Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bıyy alice in chains down in a hole... akşam akşam bunalıma sokma penth 8-10 stdyom var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 edit: pardon karıştırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 adile naşitin üstüne jenna jameson ... tribünlere oynamak mıdır nedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Hit almanin yeni yollarini buldum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 sarisin diye girdim sarki cikti, cik cik cik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 dostum Türk demişssin ama jajalıyor bu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 İlke forumdaki çocukların terbiyesini bozacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 birazdan yayına giricem.. armin van buuren yearmix 2007 çalacağım. arminden bile önce çalıyorum kıymetini bilin=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 mikrofon agali. kişisel işlerinize ortak oluyoruz böyle. edit;uz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 eheuhehe yok salak ekstra kulaklığı takmış biri o mikrofon görevi görmüş kendi kendine..nası iş anlamadım ben de euhe..bilgisayar kitlendi bi de.. 1sn toparlıyorum aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 1. Intro - The Seven Deadly Sins And The Seven Heavenly Virtues 2. Deadmau5 - Faxing Berlin 3. Cerf, Mitiska & Jaren - Light The Skies (Retrobyte's Classic Electrobounce Mix) 4. Marscruiser Featuring Kendra Foster - Not Alone Tonight (Blake Jarrell Club Mix) 5. Michael Cassette - David bu ana kadar çalanlar.. şu anda da 6. Jose Amnesia Feat. Jennifer Rene - Invincible (Sied Van Riel Remix) edit: hatta ilk 1 saatki sırayı direk koyayım buraya buyrun: 7. Dash Berlin - Till The Sky Falls Down (Dub Mix) 8. Jose Amnesia Feat. Jennifer Rene - Wouldn't Change A Thing 9. Armin Van Buuren - The Sound Of Goodbye (Simon & Shaker Mix) 10. Sunlounger - Another Day On The Terrace 11. First State Vs. Anita Kelsey - Falling 12. Jonas Steur Feat. Jennifer Rene - Fall To Pieces 13. Kirsty Hawkshaw Meets Tenishia - Reasons To Forgive (The Blizzard Remix) 14. Envio - For You (The Blizzard Remix) 15. Headstrong Ft. Tiff Lacey - The Truth (David West Progressive Mix) 16. Marcus Schössow - Mr. White 17. Roland Klinkenberg - Mexico Can Wait 18. Super8 & Tab - Need To Feel (Wippenberg Remix) 19. Chris Lake Feat. Emma Hewitt - Carry Me Away 20. Dubfire - Roadkill (Edx's Acapulco At Night Remix) 21. Julian Jeweil - Air Conditionné 22. Hybrid - Finished Symphony (Deadmau5 Remix) 23. The Blizzard - Kalopsia 24. Markus Schulz Vs. Chakra - I Am 25. Markus Schulz Feat. Departure - Cause You Know (Nic Chagall Remix) 26. Mungo - Summer Blush 27. Maor Levi - Shapes (Oliver Smith Remix) 28. Super8 & Tab - Suru 29. Cape Town - Metaphorique (Ferry Tayle Neverending Story Mix) 30. Maor Levi - Reflect 31. Vincent De Moor - Fly Away (Cosmic Gate Rmx) 32. Mike Foyle - Firefly 33. Evbointh - One Wish (Daniel Kandi & Mark Andrez Remix) 34. Deadmau5 - Arguru 35. Yanou Feat. Liz - King Of My Castle (Sander Van Doorn Vocal Mix) 36. Nic Chagall - What You Need (Nic Chagall's Hard Dub) 37. Filo And Peri Feat. Eric Lumiere - Anthem 38. Purple Mood - One Night In Tokyo (Dj Shah's Savannah Remix) 39. Breakfast - The Horizon 40. The Thrillseekers Feat. Aruna - Waiting Here For You 41. Markus Schulz Vs. Andy Moor - Daydream 42. Marc Marberg With Kya & Albert - Megashira 43. Shawn Mitiska & Jaren - Silently (Topher Jones Remix) 44. Cosmic Gate Featuring Denise Rivera - Body Of Conflict 45. Breakfast - The Sunlight 46. Albert Vorne - Formentera What (Gareth Emery Remix) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Gil yardırıyosun bakıyorum :) Allah muaffak etsin :) 2 kişi dinliyo biri ben diğeri kim ? :) ah bi çözebilseydim şu shoutcast işini neler yokki bendede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ben dinliyorum. eğlenceli oluyor yayın, aynen devam. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 eheh valla işte bi sen bi de italyadan bi kız ark dinliyo şu an..yardırıcaz tabi=) ilk saat bitiyo 2. saate geçicez birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 4 olduk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 evet 2. saatimizin tracklisti de böyle.. dinlemeye devam durmak yok..yılın en iyi setidir efendim=) 1. Michael Dow - Ascent 2. Armin Van Buuren - Rush Hour 3. Kyau & Albert - Always A Fool 4. Above & Beyond - Home (Above & Beyond Club Mix) 5. John O'callaghan Feat. Audrey Gallagher - Big Sky (Agnelli & Nelson Remix) 6. Above & Beyond Presents Tranquility Base - Oceanic 7. Sean Tyas Pres. Logistic - One More Night Out 8. Simon Patterson - Bulldozer 9. W&W - Mustang 10. Bedrock - Heaven Scent (Greg Downey Remix) 11. Above & Beyond Presents Tranquility Base - Buzz 12. Dogzilla - Frozen 13. Markus Schulz - Fly To Colors (Dj Genix Remix) 14. Duderstadt And Anita Kelsey - Smile (Duende Dub Mix) 15. Conrad S. - Apologies 16. Way Out West - The Fall (Richard Durand Remix) 17. Dj Shah Feat. Adrina Thorpe - Who Will Find Me 18. Peter Martijn Wijnia Presents Majesta - Not The End 19. Cerf, Mitiska & Jaren - Saved Again (3Rd Moon Dub Mix) 20. Fkn Feat. Jahala - Why (Aly & Fila Remix) 21. Deems - Tears Of Hope (Aly & Fila Remix) 22. Bissen - Quicksand (Joint Operations Centre Remix) 23. Meck Ft. Dino - Feels Like Home (Marco V Remix) 24. Cold Blue & Del Mar - 11 Days (Sebastian Brandt Rework) 25. Dave 202 - Louvre 26. M6 - Destination 6 27. Aly & Fila Vs. Fkn Feat. Jahala - How Long? 28. Armin Van Buuren Vs. Rank 1 - This World Is Watching Me (Feat. Kush) (Cosmic Gate Remix) 29. Tiësto Ft. Christian Burns - In The Dark (Trance Version) 30. 4 Strings - Catch A Fall 31. Nenes & Pascal Feliz - Platinum (Tech Mix) 32. Onova - Platitude 33. Ronski Speed Ft. Sir Adrian - The Space Perspective 34. The Doppler Effect - Beauty Hides In The Deep (John O'callaghan Remix) 35. Talla 2Xlc Feat. Naama Hillman - No In Between (John O'callaghan Remix) 36. Lost Witness Vs. Sassot - Whatever (Aly & Fila Remix) 37. Mojado - Kaktus 38. Sander Van Doorn - Riff 39. Outro - Back To Where The Skyline Awaits You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ve evet 2 saatlik yearmix maratonumuz son bulmuş durumda=) 85 şarkı geçtik valla iyiydi baya..dinleyen herkese teşekkürler..dinlemeyenelr kaçırdı valla=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Emo yayın yapıcak varsa sahneye bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 güzel yayındı, tebrikler. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 sakin yavas bişeyler calip uykumu getiricem sonra uyucam o zamana kadar merebe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 aha diceyim gelmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 tesekkurler efendim şebo ablamizla bitirdik guzel sesli bissürü ablamizi da dinledik. simdi ben artik coupling ve uyku maratonu /bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Gz, blackmoore's night filan dinledim uzun süre sonra. Güzel bir yayındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Yavaş, sakin bir yayın. İsteyen buyursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar