Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 İnsanın içinden hiç mi gelmez ders çalışmamak. Bir anda gitti böyle pıt. Bitti yok ders mers haydi iyi geceler. 2 vize 8.30 da beni bekler. : * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 +1 Yarin Pazarlama Simulasyonu ve Mikro Iktisat vizelerim var. Mikroyu hlaa veremedim 4.sinif ogrencisiyim ya. Okul olmus 5.5 sene zaten, hasta kiz arkadasim sms spam yapiyor. Saat olmus 00:00. Okumam gereken 2 tane boru gibi kitap var yarina, ALLAH BELANI VERSIN HOCA 18 tane vizeden zaman bulup nasil 2 tane kitap okuyayim ya. Mikronun notlarina bakiyorum bi halt anlamadeim zaten. Derslere girmek onemli bir sey ya. Oy Allah' im... Icimi doktum be oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Leblebi niyetine . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bunelan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Hiperaktif sübyanlara yazıyodu doktor bunu geçenlerde ;) heralde dikkat daginikligini kontrol altina almak icin kullaniliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 haketen bu ne ciddi ciddi işe yarayan bir şey mi, benimde ders çalışamama sorunum var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 oha eksiden baktimda. 10 saat uykusuz kalabiliosunuz fln diyo. ama kafam karisti madem hiperlere veriolar sakinlessinler diye, bizde niye hiperlik olsun. memedalibey yardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ya ben de çalışamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Xaenin said: Leblebi niyetine . bu ritalini hiperaktiflere vermiyorlarmı :s ulan ömrümün yarısı leblebi yiyerek geçti be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 daverc said: Hiperaktif sübyanlara yazıyodu doktor bunu geçenlerde ;) heralde dikkat daginikligini kontrol altina almak icin kullaniliyordur. sübyan ? saçma bi genelleme olmuş kusura bakmada, burda mudale etmek istiyorum bunu lise yıllarında kullanana adamlar bile var hatta şuan olsa istesem yine kullanırım bunu saçma bi tabir olmuş yaw dokundu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ben doktorun yanındayken yasadigim olayi anlattim , ordan bu ilacin sadece subyanlara verilmesi gerektigini soyledigimi cikardiysan sana da tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Seninki genellemeden degil de, daha cok subyan kelimesine karsi bi tkaintin varmis gibi durmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ritalinden biraz fazla alınca kafa da yapıyordu sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 cogu ilac yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kastettiğim o değil, ritalini içindeki bir madde bi aralar (belkide hala) narkotiğin yasak maddeleri içindeydi sanırım ve kolay kolay yazılmıyordu ritalin. Farmakoloji derslerimize arada bir girsem bir şeyler öğrenicem ama işte öğrenci mantığı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ben hala alıyorum ritalin . Concerta kullanıyorum daha doğrusu , büyükler için olanından , onun etkisi geçerken ritalin atıyorum bi tane ki kafam kulak memesine dönmesin diye . Alması zordu eskiden de şimdi psikiyatra vericek paran varsa "işte çalışamyorum , kafam sağa sola takılıyo , devamlı tempo tutuyorum ,bacaklarımı oynatmadan duramıyorum" de , verir zaten kırmızı reçeteyi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Şey ders çalışamazken masa başında sürekli bacak oynatmak, tempo tutmak, kalem çevirmek hatta ders dinlerken ders dinlediğini unutup defter ve kitap köşelerine resim çizmek dikkat dağınıklığından mı kaynaklanıyor? Eğer öyleyse hemen bir psikiyatriste gitmem lazım, 15. okul yılım her zaman böyleydim, asla ders çalışamadım bu dediklerimi yapmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 haha deadwoll ayni durumdayiz. e ilaci varmis lan bu isin, her sene lisede kalacam diye dot korkusunu bosuna cektim yani. zaten belliydi bi sorun oldugu super zeka adamim sdaece odaklanamiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar