Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Milliyette GS maçının fotoğraflarına bakarken gözüme takılan bir kare nasılda yunanistanın yüzünü gösteriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Resimdeki 10 hatayı ve neden internet bölümünde olduğunu bulana 100 rep de benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 evet konu dışı varmış oraya taşınabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 davsan daga kusmus dagin haberi olmamis vay horni davsan vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 0-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Kol gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makeitreal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 arkadaşlar ben dün fb-panathiniakos basket maçındaydım..tamam belki bizimkiler bunlar kadar abartmadı ama maç başından sonuna kadar küfürler,ingilizce aşalağıyıcı pankartlar...asla onları savunmak gibi bir niyetim yok fakat her iki ülkenin de aşırı milliyetçi ve bunun sonucu olarak aşırı zararlı bi kesimi var..iki tane çapulcunun yaptığı şeyi bi ülkeye mal etmemeliyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 PKK bayrağı açılmayan yurt dışı karşılaşmamız yok gibi zaten. Daha önce görmediyseniz asıl o şaşırtıcı. Bi ara Atheletic Bilbao ile bir takımızın maçı vardı BJK galiba; maçtan çekilinecekti az daha. Dev bir Free Kurdestan pankartı var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bir tane zibidi ahlaksızın yaptığınıda bir millete yapıştırmamızda herhalde bize yakışan harekettir.geçti artk o eski düşman günler ekonomiyle birbirine bağlı iki sıkı devlet olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 O yunanlılar ne yapcaktı pekı pkk lıları dovucekmıydı orda :D adamlar durmus bakmıslar cogu anlamamıstır bıle .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Yoo yok öyle birşey. O kadar da süt-liman bir tablo çizme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ekonomisini bilmem ayrıca o kadar da sıkı değiliz yünan bir bankanın bizim ülkede bi özelleştirmeyi kazanması sonucu ihale iptal edilmişti. ayrıca, iki ülkenin de halkı hala birbirini sevmiyo üç beş iş adamının girişimi bişey değiştirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Apache said: bir tane zibidi ahlaksızın yaptığınıda bir millete yapıştırmamızda herhalde bize yakışan harekettir.geçti artk o eski düşman günler ekonomiyle birbirine bağlı iki sıkı devlet olduk. Hakkaten ha, benim Denizbank'a 3.6 bin ytl kredi borcum var. bankayıda yunanlar almış demekki yunanlar bana borç vermiş sağolsunlar. Zaten Uzo'yuda pek bir severim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Yunanistan vatandaşı bir pkklı açmıştır bu kadar. Ha yunanistan vatandaşı olmanın bir yunan adasına çıkıp T.C. kimliğini yırtmak kadar kolay olması ayrı bi detay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bi ispanyol takımı maç yapmaya gelse, ben de tribünde olsam, yanımda biri de eta bayrağı açsa, anlamam valla. şiir gibi yazmışım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Valla ben de anlamam ki yani ne o öyle. (haiku yazdım rispekt) mesajımı silebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guards Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 adamlar direk gündemi takip ediyor. Bu pkk bayragı daha oncede acılmıstı. Benim asıl merak ettiğim içeri nasıl girio o bayrak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 yunanistan PKK ya destek veren bir ulke hikaye degil bunlar gecmiste yunanistanda egitim kamplari cikti apo yunan disisleri tarafindan ulekden ulkeye kacirildi yakalandiginda cebinden kibris rum pasaportu cikti bu gercekleri unutmiyalim adamlar sutten cikmis akkasik degil bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 yunanistana yakışmamış . o neidiği belirsÜz adama yakışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 said: adamlar direk gündemi takip ediyor. Bu pkk bayragı daha oncede acılmıstı. Benim asıl merak ettiğim içeri nasıl girio o bayrak kiloduna falan sokmuştur heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Beyler manyakmısınız Yunan polisi PKK bayrağını nereden bilsin, bilse bile niye müdahele etsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 herif terbiyesiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 yav bizim maçlarda da küfür ediliyor ama tüm beşiktaş seyircisi küfürbaz diyebilir misiniz? orada da 3 5 kişi bayrak açtı diye tüm yunan halkına laf atmak hoş olmaz yıllardır biz onları, onlar bizi düşman gördü bazı insanların hoşuna gidecek şekilde düşmanca büyüdük düşmanlık besledik vs ne oldu?boşu boşuna 2 ülke de bissürü para yatırdı silah sektörüne hayır bi durum olsa deniz belli dökülecek adam belli :F boşu boşuna silahlanıyoruz kaç bin kelime 2 dilde de ortak kaç yemek ortak vs vs vs artık oturup dostluk üzerine bişiler yapmamız gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Türkiye-Yunanistan arasındaki karasuları kıta sahanlığı hava sahası sorunları asla barışamamamız için kasten çözümsüz bırakıldı Lozan montreux ve paris ant.larında. O yüzden biz barışamayız. Türkiye'nin burnunun dibindeki adaların Yunanistan'a bırakılmış olması garabeti işleri karıştırıyor. (ehem Türk-Yunan İlişkilerinden 90 almışım vizeden gaza getirmeyin dağıtırım burayı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ordaki yunanlıların ne kürt bayragından nede pkkdan haberleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar