendiricem. dinlerken zevk alırsanız. sizinde moralinizin bozuk olduğu kanısına varıcam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 malik said: biri sanat müziği veya piyano ağırlıklı bir şeyler çalarsa dinlicem .eh çok yaptık zamanında . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 kim dinliyo beni nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 dinleyenlere teşkürü borç bilirim. damien rice - 9 crimes ilen sizlere bu gecelik veda ederim. gelecek programda görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Gerge (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Kapamayaydın dinliyordum. :/ Neyse ben gireyim bari yayına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 devokay hızlan azcık be iki saattir dinliyorum uykum geldi bariz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 ne çalayım ake ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 senin yüzüne gidiyorum kafeden..çok kötü çalıyorsun..3 saat dinlediğime bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 ulan slow ergen şarkıları işte ne bekliyosun, istek yapan yok bişey yok. alla alla küserim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 yayına giriyorum, elimde bi 100 best of all the time var; sonunu göremeyeceğiz büyük ihtimalle yayın boş kalmasın, bu saatten sonra kimse girmez sanırım, girmeye kalkarsa da uyuyor olacagım muhtemelen. sabah 9 gibi yayın bitecek büyük ihtimalle=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Zaugna listeyi yazsana bi ara merak ettim. Yatıcam az sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Ciksana lan! sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Penth tek bana özel yayın yapıyon valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar