Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çalışamıyorum

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

+1 Yarin Pazarlama Simulasyonu ve Mikro Iktisat vizelerim var. Mikroyu hlaa veremedim 4.sinif ogrencisiyim ya. Okul olmus 5.5 sene zaten, hasta kiz arkadasim sms spam yapiyor. Saat olmus 00:00. Okumam gereken 2 tane boru gibi kitap var yarina, ALLAH BELANI VERSIN HOCA 18 tane vizeden zaman bulup nasil 2 tane kitap okuyayim ya. Mikronun notlarina bakiyorum bi halt anlamadeim zaten. Derslere girmek onemli bir sey ya. Oy Allah' im...

Icimi doktum be oh.
Sosyal ağlarda paylaş

daverc said:
Hiperaktif sübyanlara yazıyodu doktor bunu geçenlerde ;) heralde dikkat daginikligini kontrol altina almak icin kullaniliyordur.

sübyan ?
saçma bi genelleme olmuş kusura bakmada, burda mudale etmek istiyorum bunu lise yıllarında kullanana adamlar bile var hatta şuan olsa istesem yine kullanırım bunu saçma bi tabir olmuş yaw dokundu bana
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hala alıyorum ritalin . Concerta kullanıyorum daha doğrusu , büyükler için olanından , onun etkisi geçerken ritalin atıyorum bi tane ki kafam kulak memesine dönmesin diye . Alması zordu eskiden de şimdi psikiyatra vericek paran varsa "işte çalışamyorum , kafam sağa sola takılıyo , devamlı tempo tutuyorum ,bacaklarımı oynatmadan duramıyorum" de , verir zaten kırmızı reçeteyi .
Sosyal ağlarda paylaş

Şey ders çalışamazken masa başında sürekli bacak oynatmak, tempo tutmak, kalem çevirmek hatta ders dinlerken ders dinlediğini unutup defter ve kitap köşelerine resim çizmek dikkat dağınıklığından mı kaynaklanıyor? Eğer öyleyse hemen bir psikiyatriste gitmem lazım, 15. okul yılım her zaman böyleydim, asla ders çalışamadım bu dediklerimi yapmadan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...