Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Merhaba. Dell firmasının XPS serisini iyice abartacağını kısaca tahmin edebiliyorduk ki, tahminlerimizde yanılmadık :) Cihaz oyunculara yönelik tasarlanmış, biraz hayvanımsı bir model. Fiyatına gelecek olursak yurtdışında 2.499$'dan başlayıp, tüm özellikleri istediğinizdede 5599$'a kadar çıkıyor. Modele gelecek olursak, XPS M1730. Teknik Özellkleri: -İşlemci: Intel Core 2 Extreme X7900 (2.8GHz/800MHz FSB, 4MB Cache) -RAM: 4GB DDR2 SDRAM @ 667MHz -HDD: 2 x 200GB 7200RPM disks with RAID support (64GB SSD available) -Ekran Kartı: 2 Adet 256 MB Nvidia Geforce 8700M-GT 512MB GDDR3 SLI -Ekstra: AGEIA PhysX physics hızlandırıcı -Ekran: 17 " WUXGA (1920x1200) -Optik Sürücü: Blu-Ray DVD Yazıcı -Wireless: Intel 802.11n, Bluetooth, IR -Kamera: Web camera -Batarya: 9 Hücreli pil -Ağırlık: 4.8 kg. -Portlar: Multimedya Kart Okuyucu, DVI, S-Video, 4 adet USB 2.0 port, FireWire IEEE1394, ExpressCard 54, Mikrofon, 2 adet kulaklık çıkışı, SPDIF, Ethernet [spo=Fotoğraflar] [/spo] [spo=Testler]Windows Vista PuanıPCMark05 Skoru 2.8 GHz (overclocksuz)PCMark05 Skoru 3.4 GHz (overclocklu)3DMark06 Skoru 2.8 GHz (overclocksuz)3DMark06 Skoru 3.4 GHz (overclocklu) [/spo]edit: spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Alet guzelde ben şu dizustunde oyun olayına alışamadım bir turlu :) Ters geliyor touchpade dokunuyorsun klavye narin ekran bir soluk geliyor. Birde alışkanlıktanmıdır nedir böyle laptopta oyun görünce sanki bir işten kaytarıyormuş gibi hissediyorum. Eskiden solitare şimdi Crysis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 laptopta oyun oynanmaz, istersen 10klik sistem kur ters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 1 senedir laptopta oyun oynuyorum gayet memnunum hatta işi abartıp diğer bilgisayarın monitörünü falan bağladım gayette memnumum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 alienware>xps her ne kadar ikisinin sahibi ayni olsa da(ayni degil mi yoksa?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Aynı, ikiside DELL'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 fena değilmiş, ama o kadar verilecek parayla çok sağlam bir macbook pro'da alınabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 alienware var mi ya turkiyede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Alienware notebooklar, masaüstü işlemcisi falan kullanıyo (son zamanda değşimediyse) gereksiz. Ben bu aleti almaktansa, kasamı taşıyacak bi sırt çantası alırım, şu lanpartilere giden adamalr gibi. Nasılsa batarya ile oyun oynanmaz, bu aletler mobile değil desktop replacement. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 6 bin dolar verdikten sonra masaustu gibi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 buna 6bin dolar vericegime.. giderim alienware'e 11bin dolar verip en iyi masaustu'nu alirim.. ki ole yapacagim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 macbook pro'dan sonra alienware'de iyi bir seçim olabilirdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 pwnbot said: 6 bin dolar verdikten sonra masaustu gibi olsun. ahaha 6000 dolara kuracağın masaüstü sistem zaten uzay teknolojisi olur dsdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 cok kaba ve agir bir alet olmus, benim gözümde masaüstünden farki kalmamis alip bir yere götürene kadar canin cikar o fiyata cok güzel bir masaüstü alir keyfine bakarsin hem laptop ile oyun oynamak ise ayri bir dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar