axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Forumlarda son zamanlarda yapılan din tartışmaları çığrından çıktı, azıtan ateistler Marx'ı bile kullanmaktan çekinmiyorlar! Kanıt mı istiyorsunuz? İşte size kanıt : http://www.youtube.com/watch?v=9zwbhAXe5yk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Bunu sevenler şunu da beğendi http://www.youtube.com/watch?v=FZFG5PKw504 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Sevmeyenlerin beğendiklerini alalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 OHA TANRI VAR! sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 prey to the lord eehhh!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ne evrimi a.q :) Allahın var olduğunu inkar edenler sevgiden nasibini almamış neden yaşadığını dünyevi maddesellik olan dar çerçeveye sığdırabilmiş insanlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 sensin o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 BRE KAFIRLER AKLINIZI BASINIZA GETIRIN! Cehennemde yanacaksiniz! saka lan saka ben de ateistim, yok cehennem felan heyecanlanmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Devilmanta said: Ne evrimi a.q :) Allahın var olduğunu inkar edenler sevgiden nasibini almamış neden yaşadığını dünyevi maddesellik olan dar çerçeveye sığdırabilmiş insanlardır. allright then see you later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ölümünüze 2 gün kala allahuekber diye elinizde kur'an la gezmeyin ya...sabaha kadar ateist olun yoksa =) karaktersizleri sevmem ben yoksa ateist arkadaşım var =) konuyla ne alakası var?pek yok ama söylüyom işte maksat laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 lotarat lorrotar lololatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 post kasmayın lan, Uçan Spagetti Canavarı CC efendimiz yasakladı post kasmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kanald 7 de mi ne huzura doğru die bi prog. vardı. bu topic de kilide dooru =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 din gibi bi konuda tartışma çıkıyosa bunun tek nedeni insanların takım tutar gibi inançlarına sadık olmaya çalışmalarıdır. var ya da yok ne fark eder? takılın kafanıza göre, iyi gördüğünüz bi şekilde. diğer başlıklara dönmesin bu da. videolara gelince... LOL?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Arkadaşım nerden çıkıyo ki bu yani. Ben çıkıp propaganda yapıp inançlıları terbiyesizce eleştiriyo muyum? Napmışım ben, "sensin o." gibi gayrı ciddi bi mesajla çok güzel özetlemişim. Uzatmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Devilmanta said: Ne evrimi a.q :) Allahın var olduğunu inkar edenler sevgiden nasibini almamış neden yaşadığını dünyevi maddesellik olan dar çerçeveye sığdırabilmiş insanlardır. OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG kkbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ben ikinci videonun anlamını cidden anlamadım. Ya çok saçma ya da ben fikri alamıyorum. yiyecek endüstrisi ve evrim teorisi arasındaki bağ nedir ? Ve adam mı gerizekalı yoksa gerçekten fındık ezmesini açınca evrim teorisi doğruysa içinden bi canlı çıkması gerektiğini mi söylüyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 demek istedigi, "BAKIN BAKIN YOKTAN CANLI VAROLMADI!!! EVRIM SUX, JEBUS RULES!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 KahnX said: Ve adam mı gerizekalı yoksa gerçekten fındık ezmesini açınca evrim teorisi doğruysa içinden bi canlı çıkması gerektiğini mi söylüyo ? Evrim safsatasına inananlar ne diyor? Madde + enerji = hayat, dimi? Adam fıstık ezmesi kutusunun kapağını açtığında bi enerji veriyor, e içinde de karbon bazlı maddeler var. Bu durumda çok küçük bir ihtimalle olsa da (siz ateistler öyle diyorsunuz ya çok küçük bi ihtimal) hayat oluşması gerekmez mi? Çünkü şimdiye kadar milyonlarca fıstık ezmesi açıldı ve bildiğimiz kadarıyla hiç canlı yaratamadık. Bu durumda mantık bize evrim teorisinin hatalı olduğunu ve tasarımın "akıllıca" yapıldığını gösteriyor. Hayat yaratmak için enerji + maddeden farklı bişeyler lazım. Ki ilk vidyo da muzun ne kadar akıllıca tasarlandığını göstererek evrimci safsataya bir darbe daha vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 aa ciddiymiş adam ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 superlermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 hahah süper 2. si özellikle. :) ciddiler falan üstelik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Devilmanta said: Ne evrimi a.q :) Allahın var olduğunu inkar edenler sevgiden nasibini almamış neden yaşadığını dünyevi maddesellik olan dar çerçeveye sığdırabilmiş insanlardır. Çok sevgi dolu bir ateist olarak seni kınıyorum. Ayrıca doğru şartlarda doğru şekilde birleşmiş maddelerle enerji hayat oluşturabilir. Kaldı ki insanlar klonlama yapabiliyorlar. Ruh koyabilir mi insan koyamaz. ama yaşıyor. O zaman "Allah klonlanmasını istediği için klonlayabildiler" diyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Muz olayını ters çevirirseniz, yani muzun insan için yaratılmış olması değil maymunun muza göre değişmesi (sarıya tepki vermek, el şekilleri, ağız şekli, diş yapısı) Fıstık ezmesi için ise, hakikatten saçmalamış. Bakın 1 gün ışık veriyoz veeee yeni hayat formu yok. Demirin oksitlenmesi bile bir harekettir ve oksitlenmesi için bir neden yoktur, ortamda oksijen vardır tepkimeye girer ve okside olur. Yani okside olmaya bir yatkınlığı vardır. Bu bile ilk yaşam formunun başlamasına neden olmuş olabilir. Demirin oksitlenmesi bir tepkime ise, oksitlenmiş demirin başka bir şeye dönüşmesi ve o başka bir şeyin tekrar demir ve oksijeni meydana getirmesi bile bir hayat döngüsü sayılabilir. İlk canlılar büyük ihtimalle 10 farklı tepkimeyi sürekli olarak zincirleme gerçekleştiren kimyasal kütlelerdi, şu oksitlenir, bu onu oksitler, bu buna dönüşür, sonra karbondioksit çıkar, çıkan karbondioksit şuna dönüşür, böyle olur. Bu tepkimelerin enerjisi de dünyanın içindeki ısı ve güneş enerjisi ile karşılanır. Zaman geçtikce bu kimyasal tepkimelerin türleri artar, bir yerde 2000-3000 tepkime olur, ortaya karbondioksit çıkar, diğer bir yerde karbondioksitle temas edince başka bir tepkime yapar, ondan da oksijen çıkar, fotosentez olur bişi olur. Zaman çok nasıl olsa:) Bu fikri kesin olarak desteklemiyorum ama bu da bir teori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar