Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çizimlerim - BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
robot anatomin kadın anatominden daha iyi biraz insan anatomisi kas bence d: tamam zaten birebir orantılı olacak tarzda bir resim değil ama yine de kadının el bilekleri parmakları ve göğüs kısmındaki kayıklık beni biraz rahatsız etti gibi

bi de neyde renklendiriyosun bunları
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
evet bu sonuncu daha güzel olmuş ama bu hanımın da saçları süpürge gibi olmuş biraz, o saçların akışkanlığını göremedim pek daha ziyade elektiriklenip dikilmiş gibi duruyorlar. O kadar uzun saçın bence biraz daha "akışkan" gözükmesi lazım (özellikle göğüse dökülen kısım çok sert ve diken gibi durmuş).

Ayrıca emomecha da görmek isteriz d:
Mesaj tarihi:
saçlarda büyük sorunlarım var. alışamadım çizmeye bi uğraşıyorum üstünde :/ evet baya sorunlu saçlar biliyorumda ilk çizdiğimde saçları daha berbattı xD

Teşekkürler :) emomecha :P bakarım :D
Mesaj tarihi:

Çalıştığım diğer çalışma bu daha ciddi bir çalışma :) . Bazı konularda hocamdan yardım aldım o yüzden baya iyi oldu :) . (Gölgelendirme saç konularında o kadar iyi olmadığım için biraz yardım aldım :))

Ortalama çizim ve renklendirme saati 9 saat . 3 4 gün içinde bitirmiştim daha yeni bitti. Kağıt üzerinde çizip scanleyip photoshop cs3 te renk verdim. Beğenirsiniz umarım :)

Mesaj tarihi:

çünkü insan anatomisi çalışıyorum xD

Bu çizimin adı Re-Creation

Profesor X : Sleep Wolverine

Wolverine : I dont want it

Profesor X : Just sleep Wolverine and we will make you new. just sleep my son

Mesaj tarihi:
sayayım hatayı bacaklar fazla uzun, kol ince, göbekte bir sorun var :)

değişik bişi olsun istemiştim gerçi anatomim hala düzgün değil uğraşıoyrum :)
  • Yeni Oluştur...