Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nükleer başlıklı kız'dan sevgiler.


nukbasliklikiz

Öne çıkan mesajlar

said:
XaeroFarb, 24 Ocak 2003 11:09 tarihinde demiş ki:
Yakında atombombasıgibigöğüsleriolankız'da gelirse hiç şaşırmıcam :) Hoşgeldin bu arada...[hline]Herşey yalan olsa bile en güzel a$k zor olanmış...
XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]


Bu nickin hem kırmızı başlık'lı kız yönünden,hemde nükller bombalarda kullanılan başlıkla ilgisi var.Bu esprinin ülkedeki mucidi benim.Her yere yayıldı.Telif hakkı isteyecem valla
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Var tabii olmaz mı? Hoşgeldin, ben sana gerekli linkleri vereyim de biraz gez tanı ortamı. Yardım linkinde bol bol smiley ve ihtiyacın olacak diğer bilgileri bulabilirsin.

Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm.

Pepelek Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN ve SWG ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin.
Müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza da bir göz atmayı ihmal etme sakın.

İyi eğlenceler =]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

puahaha bonzi buddy!![hline]"Son, a woman is a lot like a... a refrigerator! They're about six feet tall, 300 pounds. They make ice, and ... um ... Oh, wait a minute. Actually, a woman is more like a beer. They smell good, they look good, you'd step over your own mother just to get one! But you can't stop at one. You wanna drink another woman!" -- Homer Simpson
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nefr avatar nası aldı bu merak ettim...[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
icq:149976315
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız
demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i![hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 yıl sonra ...

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...