_ClymoR_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Ben küçükkene taso oynardık derste öğretmende döverdi aaah ah
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ben küçükken işten çıkmakta olan yüzlerce işçinin üzerine tütün çuvallarını yuvarlamıştım.
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Fistan said: merhaba, ben küçük kene. asdjkalewqhyxcznöööö
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ben küçükkene bi oturak dolusu bokumu sobanın üstünde ızgara yapmıştım
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 robocop çakması japon bi dizi vardı adını unuttum,kanald de mi ne sabahın köründe verirlerdi.üşenmezdim o saatte kalkıp izlerdim hatta saat falan kurardım kalkmak için
Syn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ben küçükken mahallenin bütün kızlarını öperdim,sonra onlarda benim kafama vururlardı.şimdi kafamın ortasında çok hafif bi yokuş var.
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Hepiniz mi küçük kene ahuahah *Kaçar*
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ben göççükkene "ben küçükkene.. topikisi" ne yazı yazamazdım.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Killer said: ben küçükken tank namlusunun içine girmiştim.atış talimi yaparlarken bulmuşlardı. ohaaa adam tek hücerliykenki halini hatırlıyo be
rayka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ben küçükken azımda köfteyle uyuyakalmıştım bide koro konserinde sahnede altıma işemiştim
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ben küçükken annemle gece batman i izleyip sora annemin gözüne oyuncak uçağımı sokmuşum. kadının gözü şişmiş. sora anamdan bi kamyon dayak yemişim. hala korkarım yarasamcayı izlerken valide uçucak bana diye.
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 halı kenarında araba gezdirirdik
Shalafi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ben ilk okulda sürekli bıkmadan usanmadan etek açardım.. ne anlıyosam rengarenk tayt görmekten.. çocukluk işte :D
rayka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ben küçükken.. ee çok ağır olucak çok eğlenceliydi sümük koleksiyonu yapardım yatağımın yanındaki duvarda...çizgi filmden görmüştüm nickelodeonda iki uyuz kedi mi fare mi anlamadıım hayvanlar vardı bi masanın altında fosforlu sümük biriktiriyorlardı mavi pembe sarı çok eğlenceli görünüyodu
Drall Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ben küçükkene s sümükle ilgili yine ümüğümü duvara yapıştırırdım yatağımın yanındakine, annem temizlerdi kazırdı duvardan.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Benim kuzenim sümüğünü anahtarlara yapıştırıyordu sdfs
Öne çıkan mesajlar