Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Uçak düştü mü şemsiye açılmış demek. Gerisi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Bleda said: Portal açabiliosan başta uçaga nie bindin :P Üstelik, recall > portal. Ama marklamak lazım. Hmm doğru diyorsun ama belki ben seyahat etmekten zevk alıyorum? Evet bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Razien said: mADmaXimus said: Razien said: DÜŞEN UÇAKTA ATEİST OLMAZ Sacmalama, Tanrinin olduguna inanmiyorsan, olmeden once de "acaba var mi tanri lan? ya cehenneme gidersem?" diye dusunmezsin, cunku tanri yoktur.senin uçağın düştüğünde görürüz git gide sözlerindeki agrasyon yükseliyor,moderatör uyuma bölümüne sahip cik. bu arada yazıyı tartısmak icin actım ben konuyu razien in cekmeye calistigi gibi ateist-dindar kapsamında tartısılmasın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 farinal abi o zaman conjurela bi griffon filan. Uçak neymiş, çok "mortal" işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 dostum hadi sinirlen küfret bize. sonra banlen. oh diyek. hadi pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Herşeyi bizden beklemeyiniz biraz otokontrol lütfen. Yoksa kilitlemek çok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Eternalcım, üyelik alımları var. Ban ban nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Bleda said: farinal abi o zaman conjurela bi griffon filan. Uçak neymiş, çok "mortal" işi. öyle diyorsunda onun için bi sürü eşya lazım. benim dünya biraz low fantasy olduğu için özel tüydü incikdi boncuktu bulmak zor. fiyatıda uygundu arkaşlarla atladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 sana demedim onu biliyon di mi bleda? anladın kime dediğimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Uçak bileti alıcak parna varda çinli bi farmer aitem karsılıgı 8 dolar vercek paranmı yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Razien said: DÜŞEN UÇAKTA ATEİST OLMAZ Kim gözlemlemiş bunu? Biliyorum şaşıracaksınız ama bu dünyada karşılaştıkları zorluklara arkalarını bir varlığa yaslama gereği duymadan göğüs gerebilecek kadar bilinçli insanlar da var arkadaşlar. Ya işte böyle. Bir dahakine batan gemi de de daha gerçekçi olsun zira batan gemide bulunan bir insanın gördüklerini anlabilme ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 oha tam mesajimi siliyordum ki silmisler neyse eternalus thx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 cicibebe said: Razien said: DÜŞEN UÇAKTA ATEİST OLMAZ Kim gözlemlemiş bunu? Biliyorum şaşıracaksınız ama bu dünyada karşılaştıkları zorluklara arkalarını bir varlığa yaslama gereği duymadan göğüs gerebilecek kadar bilinçli insanlar da var arkadaşlar. Ya işte böyle. cok harika bir insansin sen, inananlar bilincsiz yani, nereye dayandin bunu soylerken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 neyse banlanmaya deger mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kilit kokusu alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 İnananlar bilinçsiz dememiş sadece inanmayanlarda bilinçli olanlar var demiş. Okuduğunuzu anlayamıyormusunuz yoksa tartışmak için bahane mi arıyor herkes? Farinal bu gece headtrick yapıcak kilit konusunda birazdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Eternalus said: dostum hadi sinirlen küfret bize. sonra banlen. oh diyek. hadi pls Sinirlenip küfür edenin banlandığını kim söylemiş? bknz: alın forumunuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Absolut said: İnananlar bilinçsiz dememiş sadece inanmayanlarda bilinçli olanlar var demiş. Okuduğunuzu anlayamıyormusunuz yoksa tartışmak için bahane mi arıyor herkes? Farinal bu gece headtrick yapıcak kilit konusunda birazdan :) her zaman abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Slat said: Eternalus said: dostum hadi sinirlen küfret bize. sonra banlen. oh diyek. hadi pls Sinirlenip küfür edenin banlandığını kim söylemiş? bknz: alın forumunuzu ateistlere kufrettiginiz surece sorun yok arkadaslar, rahatlikla duz gidebilirsiniz ban yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Bende :D Farinal hala cevap alamadım bu arada :D Birde arkadaşlar. Ben razien in http://www.yenisafak.com.tr/yazarlar/?t=10.11.2007&y=AliMuratGuven Buradaki Ali Murat Güven oldugunu iddia ediyorum. Hatta ve hatta yarınki makalesinin satır aralarını görür gibiyim "ve biz inancımıza baglı islam gençleri olarak türkiyenin en iyi forumlarından biri olan paticik.com u ateist jakobenizm yanlılarının vicdanına bırakmamalıyız bla bla bla safsata...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Benim bir sorum var ya... Çok güncel... Razien bi bakı ver. Bugün uçak kazasında ölenler arasında bir bebek vardı. Bu mudur yüce yaratanının ilahi takdiri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Bleda abi öyle diyorsunda arkadaşlar gözümü korkuttu banlanırsın çinlilere bulaşma diye ondan uçağa bindik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Bleda said: Birde arkadaşlar. Ben razien in http://www.yenisafak.com.tr/yazarlar/?t=10.11.2007&y=AliMuratGuven Buradaki Ali Murat Güven oldugunu iddia ediyorum. hic sanmiyorum bleda razien(DIKKAT HOMOFOBIKLER BAKMASIN!) http://img75.yukle.tc/images/98212_185x20.jpg ali murat guven http://www.yenisafak.com.tr/resim/site/ali_murat_guven1_b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 hey allaam cocuk musunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar