urmesque Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 az önce pencereme taş atıp kaçtı biri.. kim neden bu saatte taş atıp kaçsın ki?? üstelik cam çatladı yaaa allaam sen bu insanlara akıl fikir eyle.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bizim eve de ateş etmişlerdi bi kaç kere. olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 anlamadıım gündüz olsa cocuklar derim de bu saatte bi amacı olmalı :) niye kaçıosun bari yüzünü göster ahaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 gizli hayranın biraz öküz galiba gücünü kontrol edemiyo :D ahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 gizli aşık falandır belki. aşk mektubunu taşa sarmış atmıştır camı kıramamıştır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 sana yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 "tık" dedimi ? sdgsdfa4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 tabi bu sogukta camı kırcak, ben aşk mektubunu okicam ve ona karşı bişiyler hissedicem. tamam. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mahallenin camcısı da olabilir. Malum esnaf kan ağlıyor. oha levent kırca esprisi gibi sosyal mesaj içeren boktan bir espri yapmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 yarasa çarpmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 hava soğuk değil ki be :/ ben pişiyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ulen kuş desen tamam da yarasa nası çarpsın görerek hareket etmio ki direkt sesle engel var mı yok mu anlıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 cama çarpan nesnelerin sesini az çok ayırt edebiliyorum =) ayrica içeri küçük bi parca cam fırladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 sağır olmuştur, olmamaz mı. edit2; utandım kendimden. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Şimdi bu mesaj biraz şüphe uyandırıyo: Metakuso said: gizli aşık falandır belki. aşk mektubunu taşa sarmış atmıştır camı kıramamıştır? ama neyse diyoruz okumaya devam ediyoruz. Aaa urmesk ne demiş urmesque said: tabi bu sogukta camı kırcak, ben aşk mektubunu okicam... "ehehe" diyoruz ve okumaya devam ediyoruz, ama o da ne?! şüpheler doğrulandı. Katil kendini ele verdi. (ne katili lan?) Metakuso said: hava soğuk değil ki be :/ ben pişiyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Marl0_on said: sağır olmuştur, olmamaz mı. edit; belki taş gibi bir yarasadır? oha çok sağlamdı. taş gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bende geçen pc başında otururken "şangıırt" diye arkamdaki cam aşaya indi.bi hoplamayla cama çıktım, etrafa baktım bide ne göreyim?? pele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 kızmısın sen topic sahibi yada ailenlemi kalıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 evet kızım ve ailemle kalıorum nooldu kİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 @mr_hand ahaha.naptın abi gizli kalmalıydı böhü :( sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bence taşı atan kişi bişeyler itiraf etmeyi bekliyodu ama camın çatladığını görünce yusufladı ve topuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ayrıca mr_hand farkettiğim kadarıyla senden komlo teorisyeni de olur afds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 istemeye gelcekler 3 vakte kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 @mr_hand: harbiden yaa.. naaptın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 urmesque said: evet kızım ve ailemle kalıorum nooldu kİ? fırlamalık yapıyordur mahallenin gençleri o zaman kafana göre takıl kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar