Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yunanistana yakışan hareket(!)

Devilmanta

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ben dün fb-panathiniakos basket maçındaydım..tamam belki bizimkiler bunlar kadar abartmadı ama maç başından sonuna kadar küfürler,ingilizce aşalağıyıcı pankartlar...asla onları savunmak gibi bir niyetim yok fakat her iki ülkenin de aşırı milliyetçi ve bunun sonucu olarak aşırı zararlı bi kesimi var..iki tane çapulcunun yaptığı şeyi bi ülkeye mal etmemeliyiz..
Sosyal ağlarda paylaş

Apache said:
bir tane zibidi ahlaksızın yaptığınıda bir millete yapıştırmamızda herhalde bize yakışan harekettir.geçti artk o eski düşman günler ekonomiyle birbirine bağlı iki sıkı devlet olduk.

Hakkaten ha, benim Denizbank'a 3.6 bin ytl kredi borcum var. bankayıda yunanlar almış demekki yunanlar bana borç vermiş sağolsunlar. Zaten Uzo'yuda pek bir severim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

yav bizim maçlarda da küfür ediliyor ama tüm beşiktaş seyircisi küfürbaz diyebilir misiniz?
orada da 3 5 kişi bayrak açtı diye tüm yunan halkına laf atmak hoş olmaz yıllardır biz onları, onlar bizi düşman gördü bazı insanların hoşuna gidecek şekilde düşmanca büyüdük düşmanlık besledik vs ne oldu?boşu boşuna 2 ülke de bissürü para yatırdı silah sektörüne hayır bi durum olsa deniz belli dökülecek adam belli :F boşu boşuna silahlanıyoruz
kaç bin kelime 2 dilde de ortak kaç yemek ortak vs vs vs
artık oturup dostluk üzerine bişiler yapmamız gerekiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye-Yunanistan arasındaki karasuları kıta sahanlığı hava sahası sorunları asla barışamamamız için kasten çözümsüz bırakıldı Lozan montreux ve paris ant.larında. O yüzden biz barışamayız. Türkiye'nin burnunun dibindeki adaların Yunanistan'a bırakılmış olması garabeti işleri karıştırıyor. (ehem Türk-Yunan İlişkilerinden 90 almışım vizeden gaza getirmeyin dağıtırım burayı)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...