Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vista Oyun Uyumluluğu

Tyrael

Öne çıkan mesajlar

Bunları takip edebileceğimiz bir site var mı acaba?Oynamak istediğin oyunun gir sitesine bak demeden? Eski oyunları tekrar açıp oynuyorum çünkü bazen.

Mesela şu an oynadığım oyunlar:

BMW M3 Challenge
Dance Online:D
Wow
Swat 4
Freelancer.

Ayrıca sisteminde yüklü olanlar, neleri beğendiklerini ve neleri beğenmediklerininden biraz çıtlatabilirlerse sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

WoW tabii ki çalışıyor. Diğerlerinde de sorun çıkacağını zannetmiyorum. Daha çalışmayan oyun görmedim.

Vista hakkında çok tartışıldı. Fazla yorum yapmak yine alevler bu tartışmaları. Özetle en önemli getirileri DirectX 10 desteği ve süslü arayüzü. Kötü yanı ise xp'ye oranla daha fazla sistem kaynağı harcaması ve bazı programlarla çıkan uyumluluk sorunları.

Bence 1.5 GB ram yoksa yanaşma. 2 GB yada daha fazla bellekle gayet rahat oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

2gb ram var fakat laptop ısınma problemi yaşarmıyım bilemiorm. Bu arada bi öküzlük yapıp yeterince araştırma yapmadan Windows Vista Home Premium almış bulunuyorum, fakat upgrade paket almışım. Şu anki XP kullanıyorum yine orjinal. Yüklemeden evvel bilmem gereken bir şey varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

vista ya eger oyun oynayacaksan gecmeni tavsite etmem. kagıt ustunde en son oyunlar sorunsuz calısıyor ama vista da bariz performans sorunları var. ozelliklede donanım eskiyse. tabi bunda sirf microsoft un sucu yok. donanım firmaları adam gibi surucu cıkarmadıkları icin vista ile sorun oluyor. ben vista a gectim makina adam akıllı calısıyordu. tf2 kurdum nedense oyunu actıgımda sesle ilgili bir takım sorunlar cıktı. oyunun muzigi takılıp duruyor sanki muzik setindeki cd bozukmus gibi sesler cıkıyor. adeta lage giriyordu ve inanılmaz bir fps dususu yasandı. en azından 2008 in ilk ceyreginde cıkacak sp1 e kadar bekle derim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...