aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 proyla elite arasinda ne farklar var yav? 100 doler farkina deger mi elit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 cevap versenize olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 aloooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 hard disk farki var, pro 20 gb elite 100 bir de elite de asla bozulmaz diyorlar kirmizi isik dalgasindan ama pro da artik yeni yapilanlar kolay patlamiyor. ama elite in konsolu siyah yesil fazladan 100 dollar varsa elite al yoksa kasma pro al. cok aman aman bir fark yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Elite bozulmaz filan ayak onlar ya. Ben olsam elite de pro da almam. Onun yerine yeni çıkan 60gb pack'ler var. Onlardan alırdım. Ayrıca Microsoft yeni Jasper board'ları piyasaya sürdü. Yurt dışından alacaksan, Jasper board olanlarından al. Üretim tarihi belli bir noktadan sonrakilerin ki Jasper. GPU 65mm olduğu için ısınma sorunu olmuyor. 3K hatası filan görmezsin(hani çooooook çoooook bahtın kara ise görürsün tabi. Bir de 24 saat aleti kapatmadan Gears of War 2 oynarsan da olabilir :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 yav oyle detayli seyler bulamadim ki, sadece arcade, pro, elite diye 3 farkli konsol var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 xbox arcade alirsam ne gibi kaybim olur? ps1 zamanindna beri konsol oynadigim yoktur. O yüzden hic takip etmiyorum. HD siz sanirim bu Arcade modeli, ne ise yarar internetten dosya kaydi fln? aldigimiz oyunlari yükleyebiliyomuyuz konsola mesela? 3 modeli var sanirim; arcade ismini unuttum bide Elite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 arcadede bi halt yok anladigim kadariyla, en basiti. normalle elite arasinda da sadece hdd farki var, biri 60gb biri 120. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 http://www.xbox.com/en-US/hardware/compare101.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Normal ve Elite; ALL XBOX 360 GAMES + OVER 300 XBOX GAMES Arcade de sadece; ALL XBOX 360 GAMES var. Arcade de eski xbox oyunlarini oynayamadigimiz anlamina mi geliyo bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 oynanamamasının sebebi harddisk olmaması olabilirmi? bildiğim kadarıyla eski xbox oyunları netten harddiske çekilerek oynanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 evet, eski xbox oyunlarini live marketplace den satin alip harddiskine indiriyorsun. hard disk alip takarsan oynayabilirsin. bunlarida parayla alman gerek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=15403045 Önemli bi haber xbox sahiplerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 OHARA :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Şİmdi bende bir tane X box vardı 20gb lik. Banlanmıştım Bir kaç ay önce. Bugün bir tane elite adım. Eski Live hesabımı bu yeni makine ile kullana bilir miyim? Hani direk banlarlar mı bunuda eski heabımla girince:)? Birde eski makine NTSCJ idi bu Pal. Eski hesabımda o kadar gamerscore var achievement var onları krutarmanın bir yolu yok mudur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 GG :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ayni tag'i kullanabilirsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Riske girmiyeyim dedim yeni Tag aldım ^^ EkyRabec x box sahibi patiler ekleyin friend liste :) Gerçi şu an sadece Gears Of War 1-2 ve End War var elimde ama çıktığında Resident Evil 5 de alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Kardesim ps3 istiyo babamlardan ama almiyolar Ben ona x-box360 alabilirim ama kendisi 2k9 hastasi. x-box ta 2k6 var anca. Varmi bi bilgisi olan NBA in yapim asamasindaki bi basket oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 10 gun gecmis ustunden ama nba 2k9 (xbox 360) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 xbox'imi aldim, bi de left 4 dead aldim yanina maas yatinca rock band 2 ve guitar hero metallica falan alicam simdi bana guzel microsoft oyunlarini bi siralar misiniz, halo 3 alicam zaten allahin emri de bi de yeni bi versiyonu cikmis halo'nun, o nedir? onun haricinde call of dutylerden hangileri, gears of war alim mi falan soyliyim bi bakim. fps nasi oluyo konsolda onu da anlamis degilim, update bitsin anlayacam bakalim. bu arada adam gibi oyunlari soyleyin cunku para verip aliyorum (10-15 dolar ms oyunlari euhehu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Fable 2 gayet güzel bir microsoft oyunu bence. Ha gerçi bilemiyorum türünü sever misin ama ben baya eğleniyorum oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 halo kadar kotu bir oyun yok. Xbox aldiysan fayt nayt, guitar hero disinda bir de Street fighter 4 alacan bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 halo ile rock band zevksiz amerikalilarin yarattigi iki canavar direk halo kadar egreksiz sisirilmis bir oyun yok hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar