Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 az önce mutfağa gidip kahvemi yaptım.kahve kavanozuna baktım, final döneminin sonuna anca yetecek kadar kahve var. düşündüm ben bi dönemde ortalama üç kavanoz,yani 300 gram, kahve tüketiyorum.üzerinde yazdığına göre bi kavanozdan 50 bardak çıkıyo.yani bi dönemde toplam 150 bardak kahve içiyorum. üstelik sadece sınav dönemlerinde ve proje teslimlerinden önce:-) kahve içiyorum. cidden dehşete düştüm. gerçekten kahve içmeyi sevmiyosanız bilgisayar mühendisi olmayın.hatta hiç bi mühendislik dalını seçmeyin. *!kahvesinden bi yudum daha alır.dersine dönmek için bilgisayarın düğmesine basar.*[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Gittiğim her yerde mutlaka kahve içiyorum... Akşamları bira oluyor hava kararmadan önce kahve mutlaka...[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uluvatar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 bende uyanık kalmak ve ders calısmak icin deniyecem ; Bir fincana ne kadar kahve koyuyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Türk kahvesimi yoksa Nescafedenmi bashediyorsunuz ?[hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki: kim ne derse desin en pis pislik şudur abi: özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 nescafe tabiki sen hic kahve makinesinde turk kahvesi oldugunu gordun mu ben hiç gormedimde oyuzden soruyorum ?[hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 bilmem hic alakam olmadi kahveylede[hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki: kim ne derse desin en pis pislik şudur abi: özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 3ü 1arada hastasıyım koli koli tükeniyor evde allahtan toptan alıyorum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 benim tadını sevdiğim iki dolu çay kaşığı nescafe,biraz krema ,az süt,iki kaşık şeker. ama uyanık kalmak için kullandığım formül iki tatlı kaşığı kahve, bol krema,1/4 süt, bol şeker.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ama kahve el titremelerinin ve unutkanlığın sebebi olabilirmiş. kısacası elimde olsa kahve içmem.ama düzenli çalışma alışkanlığım yok. bundan sonrada olacak gibi gözükmüyor.son dakika mucizelerinin adamıyım diyebilirim.yani genelde son saniye basketlerini atarım,ama diğerlerinde ortalama yüzdem vardır.başka bi deyişle "yumurta kıçımın ağzına dayandığında" :)[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Uyanık kalmak ıcın:kahve yalan kombo yapcaksın... Once sutsuz kremasız acı kahveyı ıcıyosun sonra gıdıp soguk dus alıyosun sonra bı bakıyosun aaa uyanmısın... Kafayı duzelmek ıcın:Ustte yazılmıs uygun kremalı nescafemızden ıcıyoruz en sevdıgımız oyunun load ekranında pıpomuzu yakıp ınce ınce demlenıyoruz. Kafayı bulmak ıcın:......sanırım buranın yerı degıl ha :D[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Filtre kahve olay budur... En sevdiğim kahve... Ah birde babamda fındıklı kahve vardı hoş birşeydi oda.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 fiz abi böle şeyleri dene.yani şöle küçük olaylarda takılma.zamanla olacak tabide ,alış yani. #include #include main() { int *temp,i=5; temp=(int*)malloc(i*sizeof(int)); temp[1]=2; temp=temp+1; printf("%d" ,*temp); return 0; } #include #include main() { int *temp,i=5; temp=(int*)malloc(i*sizeof(int)); temp[1]=2; temp++; printf("n%d" ,*temp); return 0; } bak şöle bişi yazdım denedim aynı sonuç çıkıyo.zaten bende arada fark yok diye biliyordum[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: BonePART, 05 January 2004 03:05 tarihinde demiş ki: walla susuz sadece sutle nescafe icerim ama yarım litre sute kahve koydugumdan iyi oluyo yane buyuk bira bardanda[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 02 December 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bone'unkinin benzeri, şaka yollu asılmalara bi diyeceğim yok. o ne ya. ilk defa duyuyorum böle bişey kettle'da mı ısıtıyon sütü?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Bende böyle içerim ve cezvede ısıtırız biz genelde süt keetle'a konur mu la :)[hline]The Holyman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Bende mühendislik okuyorum ama kahve içerek degil :)[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 rofl sabo kettle sa süt ısıt bi bakim gel sonra :) bu arada sütlü veya şekerli içersem ben direk uyuyorum hiçde uykumu kaçırmıyo bu yuzden kupa bardağa 4 tatlı kaşıgı neskafe atıp üstüne sıcak su direk zehir gibi :) hatta hiç uyumucam diyosanız ve bünye sağlamsa bu dedigimin üstüne birde yarım çay bardağı kola ekleyin ;)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: quamor, 05 January 2004 09:14 tarihinde demiş ki: Bende mühendislik okuyorum ama kahve içerek degil :)[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. sınıf kaç?[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 benim kahve icmeden rahatlikla uyumama yetenegim var oldu da uykum gelirse kahve biseyi degistirmiyo bende..[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 bende inşaat mühendisliği okuyorum öyle oturupta gecenin bilmem kaçına kadar çalışmışlığım olmadı.olsaydı 4. senemde 2. sınıfta olmazdım ehehe. ama bende bayılırım kahveye ders çalışırken. bi fincan bitene kadar çalışırım ancak :D[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 euehm Ra'd 1 deyim :) bunun üzerine ne dicegini anlamış sayılırım ehe.[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 abijim Allahtan mühendislik filan düşünmüyorum ünide. yoksa ben uykucu bi tipim. genelde ilk derslere evde yatağımda girerim :-) hee uykumun kaçmasını istiyorsam; bi kısa marlboro yaktımı cin gibi olurum o ayrı :D[hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 walla ayda 40 kadar 3ü1 arada tüketiorum bu da 4 sıcak ayı saymazsak 320 bardat oluo o aylarda da 20 bardak olsa 80 de ordan 400 bardak pff düşündürücü[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: DynamicK, 05 January 2004 09:38 tarihinde demiş ki: rofl sabo kettle sa süt ısıt bi bakim gel sonra :) [hline]Grandmaster Hamburger ahah uykusuz ve içkiliyken gece gece kafa o kadar çalışıyo :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: Ra_d, 05 January 2004 02:58 tarihinde demiş ki: bak şöle bişi yazdım denedim aynı sonuç çıkıyo.zaten bende arada fark yok diye biliyordum Sonuç (result baabında) olarak fark yok ancak computation time olarak aralarinda fark var. Küçük işlem yada programlarda bu fark anlaşılmaz ancak programında benzer bir işlemi çok sayıda tekrar edersen fark ortaya çıkıyor. Yani birinde (misal temp=temp +1) temp'i hafızadan alıyor temp'e belirtilmiş değer kadar ekliyor ve sonucu temp'e atıyor. Diğerinde ise temp'i hafızada bulup değerini direk 1 arttırıyor. Daha net olarak incelersek assignment tarzındaki ifadede arttırılacak miktarıda incelemek zorunda (+1 değil de 5 olabilirdi) ancak ++ dendiği zaman hemen 1 artıyor. Kahve konusuna gelince Universite hayatım boyunca sadece 1 kere kahve istedim, onda da arkadaşın ödevini yapıyordum, arkadaş boş boş duruyor sinirimi bozuyordu, işe yarasında bir kahve yapsın dedim demez olaydım. Adam filitre kahve'yi direk nescafe gibi yapmış getirdi. Rakı bardağında idi. Tortu bardağın yarısını kaplıyordu ve evde şeker yoktu. 1. sınıftaydık, herhalde okadar iğrenmişim ki universiteyi bitirinceye kadar kahve istemedim. Yada o bardaktaki kafein tüm üniversite boyunca yetti.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 tabi ge-ta birinde yapılan işlem asm diliyle inc temp diğerinde iki mov işlemi yapılıyor.o yüzden aralarında fark var. ama fiz şu anda o kadar sıkı optimizasyon yapacak düzeyde değil o yüzden öle dedim. :)[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar