MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ya peki şeyi sorucam, FAT32'yle formatlanmış flash diskimi XBOX görmedi. xbox fw li. ben buna orjinal updatei yüklesem brick edermiyim aleti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 2 gün sonra kendiliğinden yanacak zaten, uğraşmaya değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Kısacası, ban yiyince bir nevi PS1 veya PS2 tadında bir alet kalıyor elinde. :) HDD işleri yukarda denildiği gibi biraz uğraştırıyor ama tekrardan eskisi gibi kullanılabiliyor. Makina ban yediği zaman HDD'yi kitledi ama şimdi anlatamayacağım yöntemlerle geri kazandırdık. Elimde link olsaydı Ö.M den atardım ama şu an hatırlamıyorum bile. Yine de araştırması çok zor şeyler değil. Xbox 360 alacaksanız orjinal oyun da alın, gerçekten LIVE ortamı çok zevkli, Gears Of War'da bir Horde oyunları dönüyor allah allah :D Haftanın her gününe özel oyun günleri var, Pazartesi Arcade, Salı yarış falan.. LIVE olmadan bir halta benzemiyor alet, gidin PS3 falan alın daha iyi. XBox'un 3 kırmızı ışık olayı da sona erdi, evde bile çözülebilecek bir yolu var :D Başınıza gelmez gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 MrLevie said: ya peki şeyi sorucam, FAT32'yle formatlanmış flash diskimi XBOX görmedi. xbox fw li. ben buna orjinal updatei yüklesem brick edermiyim aleti? cevap lütfen yaaa=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 arkadaşlar nette 25-30tl ye satılan cooler fanlar var.almayı düşünüyorum güvenilir mi dersiniz? mütemadiyen aletin önünde vantilatör tutuyorum şimdi iyi de kışın dert olmaya başlar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 MrLevie said: arkadaşlar nette 25-30tl ye satılan cooler fanlar var.almayı düşünüyorum güvenilir mi dersiniz? mütemadiyen aletin önünde vantilatör tutuyorum şimdi iyi de kışın dert olmaya başlar sanki. alma fan filan,xboxın powerından güç aldığı için üç kırmızıya daha yüksek olasılık sağlıyolar.soğutmaya da kasma öyle ya vantilatörle filan,bırak ısınsın alet jasper'sa bişe olmaz öyle kolay kolay. zaten üç kırmızı işlemci lehimlerinin erimesiyle alakalı bişe,soğutmayla filan önüne geçilmiyor pek. MrLevie said: ya tamam onları biliyorum da ne yapamıyorum? sadece multiplayer oyun mu oynayamıyorum? oyun falan satın alamıyor muyum? hddnin özelliklerini kısıtlıyorlar derken? ban yediğin zaman tüm live özelliklerini kaybetmenin yanı sıra,cihazın harddiskini kullanamıyodun eskiden.ama artık harddisk kullanım özelliği geri kazandırılabiliyo,o yüzden bi sorun yok. zaten fw'li makinede napıcan live'ı ,illa ki yiyosun ban.keyif te alamıyosun zaten livedan bişeyler oynarken ban geriliminden ha yedim ha yiyecem diye. ama korsan kullanıma herhangi bi etkisi olmuyo banın tabi,sonuçta sen fw'li almışsan makineyi ps2 gibi kullanmak için almışsın demektir,her türlü oynuosun oyununu yine.bnm makine de banlanmıştı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 3 kırmızı ışık olayını dert etmeyin, boşverin bırakın olduğu gibi çalışsın. eğer fan desteği verirsen sadecek kısa bir süreliğine ömrünü çoğaltmış olacaksın, tabii yanacağı varsa eğer aptalca gelebilir ama, 3 kırmızı ışık probleminin çözümü aleti açtıktan sonra fanları kapanacak bir biçimde tamamen kalın bir örtüye sarıp 10 dakika beklemek, daha beter olma ihtimali de var tabi. alet çok fena elektrik çektiği için çok ısınıyor ve anakart lehimlerden yamuluyor ve 3 kırmızı ışık hatasını veriyor. siz sarıp sarmalayıp çalıştırınca dışarı çıkması gereken sıcak hava içeri gidiyor ve eski haline dönüyor. dediğim gibi daha beter olma ihtimali de var, sorumluluk kabul etmiyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 live e zam gelmis, senelik 60$ xbox haric her platformda multiplayer oyun oynayabilmek ucretsizken microsoft "hizmette" sinir tanimiyor http://www.gamesprays.com/images/icons/trollface-3078_preview.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 bi de yeni controller yapmışlar, ama hiç anlamadım olayını. dpad yükseliyo filan çevirince sadece + oluyo, normalde eskisi gibi yuvarlak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar