Bleda Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 http://www.yenisafak.com.tr/yazarlar/?t=10.11.2007&y=AliMuratGuven Yorumsuz. Sadece yorumsuz. Bu arkadaşa hayatında GG, GL, HF diliyorum. ps: öl farinal öl :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bi orda kadrolaşmamışlardı zaten, tam olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 2 kere hayatında yazdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 hhe sözlükte geyiğini duymuştum bunun. hatta benim de gözüme kestirdiğim bi yeşil suser vardı. uçmuş. oh dedim. BEN EKŞİ SÖZLÜK YAZARIYIM! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ''araştırmacı-yazar Adnan Oktar''bu kelimeden sonra yazıyı okumadım bile.bildiğin cübbeli adnan hoca lan o.ak ya nerelere gelmiş türkiye ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Onlar bu memleketin kökten sahipleriymiş haydin kalkıp gidiyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bravo! En saçmalarını bulun, paticik'i de onlarla doldurun. güzel yarınlara böylelikle elele koşabiliriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 oha ema bundan sonra size başka şekil davranacam demişti de inanmaıştım ama şimdi inandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ekşisözlük'de çok "matrak" yazılar yazdığını sanan "yazar" çok oldukça bu tür şeyler de çok olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar