Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8800 GTX li makina..

Shalafi

Öne çıkan mesajlar

Benim sormak istedigim GTX8800 ü almaya kalktıgımız zaman anakarttı ıvırdı zıvırdı en ucuz şekilde bu ekran kartına uyucak ve performans olarak süper olucak anakart işlemci vs nerden bulunur nelerdir :)

yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

p.s:kabaca pc toplamaya çalışıyorum hehe :)
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi topladığın sisteme de bağlı biraz.E2140 alırsın atıyorum işlemci olarak,yine atıyorum crysis'te beklediğin performansı vermez ama başka bi oyunda iyi performans verir belkide.
Intel mi düşünüyosun AMD mi buarada?Amd daha ucuz bi çözüm olur sanki.

Neyse ben bişeyler yazıyım yinede sistem olarak.

Amd Athlon X2 4400 (90-100 $)
Gigabyte M56-S3 (80-90 $)

GIGABYTE - GA-965P-S3 110-120 $ arası
INTEL - E4500 yada E6320 C2D 150-180$ arası
Sosyal ağlarda paylaş

hm.. eline saglık :)

ama şöle söliyim mesela 4400 demişin bu 4.4 oluyo dimi?

ben almışken 6.0 falan aliyim diyorum eger dogru anladıysam :) yani crisis falan vız gelmeli bi 5 sene de benden bişey istememeli.. 1500$ kadar verebilirim kasaya..

300$ a iyi bi sistem olmaz tabi :D azıcık eli bolluk yapmak lazım.. saolun şimdiden
Sosyal ağlarda paylaş

4.4 olmuyor,yeni çıkan işlemcilerde model numarası,mhz değerini belirtmiyor.4400 2.2 ghz olması lazım.Crysis'e vız gelen bi makina biraz zor yalnız :D Onun dışında ben komple bi sistem toplayım koyuyum burayan fiyatını bari.Ankarada isen eğer gigatek'ten topluyorum,ortalama fiyatları artık olduğun şehirdeki bi bilgisayarcıdan halledip alırsın.Yada gigatek'ten kargoyla isteyebilirsin hepsini.Birde ekleyim,2 gün önce 8800GT aldım 512/256 Crysis Ultra High hali ile son derece akıcı ve kaliteli grafiklerle oynayabiliyorum.İlla 500 $ ve üzeri para verip 8800Gtx alıcam diyosan yinede sen bilirsin,ama bence gereksiz diyorum okadar para vermek.500-600 $ 1 karta verene kadar.2x 8800GT alıp SLI yaparsan çok daha yüksek bi performans alabilirsin.Yok ben yinede 8800GTX alcam diyosan listede 2 adet olan 250gb hdd'yi 1 adet yapıp 1500 $ civarına getirebilirsin total fiyatı.

Sosyal ağlarda paylaş

bu arada sata yla sataII nin farkı nedir? hangisi daha iyi ve uzun süreli olur..

bu arada spam gibi olucak arka arkaya ama açtıktan sonra farkettim bi iki sorum daha var,

klasik bi ev kullanıcısı olmama ragmen düşüncem biraz farklı,yani orda en ucuz dedim ama süper bi bilgisayar için ucuz demeye çalıştım :)

kalkıp alienware a 13.000$+ vermeye gerek yok.. o tadda bi makina istiyorum 3monitör vs vs vs..

o yüzden mesela ordaki listede 1300+ dolara gelmiş makina o fiyat 1800 de olabilir 2000 de 2500 de

bugüne kadar hep pc topladım topladım hiçbi zaman istedigim gibi olmadı kazık yedim vs :D

o yüzden şuan piyasadaki bilinen çooook abartı fiyatı olmayan ama yüksek performans veren ve 4-5(!) sene civarı idare edebilicek bi pc toplamaya çalışıyorum :) şimdiden çok çok teşekkür ederim yardım edenlere..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu devirde 4-5 sene idare etmek diye bisey yok acikcasi. Yani 5 sene sonra en dusuk detay en dusuk cozunurlukte oyunlarin %40'ini falan anca calistirabileyim diyosan, ona raziysan anca.

IDE (PATA) 133 mb/s transfer yapabilir, SATA 150, SataII 300. Piyasadaki anakartlarin hemen hemen hepsi de Sata2 destekli artik, zaten sifir SataI hdd bulabilir misin onu da bilmiyorum.

Ben bu aralar su bilgisayari topluyorum, belki bi fikir verir:

Gigabyte N680iSLI-DQ6
Q6600 2.4GHz Core2 Quad
4GB OCZ DDR2-800 Reaper HPC
Geforce 8800GTX SLI
2x 150GB WD Raptor SATAII 10000RPM (Raid)
2x 500GB Seagate SataII
Coolermaster 1000W PSU
2x Asus Sata DVDRW
Creative X-Fi

8800GTX bulmak su aralar biraz problem gibi ama, bi de karar veremiyorum 9000 serisini beklesem mi diye. Gerisini hemen hemen tamamladim zaten.

Biraz ucuzlatmak istersen SLI yapmayip, tek 8800Ultra alip 2GB DDR2 1066 alabilirsin (SLI chipset 800 destekliyo anca). SLI yapmazsan 1000W PSU almana da gerek kalmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...