eregorn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ii geceler beyler ve bayanlar... size bisi sorcam...su an ben yurt disindayim ve buranin yemekleri bi acaip(amerika)... ornek olursa gecen okulda yemekhaneye gittim tavuk vardi. Aldim tabagima bi kac tane parca ve oturdum yerime... bi lokma aldim ve ac kaldim gerisini yemedim... tavugu yaparkene icine bal,seker ve portakal koymuslar... nie bunlar bu kadar psikopatlar? bu kimin fikri? ilk hangi ulkede cikmis tavuga seker bal ve portakal koyma? ben boyle yemek zevkine edim(affedersiniz)
matama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 tayland cin tayvan mutfahinda var sekerli tavuk :) applebee s varsa etrafta ona git :)
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 applebee var ama adinda apple olduu icin korkuom parami bosa harcamayim die...
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 shadow fax buralardaysa baya annatabilir o yourtlu karpuzdan tut ballı tavuğa baya sacma yemekelri var tayvanlıların
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 nasil garip yemekler yav? yedigin orange chicken olabilir, gayet basarili bisey iyi yapilmissa tabi, onun disinda matamanin dedigi gibi applebees olsun, TGIF olsun, olive garden, chili's gibi yerlerde agiz tadina uygun seyler bulabilirsin, olmadi mcdonalds yollari tastan =p.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Senin yedigin uzakdogu yemegiymis aslinda guzel oluyor ama okullarda yemekler igrenc genelde Olive Garden italyan yemekleri acisindan iyidir Applebees de damak tadina uygun bircok sey bulabilirsin(Benim favorim karidesli biftek ama sen severmisin bilmem) TGIF de applebees gibi guzeldir (orda da whiskey burger miydi neydi o guzel) McDonalds Arbys Wendys Burger King TacoBell, bunlar fastfood olarak yiyebilecegin seyler. Biftek seversen bir cok restoran vardir eminim etrafta (Texas roadhouse varsa tadindan yenmez ) Ted's Montana Grill pahali ama iyi bir alternatiftir et acisindan. Birde hangi eyalet ve sehir? Benim bulundugum yerde turk lokantasi var mesela manti, doner, beyti takiliyoruz arada :D Mad Greek iyidir (baya Turk yemegi var gerci Yunan yemegi diye satiyorlar ama)onun disinda yunan lokantalarinda guzel yemekler vardir genelde
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 köpek pestili,canlı maymun beyni,akrep kızartması gibi yemekler vardır diye düşündüm başlığı görümce
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 benim miami ef de bi sene hazirlik okumam gerek :S 2 ay oldu daha burdayim... etraftaki burger kingler ve pizzacilarin hepsi beni tanir :D Gecen pizzaciya gittik arkadaslarla birlikte, adamin onu kalabalikti, ben sagdece bisi soolemek icin elimi kaldirdim ve adam bana dedi ki "buyuk boy mexican,sogansiz,3 kola...hemen gelio"... :Dzati mexican ve burger disinda baska bisi yememeye dikkat ediom cunku benim alistiim agiz tadi yok burda... biz (adanaliyik) sekeri sabah kahvaltisinda kullaniriz onun disinda aksam ve ogle sekerli bisi yersen o tatli olur... demekki burda yediim tavuk degil tavuk tatlisi :D
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Simdi boyle diyorsun birkac ay sonra gorurum seni Bende nefret ettim ilk basta, simdi uzakdogu yemegi muptelasi oldum. Miami'de kesin Turk lokantasi vardir bir de, olmamasi imkansiz yani :)
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 aquila said: taco belle gitme! Taco Bell yuzunden olenler oldu gecen sene, ama guzel yemek yapiyor keratalar hehe
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 turk lokantasi cok var ama pek turk yemeklerine benzemio.. nasi is bende anlamadim :D
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 orange chickendir evet. ben de sevmemistim ilk yedigimde, "killing the taste" diye bi olay var mesela ben mayoneze buluyorum sevmedigim seyleri. adim mayonnaise freake cikti gerci lol edit: san franciscoya gittigimde bi donerciye gittim iskender aldim bi boka benzemiyodu sdf asiri kullanilmis yag + bayik yogurt. bide sakin baklava gorupte kanma, sert boyle igrenc bisi adamlarin yaptigi baklavalar :P
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 new yorkta gulluoglu var, yolun duserse kutu kutu alirsin.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 http://www.tulumba.com http://www.tasteofturkey.com http://www.bestturkishfood.com Bir yilligina usdeysen salla zaten turk yemegini, ordakilerin tadini cikart, ama uzun sure burdaysan, ustteki sitelerden ozlem gider.
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 BioHazarD said: edit: san franciscoya gittigimde bi donerciye gittim iskender aldim bi boka benzemiyodu sdf asiri kullanilmis yag + bayik yogurt. bide sakin baklava gorupte kanma, sert boyle igrenc bisi adamlarin yaptigi baklavalar :P walla kardesim bu gun doner yemis ve yorum aynen su: "ilk defa doner yerken canim doner cekti! sekli donere benzio cok guzel ama tadi berbat :D" bu arada baklavaya kandim ben artik cok gec :S
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 taco bell, KFC ve olive garden dan uzak dur. olive garden da gecen sene 17 kisi oldu yemek zehirlenmesinden, guvenilmiyo pek. KFC bi kere yedim, mideme oturdu 10 saat boyunca kusacak gibi dolastim. Quiznos lar ock iyidir genelde amerikada, ve bulabilirsen alisabilecegin ve sevecegin cin lokantasi bul, ucuz oluyolar, arkadas olursan da indirim yapiyolar, en azindan bahsis birakmadiginda kizmiyolar. Yani cin lokantalari var bahsis birakmazsan YOU TIP diye bagiriyo kadin falan :P
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 valla Pittsburgh da Turk dolu oldugu icin Istanbul grille imiz var burda, adam bi adana yapiyo bi kuzu sis yapiyo bi ev baklavasi yapiyo tanidndan yinmiyo :D hangi sehirdesiniz beyler?
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 haci walla sub olayi gayet kral amerikada bunu diyebilirim evde yap yemegeini ayrica resotan dedigin 10 gunde bir gece pizzavilardan uzak dur ama cok cirkin amerikan pizzasi
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Volfied said: Quiznos lar ock iyidir genelde amerikada, ve bulabilirsen alisabilecegin ve sevecegin cin lokantasi bul, ucuz oluyolar, arkadas olursan da indirim yapiyolar, en azindan bahsis birakmadiginda kizmiyolar. cok pahali quiznos Lokantalarda calisan tipler benim sinif arkadasim hep, bi suru bedava sey veriyolar yemegin yaninda, calisan indirimi kesiyorlar felan eheh guzel birsey. @bonepart: kimse yemek yapmayi bilmeyince her gun disaridan yiyorsun eheh, pizza demisken de Old Chicago yargilar pizza alaninda
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 walla haci yemek yapmak bir asktir yane ben mesela bezelye yaparken yarisini yiyorum surekli bisiler kata kata icine yee yapmayi oremek aizm
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 walla okulda yatim kakltiimiz icin burda yemek yapmak biraz zor... :S :D
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 her gün dışarda yenmez zaten ya sebzeli yemekleri olan bir yerde yemeye alışacaksın ya da kendi yemeğini yapmasını öğreneceksin. tabi 40 yaşında kalp krizinden ölmek istemiyosan :p
Öne çıkan mesajlar